hildeRanst
Ranst, België

Groot!

4,0 van 5 bollen6 aug 2017 beoordeeldvia mobiele applicatie
Dit hotel is een onderdeel van nog 3 andere hotels o.a de Royal. Wij hadden een superior kamer met zeezicht, garage en sunbeds aan een speciale prijs door rechtstreeks te boeken. Kamer super, overdekte parking, dus alles ok. Er is alleen een probleem met de sunbeds. Er zijn er te weinig! De gasten van de Royal hebben voorrang en enkel als zij niet opdagen heb je kans op een plaatsje. Hier moet echt wat aan gedaan worden. Ik heb ook de indruk dat kinderen hier niet echt gewenst zijn. Door de vele trappen niet echt toegankelijk voor buggy's en rolstoelen.
Heel ruim ontbijtbuffet en buiten de dame van de sunbeds heel vriendelijk personeel. Verschillende restaurants in de directe omgeving.
Datum van verblijf: augustus 2017
0.6 km van Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta
0.5 km van Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta
Meer hotels in Opatija bekijken
Beoordeeld op 16 september 2016

We waren met een groep van 40 reizigers in dit hotel. Ik vind het hotel veel te commercieel en te onpersoonlijk. Heel kleine kamers, terwijl er voor een eenpersoonskamer een toeslag van 300 euro werd gevraagd voor de verschillende overnachtingen. Het eten in het restaurant was eentonig. Vervelend is ook dat we telkens het gebouw moesten verlaten en naar het andere gebouw moesten om te gaan eten. Het hotel is zijn 4 sterren niet waard.

Kamertip: Kamers aan de straatkant zijn zeker niet aan te raden, want het hotel ligt langs een drukke weg.
Datum van verblijf: september 2016
Beoordeeld op 13 augustus 2016

Een heel degelijk hotel, iets voor de oudere generatie als je het mij vraagt,
Alles was goed verzorgd. Minpunten €20,- per dag voor de parkeerplaats (als ze de prijs nu iets hoger maken en dan de parkeerplaats gratis is er niets aan de hand) en €15,- voor een bedje aan de zee, vonden wij ook wat veel van het goede. WiFi deed het trouwens uitstekend. Je ligt aan de zee maar er is geen strand, alles over de rotsen/paden gestort beton maar dit is bijna overal zo.

Datum van verblijf: augustus 2016
Beoordeeld op 17 augustus 2015

Dit hotel ligt centraal aan de Lungomare in Opatija! De kamers zijn ruim en wij hadden een kamer met zeezicht, prachtig! De schoonmaakservice en het eten is prima, met veel keuze. De medewerkers zijn ook erg prettig en doen erg hun best voor je!
Er is een hotel en de kust is op 100 meter lopen. Mogelijkheid tot parkeren in garage vlakbij het hotel en er is een goede, stabiele WiFi. Ik zou het aanraden.

Datum van verblijf: augustus 2015
Beoordeeld op 19 juli 2015 via mobiele applicatie

Zeer net hotel. Eerst verkeerde kamer gekregen, receptie was zeer correct en we kregen gelijk een upgrade. Goede service. In het hoogseizoen te weinig plek voor ontbijt. Wachtrij voor het eitje bakken.
WiFi is zeer slecht. Langzaam of helemaal geen internet

Datum van verblijf: juli 2015
Beoordeeld op 14 juni 2015 via mobiele applicatie

Heerlijk genoten in de ruime stijlvolle badkamer en kamer met zeezicht. Ook heerlijk op balkon gezeten en genoten van uitzicht op zee, haventje en promenade. Ontbijtbuffet was zeeeer uitgebreid met unieke elementen (zoals hazelnoten, walnoten, veel fruit en uitgebreid assortiment aan taarten). Parkeren kan in de garage van het tegenover gelegen bijbehorende hotel (13,- per nacht). Strand is niet direct om de hoek en veelal liggen op het beton, maar her en der zijn wat bedjes te huur. Zwembad(je) bij hotel is ook prima alternatief, altijd wel plek en fijne bedjes met matras. Zwembad ligt hoger dan promenade en hierdoor leuk uitzicht op zee. Kortom, hele fijne dagen gehad.

Datum van verblijf: juni 2015
Milenij H, Front Office Manager van Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2015

Dear Annemarie,

Thank you very much for your 5 star review! We look forward to welcoming you back soon for another perfect stay.

Kindest regards,
Predrag Pašić
Front Office Manager

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.