Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.908)
Beoordelingen filteren
2.908 resultaten
Waardering van reizigers
1.754
824
219
72
39
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.754
824
219
72
39
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.908 beoordelingen
19 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi business hotel met toch persoonlijke service. Beetje wandelen is wel nodig (800 meter van metro of bootjes (of taxi natuurlijk).
Super mooi uitzicht. Minibar koelde niet goed en ook na melding niet echt een oplossing of terugkoppeling. Ontbijt Super lekker en staff zeer vriendelijk maar niet zo goed georganiseerd. Soms gedekt, soms glas vergeten, niet aangevulde schotels, maar altijd onmiddellijk daar om het op te lossen.
We hebben genoten van de Skybar met de happy hour tussen 5 en 7. Een van de mooiste in Dubai.
Ook strandshuttle naar de Hilton aan de jumeirah bracht is aanrader. Wij hebben zelf gekozen voor dit hotel als uitvalsbasis voor de oude stad en later verhuist naar ander hotel aan de andere kant van de stad

Verbleef: december 2017, reisde met vrienden
Bedank MonikaN196
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonCreek, Director of Operations van Hilton Dubai Creek, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 december 2017
Google-vertaling

Dear Monika N,

Many thanks for your time for posting a review of your recent stay at the Hilton Dubai Creek.

I am so delighted to know that you had an excellent time while staying with us and that you liked our rooftop bar its fantastic views, shuttle bus to the sister property, and breakfast. Your kind words and compliments have been conveyed to them.

We are happy to note that we were able to meet your expectations of a Hilton experience on this particular occasion and we are already looking forward to welcoming you back in the nearest future. Please feel free to contact me should you need my personal assistance with your next booking.

Sincerely yours,

Mohamed Nazih
Director of Operations
Hilton Dubai Creek
T: +971 4 2127201 | Email: Mohamed.Nazih@hilton.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben genoten van Hilton Dubai Creek hotel. Het was ons eerste bezoek aan Dubai en het is ons goed bevallen.
Het hotel is op 800 m gelegen van het Metrostation Union. De AGC Mall en vele restaurantjes bevinden zich ook in deze buurt. De bootjes om naar de overkant te varen zijn gelegen voor het Sheraton hotel .. ook op een 800 meter lopen langs de Creek.
De kamers zijn zeer ruim en wij hadden uitzicht op de Creek.
Receptie en housekeeping waren zeer vriendelijk!!
Het zwembad op het dak is gezellig!
De shuttle naar The Walk vertrekt elke dag om 11.00 uur ... ongeveer 35/40 minuten rijden ...!
Bedden en super grote handdoeken genoeg aan het zwembad en op het strand.
Wij komen zeker terug naar het Hilton Dubai Creek !!!

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
1  Bedank IndoPeet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonCreek, Director of Operations van Hilton Dubai Creek, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 december 2017
Google-vertaling

Dear IndoPeet,

Warm greetings from Hilton Dubai Creek!

Thank you very much for posting a TripAdvisor review pertaining to your stay at the Hilton Dubai Creek.

We read your review and very happy to know you enjoyed your time at the Hilton Dubai Creek, and we hope to see you again very soon for your next stay in Dubai!

We look forward to welcoming you back to our property in the near future. Please feel free to contact me should you need my personal assistance with your next booking

Sincerely yours,

Sincerely yours,

Mohamed Nazih
Director of Operations
Hilton Dubai Creek
T: +971 4 2127201 | Email: Mohamed.Nazih@hilton.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 december 2017 beoordeeld

Zeer prettig hotel, aan de rand van het centrum. Met de gratis shuttle bus was het andere hotel (JBR) met strand makkelijk en snel te bereiken. Mooie ruime kamers en fijn personeel. Wel zou ik de volgende keer iets dichter bij het strand gaan zitten, omdat je wel wat tijd kwijt bent met reizen.

  • Verbleef: november 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Daan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonCreek, Director of Operations van Hilton Dubai Creek, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 december 2017
Google-vertaling

Dear Daan B,

Thank you very much for taking the time and effort to post a personal review here on TripAdvisor following your recent stay at the Hilton Dubai Creek.

We are delighted to note that you found your stay very much to your satisfaction, as this is what we strive to achieve at all times.

We do look forward to welcoming you back to the Hilton Dubai Creek, in the not too distant future.

Please feel free to contact me should you need my personal assistance with your next booking.

Yours sincerely,

Mohamed Nazih
Director of Operations
Hilton Dubai Creek
T: +971 4 2127201 | Email: Mohamed.Nazih@hilton.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 oktober 2017 beoordeeld

Fantastisch hotel het personeel doet er werkelijk alles aan om het je naar de zin te maken. Wij kwamen vroeg in de morgen aan en ons verzoek om eerder de kamer te krijgen werd direct geregeld. Tevens een upgrade op de kamer gehad als hilton member. Het ontbijt is heerlijk, het zwembad is fijn en met een mooi uitzicht en de ligging is centraal. Het was een fantastisch verblijf. Je voelt je echt erg welkom geheten. Zeer persoonlijke benadering in dit hotel. Met name de receptie was super! Wij komen zeker terug.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank maritd655
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonDXBCreek, Director of Operations van Hilton Dubai Creek, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 oktober 2017
Google-vertaling

Dear maritd655,

Many thanks for your time in posting a review of your recent stay at the Hilton Dubai Creek.

We truly appreciate receiving your positive feedback and we're so happy to note that you found our hotel with its amazing views of the nearby creek and Dubai city skyline, overall service, and our friendly team, very much to your liking.

It is a pleasure to know that you had a wonderful time while staying with us and we were able to meet most of your expectations on this particular occasion.

Your recommendation on TripAdvisor is indeed treasured and we all look forward to welcoming you back in the nearest future. Please do not hesitate to contact me should you need my personal assistance with your next booking.

Sincerely yours,

Mohamed Nazih
Director of Operations
Hilton Dubai Creek
T: +971 4 2127201 | Email: Mohamed.Nazih@hilton.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 oktober 2017 beoordeeld

Prima Hilton bij de Creek, scenic ligging en levendige buurt, met geode Arabische en Indiase restaurants. Vervoer is altijd aanwezig en voor goede tarieven. Normaal verblijf ik in de Conrad maar deze had zeer hoge tarieven door een evenement in het World Trade Centre aan de overkant. Deze Hilton is een heel goed alternatief voor zakelijke reizigers.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Jaap v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonDXBCreek, Director of Operations van Hilton Dubai Creek, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Jaap v,

Many thanks for your time in posting a review of your recent stay at the Hilton Dubai Creek.

We are so delighted to acknowledge your positive feedback regarding your experiences while staying with us and we're glad that you found our location and restaurants very much to your liking. I assure that your kind words and compliments have been conveyed to the team.

We are happy to know that we were able to meet your expectations of a Hilton experience. Your recommendation on TripAdvisor is indeed treasured and we are already looking forward to welcoming you back in the nearest future so please feel free to contact me directly should you need my personal assistance with your next booking.

Sincerely yours,

Mohamed Nazih
Director of Operations
Hilton Dubai Creek
T: +971 4 2127201 | Email: Mohamed.Nazih@hilton.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken