Anouar H

Goed bezoek

Beoordeling van Hilton Dubai Jumeirah
5,0 van 5 bollen6 jan 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Alles was goed geregeld, helaas waren er niet veel strand bedden dicht bij het strand. Voor de rest was het een mooie ervaring. De hotel was gewoon prima in dit hoog seirzoen. Verder wil ik mij complimenteren voor de heren op het strand. Toppers zijn het
Datum van verblijf: januari 2023
Reistype: Bezocht met familie
Gereageerd 7 jan 2023
Dear Anouar H,
Thank you very much for taking the time to share with us and the world a perfect review, as well as we appreciate the generous recognition of our colleagues in the beach whose sincere pleasure it is to serve wonderful guests as yourself.
It brings us great joy that you enjoyed your stay in Hilton Dubai Jumeirah and we hope to see you soon again.
Kind regards,
  • travelup.com
6.0 km van Hilton Dubai Jumeirah
Meer hotels in Dubai bekijken
Beoordeeld op 3 januari 2023 via mobiele applicatie

De service is fantastisch, vooral op het strand. Iedere dag hielp Brian en zijn collega’s mij aan een fijne plek om te genieten van de zon.

Het hotel is prima en ook de staf buitengewoon behulpzaam. Topservice overal.

Als je incheckt zorg voor een kamer met een éven nummer: dan heb je uitzicht op het fantastische wiel ipv een gebouw in aanbouw!

Én als je een executive kamer boekt op de etage 7,8 of 9 dan is ontbijt, lunch en diner in de executive lounge grátis inclusief 2 (alcoholische) drankjes. Dus boek dan géén ontbijt! De keus is wat minder maar net zo lekker.

Datum van verblijf: januari 2023
Reistype: Reisde alleen
Hotel Representative, Other van Hilton Dubai Jumeirah, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 januari 2023

Dear Invain,

WOW! thank you so much for choosing our resort for your recent visit to Dubai and furthermore to take the time out of your schedule to leave us a stellar review with such kind words of motivation for Brian and the rest of the team.

We cannot wait to welcome you back in 2023.

Warm Regards
Pooja Mallya

Beoordeeld op 1 januari 2023

super hotel, verschillende restaurants, goed ontbijt mooie kamer, fijn zwembad strand en personeel dat overal mee hielp. zo was er een bril kwijt en de mensen van het zwembad wilde de handdoeken was controleren. gelukkig kwam die voor de zoektocht uit het strandzand en was het niet nodig.

Datum van verblijf: december 2022
Hotel Representative, Otro van Hilton Dubai Jumeirah, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 januari 2023

Dear Mieke S,

We sincerely thank you for such a perfect review. We could not be happier to hear that you had a splendid vacation in Hilton Dubai Jumeirah, and we cannot wait to welcome you back soon.

Sincerely,
Denis
Experience Developer

Beoordeeld op 12 oktober 2022 via mobiele applicatie

Staan altijd voor je klaar. Lekkere hapjes en drank. Ze zijn snel met de bediening. Er is een ontspannen sfeer met een mooi uitzicht van het strand en de dubai ain. Wij zijn al vele malen in dubai geweest en kiezen iedere keer voor dit hotel. Omdat wij diamond member en dus automatisch toegang tot de lounge

Datum van verblijf: oktober 2022
Simon Bender, Other van Hilton Dubai Jumeirah, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2022

Dear Quest42555603291,

We are very happy to read that you are having a good stay with us and that you like the service in the lounge.

We hope to continue to see you!

Warm regards,

Beoordeeld op 12 oktober 2022 via mobiele applicatie

We hebben een super ervaring met de club, hele vriendelijke mensen en een hele fijne en goede service.
Het eten en de drankjes zijn ook altijd welkom en ook fijn dat je dat in een fijne en ontspannen sfeer kan doen….. echt top.
Dank je wel…..

Datum van verblijf: oktober 2022

Dear Gerard,

Thank you very much for your review, we are very happy to read that you are having a great experience in the Executive Lounge.

We all hope to continue to see you!

Warm regards,

Beoordeeld op 22 augustus 2022

Het is een goed hotel, top locatie, vriendelijk personeel vooral in het restaurant, goed eten
Genoeg ligbedden bij het zwembad en bij het strand.
Dubai is zeer warm in de zomer overdag gevoelstemperatuur 50 graden Celsius en 38 graden s'avonds.
Al met al een goed vakantie gehad dankzij deze Hotel.
Bedankt iedereen.

Datum van verblijf: juli 2022
Simon Bender, Other van Hilton Dubai Jumeirah, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2022

Beste Marokko12345,

Hartelijk bedankt voor jullie review!

We hopen jullie gauw weer te zien.