Voor de 2de keer verbleven in dit prachtig historisch pand. Tijdens het inschrijven bij aankomst werd ons een glaasje Prosecco aangeboden en werd onze bagage netjes naar de kamer gebracht.
Zodra je hier binnenstapt tot je terug vertrekt wordt je door het uiterst vriendelijk personeel "gepamperd" en op al je wenken bediend.
Niets is hen te veel.
Het interieur van het hotel is intussen volledig vernieuwd, maar heeft de charmes en grandeur van vroeger bewaard, met dikke muren, hoge plafonds en kristallen lusters.
Het is een oase van stilte.
De kamers zijn luxueus en ruim, voorzien van alle modern comfort, Kingsize boxspring bedden voorzien van topkwaliteit matrassen, marmeren badkamer met inloopdouche en termostatische kraan, wc, stille airco, grote flatscreen TV, safe, gevulde minibar en koffie en thee faciliteiten.
Een bijzondere vermelding voor poetsvrouw Nevzeta, die onze kamer elke dag zo proper poetste, dat het een voorbeeld van netheid was, alles blonk, net een parel.
Het ontbijtbuffet is zo uitgebreid dat het ieder's wens vervult, niets ontbreekt. Het is nog beter dan in eender welk ander hotel en zeer mooi gepresenteerd. Men kan ofwel binnen ofwel op het prachtig terras ontbijten met zicht op het prachtig park.