Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.552)
Beoordelingen filteren
5.552 resultaten
Waardering van reizigers
3.215
1.518
468
193
158
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.215
1.518
468
193
158
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 5.552 beoordelingen
31 januari 2018 beoordeeld

Het hotel ligt dichtbij allerlei leuke restaurants, heeft een eigen zwembad en strand. De metro is 10 minuutjes lopen en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik was er voor de derde keer en het voelt als thuis.

  • Verbleef: januari 2018, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank 565irisn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Julien B, Manager van Hilton Dubai Jumeirah, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 februari 2018
Google-vertaling

Dear 565irisn,

Thank you for taking the time and effort to post your review on TripAdvisor.com website following your stay at the Hilton Dubai Jumeirah.

It was a pleasure to know that you find our location, service and facilities to your satisfaction and we truly appreciate your complimentary remarks.

Meanwhile, we all look forward to welcoming you again in the nearest future.

Sincerely yours,


Julien Besancon
Director of Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2018 beoordeeld

Een uitstekend hotel direct gelegen aan The Walk en op loopafstand van de Marina. Het heeft een prima zwembad, prachtige tuin en een privéstrand. De voorzieningen in het hotel zijn uitstekend en zeker ook de servicegerichtheid. Bijzonder te vermelden is het Italiaanse restaurant Bice. Een toprestaurant met een prachtige kaart. Best wel prijzig, zeker als je van goede wijnen houdt. Dit is natuurlijk geen verassing als je een reis boekt naar zo'n bestemming. De kamers zijn keurig maar niet overdreven. De badkamer vonden wij wat aan de krappe kant, maar dit is echt een detail. totaal genomen zeer tevreden.

Kamertip: vraag om zeezicht
  • Verbleef: januari 2018, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Arij B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Julien B, Manager van Hilton Dubai Jumeirah, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 januari 2018
Google-vertaling

Dear Arij B,

Thank you for posting a review of your recent stay at Hilton Dubai Jumeirah.

We are delighted to note that you found some of our service and facilities to your satisfaction as this is what we strive to achieve at all times.

We all look forward to welcoming you back to the Hilton Dubai Jumeirah in the not so distant future.

Sincerely yours,


Julien Besancon
Director of Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 december 2017 beoordeeld

Goed maar wat ouder hotel met ruime schone maar toch wel iets gedateerde kamers.

Grootste voordeel van dit hotel is gewoon de GEWELDIGE LOCATIE !!!

Dit hotel ligt namelijk aan het Jumeirah strand bij The Walk en bij de Marina met uitzicht op de Dubai Eye op het Bluewaters Island, beter kun je eigenlijk niet wensen. Het privé strand en het leuke zwembad onder de palmbomen maken alles compleet. Je hebt daar live muziek en je kunt daar een sisha roken, kosten zijn ongeveer 18 euro en iedere 10 minuten komen ze checken of alles nog goed werkt.

Rondom dit hotel heb je heel veel vermaak in de vorm van restaurants, bars, winkels, boulevards enz enz., kortom, een top locatie voor een geweldige vakantie ! :)

Als je een huurauto huurt kun je die gratis valet laten parkeren onder het hotel.
Toen wij s’morgens onze auto weer kwamen ophalen bleek dat we een lekke band hadden, de valet manager zorgde ervoor dat zijn medewerkers de band voor ons even snel verwisselden, wat een service !

Tip: Na het eten kun je als je dat wilt lekker even een drankje doen buiten op de 10e etage.

Kamertip: Vraag een kamer met zeezicht
  • Verbleef: december 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PhoneMan N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Julien B, Manager van Hilton Dubai Jumeirah, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 december 2017
Google-vertaling

Dear PhoneMan N,

Thank you very much for taking the time and effort to post a personal review here at TripAdvisor following your recent stay at the Hilton Dubai Jumeirah.

We are delighted to note that you found our overall service and facilities to your satisfaction, as this is what we strive to achieve at all times.

We do look forward to welcoming you back to the Hilton Dubai Jumeirah, in the not too
distant future.

Sincerely yours,


Julien Besancon
Director of Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 november 2017 beoordeeld

Heel geode hotel in het algemeen. kamers zijn een beetje outdated, maar wel proper. uitstekende locatie aan de jumeirha beach zeer dicht bij de Marina. Personeel is extreme vriendelijk en behulpzaam. ik raad deze hotel zeker aan.

  • Verbleef: november 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Peppineddru
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Julien B, Manager van Hilton Dubai Jumeirah, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 november 2017
Google-vertaling

Dear Peppineddru,

Thank you very much for posting a TripAdvisor review pertaining to your recent stay at Hilton Dubai Jumeirah.

We strive to provide all of our guests with a memorable and pleasant experience whilst with us and therefore we are delighted that you were able to experience this on your visit.

Moreover, we appreciate you highlighting areas where we can improve on our service and product delivery as after all we can only improve when customers like you provide us with the necessary feedback in order for us to do so.

Meanwhile, we all look forward to welcome you back to the Hilton Dubai Jumeirah in the near future.

Sincerely yours,


Julien Besancon
Director of Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Fijn hotel voor een paar dagen. We hadden stop-over en zijn drie nachten hier geweest. Ontbijt was goed kamer schoon en vriendelijk personeel. Reizen naar andere stukken of delen van Dubai is prima te doen. Dit als thuisbasis is meer dan prima voor een paar dagen.

Verbleef: juni 2017
Bedank Tom S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Julien B, Manager van Hilton Dubai Jumeirah, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 november 2017
Google-vertaling

Dear sander409,

Thank you for taking the time to post a TripAdvisor review pertaining to your recent stay at Hilton Dubai Jumeirah.

We are very pleased to read that that you enjoyed your stay and that you liked our location.

Meanwhile, we look forward to welcoming you and your back to the Hilton Dubai Jumeirah in the not so distant future.

Sincerely yours,


Julien Besancon
Director of Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken