Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.383)
Beoordelingen filteren
3.383 resultaten
Waardering van reizigers
2.637
516
127
57
46
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.637
516
127
57
46
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 3.383 beoordelingen
Beoordeeld op 13 augustus 2017 via mobiele applicatie

Het komt niet vaak voor dat je de service krijgt zoals in dit hotel. Ze behandelen je echt alsof je heel belangrijk bent.
Iedereen is aardig.
We hadden een normale kamer geboekt en bij aankomst kregen we een upgrade naar een suite omdat we door vertraging onze vlucht hadden gemist en 1 dag te laat aankwamen. Dat noem ik topservice.
We kregen een kamer op de 18e verdieping met uitzicht op de burj-khalifa. Er staat inderdaad wel een ander gebouw voor maar je ziet het nog wel echt goed! En ik heb nog nooit zoon goede kamer gehad!!
Maar nu komt het...... het ontbijt!!
Ik heb nog nooit zoveel eten gezien en allemaal super lekker. Het leek wel een 7 sterren ontbijt. En ik heb al heel veel hotels gezien in mijn leven.
Zelfs een bakker heeft nog minder in haar assortiment dan hier. Noem het op en ze hebben het. Gekker kan het niet worden haha!
Het zwembad is ook heel fijn en hier ook goede service en gratis flesjes water. Cocktails kosten rond de 8 euro dus ook niet al te veel.
Dit hotel is echt een aanrader als je veel van de stad wilt zien!
Ik mag gelukkig nog 1 nacht blijven en daar ga ik nog goed van genieten!

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank Ssmayy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fabrice D, General Manager van Sofitel Dubai Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Ssmayy,

What a wonderful review! 

I am delighted to know that you have enjoyed using our facilities during your stay and I have shared your compliments with the Team. Our Chefs are particularly happy with your overwhelming “7-star” rating of the breakfast!  We always strive to provide a “Magnifique” experience to our guests and I am very happy that we were successful in achieving that with you.

Thank you in advance for being our new “Ambassador” in The Netherlands… We hope to welcome you back on your next visit to Dubai.

Warm regards,

Fabrice Ducry
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juni 2017 via mobiele applicatie

Mijn vriendin en ik verbleven hier voor 4 nachten. Het hotel straalde klasse uit, ons kamer lag op verdieping 16 we hadden coast view maar hier was niks van de merken, de zee lag mijlen ver om maar te zwijgen van de Burj view... NOOIT boeken want je zicht wordt belemmerd door andere gebouwen die in aanbouw zijn. Wat me wel stoorde was dat het personeel je met "bonjour, Bonsoir" begroette omdat het een Franse keten maar verder dan die 2 woorden kwam er niks van in huis. Het ontbijt was top, wij kwamen niks te kort. Het zwembad op de 5de verdieping was echt indrukwekkend mooie gedeeltelijke uitzicht op de Burj, maar tegen 14.30 verdween de zon door de buildings die boven het zwembad uitkomen. Op de 4de verdieping is er ook een zwembad daar heb je een hele dag zon maar die was meestal leeg omdat de meesten liever boven zaten. 200m van het hotel is er een metro station van hieruit stap je rechtstreeks naar de Dubai Mall, Burj Kalifa etc. De taxi's zijn belachelijk goedkoop! Tip probeer de Burj op voorhand online te boeken dit kan al 1 maand voor je bezoek. Eten in de Mall kan je bij Il Forno een superlekker Italiaan met een vriendelijke bediening van Priscilla, Shake Schack maar hier vindt je echt alles Magnolia, cinema etc. Op 15' sta je op de luchthaven zeg wel tegen de chauffeur aan welke terminal je moet zijn!

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank Merveille D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ramsey E, Executive Assistant Manager van Sofitel Dubai Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juni 2017
Google-vertaling

Dear Merveille D,

Thank you for sharing your feedback on TripAdvisor following your recent stay with us.

I sincerely appreciate your wonderful comments highlighting the convenient location of the hotel, being close to the metro station and Dubai Mall and the lovely breakfast spread we serve at Les Cuisines. On another note, I regret that you were bothered that not all our ambassadors are able to converse fluently in French and this is due to the diverse cultural background of our employees, which is also a key factor for us to cater to our guests from different parts of the world. Please be assured though that we have French speaking ambassadors who can assist accordingly.

Nevertheless, I am glad that you had an enjoyable time in Dubai and we hope to welcome you back at Sofitel Dubai Downtown on your next visit.

Sincerely,

Ramsey El Saarany
Executive Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 mei 2017 via mobiele applicatie

Super mooie kamer, met alle moderne faciliteiten.
Heel mooie badkamer met een bad dat zicht geeft naar buiten.
Uitzicht op het strand daar moet je het niet voor doen, ligt heel ver weg. Uitzicht op de burj khalifa is jammer genoeg grotendeels versperd door nieuwe gebouwen.
Heel lekker en uitgebreid ontbijt. Enkel jammer dat hun administratie niet altijd op punt staat. Op dag 2 kregen we bij het aanmelden aan het ontbijt de melding dat we dit niet hadden bijgeboekt en in 1 zin de prijs die erbij hoorde indien we toch wilden ontbijten. Op dag 1 werd onze tafel halverwege ons ontbijt ook al opgeruimd toen we even recht hadden gestaan.
Het hotel heeft wel een mooie ligging voor the Dubai mall en de burj khalifa. Heel mooi zwembad met super vriendelijk personeel.

Tip: kijk zeker na wanneer het ramadan is! In de mall bv is ALLES voor te eten en te drinken toe!

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank chermoline
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ramsey E, Executive Assistant Manager van Sofitel Dubai Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2017
Google-vertaling

Dear chermoline,

Thank you for choosing to stay at Sofitel Dubai Downtown.

I am delighted to know that you were pleased with the hotel's modern facilities and excellent location. On another note, I regret that some aspects of your stay did not meet your expectations and I offer my sincere apologies if this affected your stay. Rest assured that your feedback has been shared with my team for any necessary action or improvement.

Thank you sharing your feedback and we look forward to having you stay with us again in the near future.

Sincerely,

Ramsey El Saarany
Executive Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 januari 2017 via mobiele applicatie

Bij aankomst in de vroege ochtend was onze kamer nog niet klaar. Terwijl we daar op wachtte konden we gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel. Aan het mooie zwembad werd ons verteld dat de kamer klaar was. Er was iets mis gegaan want er waren maar drie bedden op onze kamer aanwezig. Dit kon niet (simpel) worden opgelost totdat we Julia ontmoette. Zij begreep dat we niet met vier personen op drie bedden konden slapen. Zij heeft dit professioneel, vakkundig en met het toppunt van "hospitality" opgelost.

Algemeen:
Het hotel heeft een perfecte ligging om Dubai te ontdekken. Met het Metrostation naast de deur is dit de perfecte uitvalsbasis.
Het zwembad is geweldig (ook voor kleine kinderen). Er is continu toezicht door 3 personen.
De inrichting van het hotel en de kamers zijn echt top!
Het personeel is allemaal behulpzaam en super vriendelijk.
Ontbijt is perfect en de restaurantmanager heeft alles goed in de gaten. Het ontbreekt je aan niets!!!


Verbleef: januari 2017, reisde met familie
Bedank Culture586043
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ammar H, General Manager van Sofitel Dubai Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 januari 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

I sincerely appreciate the time you have taken to post a review of your stay at Sofitel Dubai Downtown.

It is great to know that you had a pleasant and enjoyable stay with us and that my colleague, Julia managed to solve your issue right away. I am also glad that the very convenient location of the hotel worked very well for you.

Thank you for choosing Sofitel Dubai Downtown and we look forward to welcoming you back soon.

Feel welcome,

Ammar Hilal
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 december 2016

Toen we incheckte in de mooie lobby in de namiddag was onze kamer nog niet gereed. Dit zou niet lang meer duren maar uiteindelijk toch wat druk moeten zetten om een kamer te bemachtigen. Zeer mooie grote kamer spijtig genoeg werkte de temperatuur control ( airco/verwarming ) niet goed waardoor het zeer koud in de kamer was.
De kamer bevond zich aan de straatkant en hierdoor had je veel lawaai van de auto's.
Op de matras ligt een donsdeken dat zou zorgen voor meer comfort, spijtig genoeg stond daardoor het bed rond waardoor je het gevoel had om uit bed te vallen.
Het onbijt is van goede kwaliteit en het personeel is top. Spijtig dat je enkel binnen kan eten.
We hebben ook een afternoon thee in de lobby genoten en deze was ook mede door de bediening van uitstekende qualiteit.
De fitness ruimte voldoet maar is niet top.
Het zwembad gedeelte is zeer mooi met zicht op de stad, spijtig genoeg waren er werkzaamheden in de buurt die voor lawaai overlast zorgen. De bediening en service waren hier ook top hiervoor dank ik Mohsin en het zwembad team.
De ligging is super op wandelafstand van de burj khalifa.

Kamertip: Weg van de straat is het rustiger slapen
  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Evelyne V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ammar H, General Manager van Sofitel Dubai Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 december 2016
Google-vertaling

Dear Evelyne V,

Thank you for sharing your feedback on TripAdvisor.

I read with concern that some aspects of your stay did not meet your expectations and I offer my sincerely apologies if this affected your stay. Rest assured that your feedback has been shared with relevant departments for any necessary action. On another note, I sincerely appreciate your recognition of Mohsin's efforts to provide you with exceptional service.

Thank you for choosing Sofitel Dubai Downtown and we look forward to welcoming you back soon.

Sincerely,

Ammar Hilal
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken