Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Amwaj Rotana
Hotels in de buurt
Pearl Marina Hotel Apartments(Dubai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 80
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
JA Ocean View Hotel(Dubai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 121
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Rose Rayhaan by Rotana(Dubai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 81
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Shangri-La Hotel, Dubai(Dubai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 210
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Sofitel Dubai Jumeirah Beach(Dubai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 152
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hilton Dubai Jumeirah(Dubai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 150
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Fairmont The Palm, Dubai(Dubai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 221
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Aan het strand
Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa(Dubai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 313
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Atlantis, The Palm(Dubai)
US$ 486
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 402
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 51% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 51% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 816 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Beoordelingen (3.794)
Beoordelingen filteren
3.794 resultaten
Waardering van reizigers
2.450
942
256
63
83
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.450
942
256
63
83
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
16 - 21 van 3.794 beoordelingen
27 mei 2017 beoordeeld

Geweldig hotel, super vriendelijke bediening in een oosterse gastvrije sfeer.Twee maal daags wordt de kamer nagelopen. Het ontbijt was in een woord: Super! Zwembad is goed, met een korte wandeling naar het strand. Ik las op hier op trip advisor dat het op de liften lang wachten was, daar hebben wij echter geen last van gehad.

Ligging van het hotel is ook prima, aan de Jumeirah Beach Walk(gezellig en top) en op zeer korte afstand van de Tram. Daarmee een perfecte aansluiting met de Metro en Mono-rail op Palm Jameirah. Eenmaal op de Metro, ligt heel Dubai heel goedkoop binnen bereik. We hebben alle uithoeken van Dubai hiermee bekeken, mocht je de Metro missen dan kun je altijd nog een taxi nemen, die zijn namelijk ook niet duur in Dubai!

Bijkomend voordeel van dit hotel: toen wij er verbleven waren er weinig tot geen Nederlanders. Volgende keer Dubai, weer dit hotel!

  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Rotana Hotels
1  Bedank janmosterd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AmwajRotana, General Manager van Amwaj Rotana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 mei 2017
Google-vertaling

Dear janmosterd,

We were pleased to know that you had a wonderful stay with us and we look forward to your future visit.

Regards,
Mark Deere, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 mei 2017 beoordeeld

Wat een ontzettend fijn hotel. De buffetten waren subliem. We hadden halfpension. Diner was uitmuntend. Op donderdag en vrijdag tevens een bbq. De bedden sliepen heerlijk en ook t zeezicht is prachtig. Dubai is geweldig! Perfecte vakantie voor zon, zee, strand en luxe. We komen vlug terug!

  • Verbleef: mei 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Rotana Hotels
1  Bedank mei2017sheron
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AmwajRotana, General Manager van Amwaj Rotana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 mei 2017
Google-vertaling

Dear mei2017sheron,

We were happy to hear that you appreciated the hotel facilities and services. We look forward to seeing you again soon.

Regards,
Mark Deere, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 februari 2017 beoordeeld

Een prima hotel op een geweldige locatie!
Amwaj Rotana is een aanrader voor Dubai. Je zit vlak bij een mooie haven en tegerlijkertijd bij het strand en het gezellige en levendige "The Walk" met een overvloed aan prima, welliswaar ietwar prijzige, restaurantjes.

  • Verbleef: februari 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Rotana Hotels
Bedank bart001979
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AmwajRotana, General Manager van Amwaj Rotana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 februari 2017
Google-vertaling

Dear bart001979,

Thank you for this wonderful review about the location of the hotel.

We are pleased to hear that you had such an enjoyable visit and have shared your experience. We hope you will visit us again in the future.

Regards,
Mark Deere, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 februari 2017 beoordeeld

Vlotte prettige incheck, mooie ruime kamer met front zeezicht goede badkamer, 2x per dag word de kamer opgemaakt. Heerlijk ontbijtbuffet en zo ook voor s'avonds als dinner. Fijne top service komen zeker nog eens terug, enige - punt geen eigen plek op het strand geen ligbedden ook maar wel top bij de pool

  • Verbleef: januari 2017, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Caroline P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Amwaj R, General Manager van Amwaj Rotana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 februari 2017

Beste Caroline,
Hartelijk dank voor het aanbevelen van Amwaj Rotana en wij zijn blij om te lezen dat u heeft genoten van onze kamers, service en het eten. Mijn team en ik kijken er erg naar uit om u nogmaals te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Mark Deere
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 februari 2017 beoordeeld

Geweldig hotel,fantastisch gelegen,en een sublieme service door overijverige personeelsleden.Niets dan lof,ook over de kamer,welke 2 keer per dag werd verzorgd.Vervoer per taxi van en naar het hotel was uitstekend,

  • Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Rotana Hotels
Bedank fransf2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Amwaj R, General Manager van Amwaj Rotana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 februari 2017

Beste fransf2017,

Hartelijk dank voor het aanbevelen van Amwaj Rotana en wij zijn blij om te lezen dat u heeft genoten van onze kamers en service. Mijn team en ik kijken er erg naar uit om u nogmaals te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Mark Deere
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken