Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima hotel alleen een beetje een klein zwembad”
Beoordeling van Hilton Dubai Creek

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
Hilton Dubai Creek
Beoordeeld als nr. 111 van 563 hotels in Dubai
Certificaat van uitmuntendheid
5 weken geleden beoordeeld

Eerste keer dat ik in een Hilton zat, helaas was Hilton Jumeirah nog veel en veel groter en mooier, daar ook veel geweest, aan het strand gelegen en gegeten. Bij Hilton Dubai Creek, het ontbijt, lunch en dinner meegemaakt en dat was allemaal prima. Lekker exclusief hotel, niet al teveel gasten en buiten de drukte van de stad.

  • Verbleef: Januari, 2018, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Ruben2Mei1993
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonCreek, other van Hilton Dubai Creek, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden
Google-vertaling

Dear Ruben2Mei1993,

Thank you for your time in posting a review of your recent stay at the Hilton Dubai Creek.

We are so delighted to acknowledge your positive feedback regarding your experience while staying with. It is very pleasing to read that you especially appreciated your dining experience. Your kind words and compliments will be a great motivation for all of us.

We are happy to know that we were able to meet your expectations of a Hilton experience. Your recommendation on TripAdvisor is indeed treasured and we look forward to welcoming you back in the nearest future so please feel free to contact me directly should you need my personal assistance with your next booking.

Sincerely yours,

Mohamed Nazih
Director of Operations
Hilton Dubai Creek
T: +971 4 2127201 | Email: Mohamed.Nazih@hilton.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.710)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 2.710 beoordelingen

19 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi business hotel met toch persoonlijke service. Beetje wandelen is wel nodig (800 meter van metro of bootjes (of taxi natuurlijk).
Super mooi uitzicht. Minibar koelde niet goed en ook na melding niet echt een oplossing of terugkoppeling. Ontbijt Super lekker en staff zeer vriendelijk maar niet zo goed georganiseerd. Soms gedekt, soms glas vergeten, niet aangevulde schotels, maar altijd onmiddellijk daar om het op te lossen.
We hebben genoten van de Skybar met de happy hour tussen 5 en 7. Een van de mooiste in Dubai.
Ook strandshuttle naar de Hilton aan de jumeirah bracht is aanrader. Wij hebben zelf gekozen voor dit hotel als uitvalsbasis voor de oude stad en later verhuist naar ander hotel aan de andere kant van de stad

Verbleef: December, 2017, reisde met vrienden
Bedank Monika N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonCreek, Director of Operations van Hilton Dubai Creek, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 december 2017
Google-vertaling

Dear Monika N,

Many thanks for your time for posting a review of your recent stay at the Hilton Dubai Creek.

I am so delighted to know that you had an excellent time while staying with us and that you liked our rooftop bar its fantastic views, shuttle bus to the sister property, and breakfast. Your kind words and compliments have been conveyed to them.

We are happy to note that we were able to meet your expectations of a Hilton experience on this particular occasion and we are already looking forward to welcoming you back in the nearest future. Please feel free to contact me should you need my personal assistance with your next booking.

Sincerely yours,

Mohamed Nazih
Director of Operations
Hilton Dubai Creek
T: +971 4 2127201 | Email: Mohamed.Nazih@hilton.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben genoten van Hilton Dubai Creek hotel. Het was ons eerste bezoek aan Dubai en het is ons goed bevallen.
Het hotel is op 800 m gelegen van het Metrostation Union. De AGC Mall en vele restaurantjes bevinden zich ook in deze buurt. De bootjes om naar de overkant te varen zijn gelegen voor het Sheraton hotel .. ook op een 800 meter lopen langs de Creek.
De kamers zijn zeer ruim en wij hadden uitzicht op de Creek.
Receptie en housekeeping waren zeer vriendelijk!!
Het zwembad op het dak is gezellig!
De shuttle naar The Walk vertrekt elke dag om 11.00 uur ... ongeveer 35/40 minuten rijden ...!
Bedden en super grote handdoeken genoeg aan het zwembad en op het strand.
Wij komen zeker terug naar het Hilton Dubai Creek !!!

Verbleef: December, 2017, reisde met een partner
1  Bedank IndoPeet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonCreek, Director of Operations van Hilton Dubai Creek, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 december 2017
Google-vertaling

Dear IndoPeet,

Warm greetings from Hilton Dubai Creek!

Thank you very much for posting a TripAdvisor review pertaining to your stay at the Hilton Dubai Creek.

We read your review and very happy to know you enjoyed your time at the Hilton Dubai Creek, and we hope to see you again very soon for your next stay in Dubai!

We look forward to welcoming you back to our property in the near future. Please feel free to contact me should you need my personal assistance with your next booking

Sincerely yours,

Sincerely yours,

Mohamed Nazih
Director of Operations
Hilton Dubai Creek
T: +971 4 2127201 | Email: Mohamed.Nazih@hilton.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 december 2017 beoordeeld

Zeer prettig hotel, aan de rand van het centrum. Met de gratis shuttle bus was het andere hotel (JBR) met strand makkelijk en snel te bereiken. Mooie ruime kamers en fijn personeel. Wel zou ik de volgende keer iets dichter bij het strand gaan zitten, omdat je wel wat tijd kwijt bent met reizen.

  • Verbleef: November, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Daan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonCreek, Director of Operations van Hilton Dubai Creek, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 december 2017
Google-vertaling

Dear Daan B,

Thank you very much for taking the time and effort to post a personal review here on TripAdvisor following your recent stay at the Hilton Dubai Creek.

We are delighted to note that you found your stay very much to your satisfaction, as this is what we strive to achieve at all times.

We do look forward to welcoming you back to the Hilton Dubai Creek, in the not too distant future.

Please feel free to contact me should you need my personal assistance with your next booking.

Yours sincerely,

Mohamed Nazih
Director of Operations
Hilton Dubai Creek
T: +971 4 2127201 | Email: Mohamed.Nazih@hilton.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 oktober 2017 beoordeeld

Fantastisch hotel het personeel doet er werkelijk alles aan om het je naar de zin te maken. Wij kwamen vroeg in de morgen aan en ons verzoek om eerder de kamer te krijgen werd direct geregeld. Tevens een upgrade op de kamer gehad als hilton member. Het ontbijt is heerlijk, het zwembad is fijn en met een mooi uitzicht en de ligging is centraal. Het was een fantastisch verblijf. Je voelt je echt erg welkom geheten. Zeer persoonlijke benadering in dit hotel. Met name de receptie was super! Wij komen zeker terug.

  • Verbleef: Oktober, 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank maritd655
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonDXBCreek, Director of Operations van Hilton Dubai Creek, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 oktober 2017
Google-vertaling

Dear maritd655,

Many thanks for your time in posting a review of your recent stay at the Hilton Dubai Creek.

We truly appreciate receiving your positive feedback and we're so happy to note that you found our hotel with its amazing views of the nearby creek and Dubai city skyline, overall service, and our friendly team, very much to your liking.

It is a pleasure to know that you had a wonderful time while staying with us and we were able to meet most of your expectations on this particular occasion.

Your recommendation on TripAdvisor is indeed treasured and we all look forward to welcoming you back in the nearest future. Please do not hesitate to contact me should you need my personal assistance with your next booking.

Sincerely yours,

Mohamed Nazih
Director of Operations
Hilton Dubai Creek
T: +971 4 2127201 | Email: Mohamed.Nazih@hilton.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 oktober 2017 beoordeeld

Prima Hilton bij de Creek, scenic ligging en levendige buurt, met geode Arabische en Indiase restaurants. Vervoer is altijd aanwezig en voor goede tarieven. Normaal verblijf ik in de Conrad maar deze had zeer hoge tarieven door een evenement in het World Trade Centre aan de overkant. Deze Hilton is een heel goed alternatief voor zakelijke reizigers.

  • Verbleef: Oktober, 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Jaap v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonDXBCreek, Director of Operations van Hilton Dubai Creek, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Jaap v,

Many thanks for your time in posting a review of your recent stay at the Hilton Dubai Creek.

We are so delighted to acknowledge your positive feedback regarding your experiences while staying with us and we're glad that you found our location and restaurants very much to your liking. I assure that your kind words and compliments have been conveyed to the team.

We are happy to know that we were able to meet your expectations of a Hilton experience. Your recommendation on TripAdvisor is indeed treasured and we are already looking forward to welcoming you back in the nearest future so please feel free to contact me directly should you need my personal assistance with your next booking.

Sincerely yours,

Mohamed Nazih
Director of Operations
Hilton Dubai Creek
T: +971 4 2127201 | Email: Mohamed.Nazih@hilton.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2017 beoordeeld

Echt top, meisje aan de bali genaamd "Shrini" was echt geweldig, heeft ons zooooo enorm goed geholpen, om ons met in te checken voor vijf kamers, zoverl geduld, beantwoorde al onze vragen, niks was voor haar te veel, evht geweldig, helemaal top, De hilton the Creek, in Dubai is gewoon geweldig, top personeel, wij willen hun ook allemaal enorm bedanken voor alles, gastvrijheid, hygine, ontbijt was top, ik raad iedereen dit hotel echt aan, zwembad op het dak geweldiggggggggggg, je ziet heel Dubai vanuit het dak, geweldig

  • Verbleef: Augustus, 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank naims237
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonDXBCreek, Front Office Manager van Hilton Dubai Creek, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 augustus 2017
Google-vertaling

Dear naims237,

Thank you for your time in posting a detailed review of your recent stay at the Hilton Dubai Creek.

We are delighted to know that you had a top stay with us and that you found our staff, especially Shirin, our hospitality and our breakfast to your liking.

Your feedback is valuable to us and we are already looking forward to welcoming you back in the nearest future. Please feel free to contact me directly should you need my personal assistance with your next booking.

Sincerely yours,

Joachim Jacimowitsch
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Dubai bekeken
op 0,5 km afstand
Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers
op 1 km afstand
Radisson Blu Hotel, Dubai Deira Creek
op 2,7 km afstand
Four Points by Sheraton Downtown Dubai
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 5,4 km afstand
Marriott Hotel Al Jaddaf, Dubai
op 2,5 km afstand
Hyatt Regency Dubai
Hyatt Regency Dubai
nr. 76 van 563 in Dubai
2.849 beoordelingen
op 7,4 km afstand
Shangri-La Hotel, Dubai
Shangri-La Hotel, Dubai
nr. 16 van 563 in Dubai
822 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hilton Dubai Creek geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hilton Dubai Creek

Adres: Beniyas Road, Deira Business District | 6b Street, 4; Rigga Al Buteen, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoonnummer:
Locatie: Verenigde Arabische Emiraten > Emiraat Dubai > Dubai
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 44 romantisch hotel in Dubai
Nr. 56 zakenhotel in Dubai
Nr. 71 spahotel in Dubai
Nr. 99 luxe hotel in Dubai
Prijsklasse: € 89 - € 271 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Hilton Dubai Creek 5*
Aantal kamers: 150
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Ctrip TA, Expedia, Hotels.com, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Hilton Dubai Creek met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Hilton Dubai Creek Hotel Dubai
Dubai Hilton

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding