Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.987)
Beoordelingen filteren
1.987 resultaten
Waardering van reizigers
1.696
245
36
7
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.696
245
36
7
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.987 beoordelingen
29 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer prettig hotel...prachtige kamer..great service...prijs aan de hoge kant maar dan heb je ook wat...Gebouw als of het een cruise schip is...veel gelakt hout..super luxe badkamer...heerlijk spa cq gym en pool...niets te kort gekomen hier..super verblijf

Verbleef: oktober 2016, reisde voor zaken
Bedank C R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Leah L, Public Relations Manager van Crowne Plaza Hotel Suzhou, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 oktober 2016
Google-vertaling

Dear C R,

Thank you for choosing Crowne Plaza Suzhou and posting a motivating review for us. We are very glad to know that our hotel design, service and facilities helped make your visit more memorable. Your encouraging comments will help us further enhance service quality as we hope to exceed ever beyond guest’s expectations. Thank you once again. We look very much forward to welcoming you back to stay with us in the future. Thank you!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2016 beoordeeld

heel uitstekend hotel, goede ligging aan het Jinji meer, mooie lobby en lounge bar, luxe kamer met Bose speakers, zwembad niet bijzonder, badmuts verplicht, ruime badkamer met zowel bad als douche, heerlijke bedden

  • Verbleef: september 2016, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Dennis d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Leah L, Public Relations Manager van Crowne Plaza Hotel Suzhou, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 september 2016
Google-vertaling

Dear Dennis d,

Thank you for choosing Crowne Plaza Suzhou and posting a nice review for us. We are very glad to know that our location, lobby and room facility helped make your visit memorable. We take our guest comments very seriously and always strive to provide comfortable and friendly accommodations. Thank you again for your feedback and support and we look forward to welcoming you back in the near future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel en kraakwet. Toffe bar en eetgelegenheden. Het zwembad is wat zoeken maar qua dimensies en inrichting heel mooi. Het ontbijtbuffet is linkse westers en rechts oosters. Een geweldige keuze. Goede wasservice en behulpzaam personeel

Verbleef: maart 2016, reisde voor zaken
Bedank Stefan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Leah L, Public Relations Manager van Crowne Plaza Hotel Suzhou, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juli 2016
Google-vertaling

Dear Stefan V,

Thank you for taking the time to share your valuable feedback with us. We are pleased to know you’ve enjoyed your stay and our bar, swimming pool, breakfast and service helped create a memorable experience for you. Your encouraging review will help us constantly improve our service quality. Thank you again for your feedback and support. We look forward to the pleasure of welcoming you back to Crowne Plaza Suzhou in the near future. Thank you!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 januari 2016 beoordeeld

Ik ben hier al een paar keer geweest, en vind dit een van de fijnste hotels in heel de regio (incl. Shanghai!) grote ruime kamers en enorme badkamer. Ontbijt is meer Chinees dan westers georiënteerd. Schoon, netjes en bijzonder vriendelijk personeel! Als je ooit in Suzhou komt, dan is dit hotel zeker een aanrader!

  • Verbleef: december 2015, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Ton R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Leah L, Public Relations Manager van Crowne Plaza Hotel Suzhou, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 januari 2016
Google-vertaling

Dear Ton R,

Thank you so much for your review of our hotel. I am pleased to hear you enjoyed your stay with us, highlighted by our rooms and staff. It's something our staff takes great pride in, and we highly value your feedback. We hope you will visit us again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 oktober 2013 beoordeeld

De architectuur, de maritieme aankleding, en de ligging aan het meer, creëeren de indruk dat het hotel een groot schip is. Binnen leidt dat soms tot een gecompliceerde en gekunstelde inrichting. Anderzijds is het wel weer authentiek.
Het ontbijt is gevarieerd, met meer keuze in Chinese van in westerse gerechten. Na een paar dagen in Shanghai merk je dat je hier al meer landinwaarts bent.
Goed hotel, gunstig gelegen in het industrial park van Suzhou.

  • Verbleef: oktober 2013, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Menaures
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken