4 overnachtingen geboekt:
- 1e nacht al van kamer moeten wisselen vanwege defecte airco, de kamer was overigens oud en slecht onderhouden en matig schoongemaakt. De airco van de 2e kamer blies wel, maar koelde de kamer niet verder terug dan 27 graden..!
- 2e nacht zijn we weer van kamer gewisseld, smorgens heb ik een monteur laten komen om de airco na te laten kijken, volgens het hotel werkte de airco gewoon. Toch moesten ze mij gelijk geven dat het vreemd was dat ook deze kamer niet verder terug koelde dan 26 graden.
-3e en 4e nacht, weer een nieuwe kamer, nu op de eerste verdieping, nieuwe kamer, zag er netjes en schoon uit. Bij binnenkomst was de kamer 24,5 graden.
We hebben onze spullen uitgepakt en zijn het dorpje ingelopen.
Om 1 uur smacht kwamen we terug en de kamer was 26 graden, we zetten de airco aan maar blaast enkel warme lucht...! Pas om 6 uur smorgens ging hij koelen.!
We hebben hier navraag over gedaan, wat blijkt.
De airco gaat uit als je de kamer verlaad, en tussen 1 en 6 snachts schakelt hij uit..! De reden volgens de receptie: energie besparen..! Hoe dom kan je zijn..!
Overige opvallende zaken:
-ontbijt is aardig, maar de koffie niet te zuipen.
-het hele terras zit vol met duiven waardoor men binnen gaat zitten, kom op zeg, los dit gewoon op..!
-het zwembad is zeewater.!
-hotel is heel onlogisch ingedeeld, je zoekt je een ongeluk.
-je kan vanaf de boulevard zo het zwembad en terras oplopen.
Verder is alles oud en smoezelig.!
Boek dit hotel niet..! Het is zonde van je tijd en geld.
Laat het management maar eens voelen dat dit niet de manier is om gasten te ontvangen.