Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 105
US$ 99
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 207
US$ 192
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Lotus Blanc Resort(Siem Reap)
US$ 73
US$ 50
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 67
US$ 55
Official Hotel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 182
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 271
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 210
US$ 108
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 51
US$ 48
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Tanei Boutique Villa(Siem Reap)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 25
US$ 20
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 148
US$ 140
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (335)
Beoordelingen filteren
336 resultaten
Waardering van reizigers
286
41
8
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
286
41
8
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 336 beoordelingen
31 oktober 2017 beoordeeld

Een redelijk klein hotel dat pas geheel gerenoveerd is.kamers hebben een balkonnetje zonder zitje. Een lekker zwembad waar weinig ligstoelen bij staan. Toen wij er waren was er genoeg plek, omdat er bijna niemand zwom. Massage in het hotel was heerlijk, en op bepaalde tijden krijg je 30procent korting op verschillende arrangementen. Personeel is enorm vriendelijk en behulpzaam. Naar de nachtmarkt lopen is te doen, maar wel ver. Tuk tuk voor de deer van het hotel brengt je daar in 10 minuten.

Verbleef: oktober 2017
Bedank Lois184
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We verbleven 2 nachten in dit hotel tijdens ons bezoek aan de Angkor tempels. Wat een prettig hotel! De bediening was perfect, geen moeite was teveel. Het ontbijt en lunch waren prima. Er is een prachtig zwembad met heerlijke ligstoelen waar je af kunt koelen na het bezoek aan de tempels. Het hotel ligt iets buiten het centrum maar dit is te voet bereikbaar in een kleine 30 minuten op met de tuk-tuk. Dit hotel is echt een aanrader!

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank Joy45ce
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
14 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb 25 jaar in de hotelbusiness gewerkt en ik heb over de hele wereld gereisd.

Het personeel van dit hotel is één van de (de? ) meest vriendelijke en servicegerichte die ik ben tegengekomen. Zo'n geweldige ervaring.

Dit is wat het is om de verwachting van gasten verwachtingen te overtreffen! Dank u ! !

1  Bedank Wim M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
554ecommerce, Manager van Treasure Oasis Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Wim M,

It certainly makes our day to hear that the wonderful service provided by our colleagues have greatly impressed you. your kind words will definitely be shared with the team as it will inspire us to continually go above and beyond for our guests.

We look forward to welcoming you back to our beautiful hotel in the place where “True passion absolute joy”.

Yours sincerely,
Sochea Chhiv
Resident Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hebben 3 nachten in treasure oasis geslapen, was werkelijk een geweldig hotel. Zeer goede service en ontzettend vriendelijk personeel. Zeer aan te raden om een aantal nachten te verblijven. Mooie, schone kamers en een heerlijk zwembad. Kortom en prima hotel.

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank Hans U
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 oktober 2016 beoordeeld

beste hotel dat ik al gehad heb in siam reap, taxi dienst was uitstekend , onthaal niets op aan te merken , de vriendelijkheid en de service van het personeel supper, goed ontbijt, leuk zwembad , uitstekende kamers

  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank police-sniper
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 10 oktober 2016
Google-vertaling

Dear police-sniper

Thank you for your excellent review of our hotel. we are glad to hear you enjoyed our
buffet breakfast, swimming pool ,friendly staff and accommodation,we hope to see you
again in the future and may i say it was a pleasure having you stay with us.


Kind Regards
Public Relations Manager
Scott.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken