Bill Hermsen
Dordrecht, Nederland

Prima Hotel . Komen er al jaren .eerste keer in Opatija was 1974 ; toen in Hotel Opatija .Komen er met de Bus van uit NL

Beoordeling van Hotel Admiral - Liburnia
4,0 van 5 bollen13 jun 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
We komen met de Bus naar Kroatië .
Tijdens ons verblijf ; wandelen ; met de Lijnbus naar Rijeka ; Pula etc
Opatija is een gezellige Stad met leuke Boutique en gezellige terrassen .
Prachtige Kust met mooie stranden .
Je hoeft je niet te vervelen .
Datum van verblijf: juni 2023
Kamertip: Voor de wandelaars ;trek goede schoenen aan. Met de Lijnbussen ; reserveer je tickets bij het...
Gereageerd 15 jun 2023
Dear Hotel Admiral Guest,
First of all thank you for your loyalty.
We are very happy to know that your stay went well and that you are one true fan of our region.
We are looking forward to your next stay with us.
Best wishes,
1.2 km van Hotel Admiral - Liburnia
3.9 km van Hotel Admiral - Liburnia
Meer hotels in Opatija bekijken
Beoordeeld op 15 mei 2023

Wat hadden we ons verheugd op dit hotel, maar helaas valt het wat tegen, hier en daar met de verfkwast langs gaan is geen overbodige luxe, ook dit hotel is slecht onderhouden. Superkleine badkamer, met een kraan op de wastafel die best wel korter mag zijn. Personeel is erg behulpzaam. Parkeergarage is ook fijn.

Datum van verblijf: mei 2023
Liburnia Riviera Hotels, General Manager van Hotel Admiral - Liburnia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 mei 2023

Dear Guest,
Thank you so much for taking the time to share your impressions after staying with us. Thank you both for the compliments, but as well for alerting us to the shortcomings. We will do our best to improve what is in our power. We hope you will give us a second chance once again.
Regards,
Hotel Admiral Team

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2018 via mobiele applicatie

Prima hotel . 4 sterren .
Diners goed verzorgd
Vriendelijk en gastvrij personeel
Alles goed onderhouden
Schone toiletten en kamers goed verzorgd
Prachtig uitzicht op Rijeka en de jachthaven
Van ADMIRAL !
We zijn 2 weken geweest.
Voor de 3e keer !

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 7 augustus 2018 via mobiele applicatie

Mooi hotel en zeer vriendelijk personeel. Je wordt zelfs geholpen met de bagage.
En op elke verdieping is een jacuzzi!
Prachtig uitzicht met zwembad aan de haven. We waren alleen niet bedacht op 't zoute water in het zwembad.

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 12 juli 2018 via mobiele applicatie

4 overnachtingen geboekt:
- 1e nacht al van kamer moeten wisselen vanwege defecte airco, de kamer was overigens oud en slecht onderhouden en matig schoongemaakt. De airco van de 2e kamer blies wel, maar koelde de kamer niet verder terug dan 27 graden..!
- 2e nacht zijn we weer van kamer gewisseld, smorgens heb ik een monteur laten komen om de airco na te laten kijken, volgens het hotel werkte de airco gewoon. Toch moesten ze mij gelijk geven dat het vreemd was dat ook deze kamer niet verder terug koelde dan 26 graden.
-3e en 4e nacht, weer een nieuwe kamer, nu op de eerste verdieping, nieuwe kamer, zag er netjes en schoon uit. Bij binnenkomst was de kamer 24,5 graden.
We hebben onze spullen uitgepakt en zijn het dorpje ingelopen.
Om 1 uur smacht kwamen we terug en de kamer was 26 graden, we zetten de airco aan maar blaast enkel warme lucht...! Pas om 6 uur smorgens ging hij koelen.!
We hebben hier navraag over gedaan, wat blijkt.
De airco gaat uit als je de kamer verlaad, en tussen 1 en 6 snachts schakelt hij uit..! De reden volgens de receptie: energie besparen..! Hoe dom kan je zijn..!

Overige opvallende zaken:
-ontbijt is aardig, maar de koffie niet te zuipen.
-het hele terras zit vol met duiven waardoor men binnen gaat zitten, kom op zeg, los dit gewoon op..!
-het zwembad is zeewater.!
-hotel is heel onlogisch ingedeeld, je zoekt je een ongeluk.
-je kan vanaf de boulevard zo het zwembad en terras oplopen.

Verder is alles oud en smoezelig.!
Boek dit hotel niet..! Het is zonde van je tijd en geld.
Laat het management maar eens voelen dat dit niet de manier is om gasten te ontvangen.

Datum van verblijf: juli 2018
Beoordeeld op 6 mei 2018 via mobiele applicatie

Hotel op pracht plekje. Basis goed. Tenzij je Japanners/Chinezen haat en of overdosis bejaarden. Maar op hellend vlak. Je selecteert het hotel op zwembad. Welnu het buitenzwembad is al een tijdje in reparatie. Het binnenzwembad is om 20.00 uur dicht. En de jacuzzi op het schitterende balcon was gisteren kaduuk en vandaag zou het wel eens kunnen gaan regenen, aldus de receptie, dus geen gebruik verboden ( reden ???).

In de badkamer begint de verf te bladderen. Een beetje symbolisch.

Datum van verblijf: mei 2018