Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
37 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 791
Aanbieding bekijken
Booking.com
US$ 791
Aanbieding bekijken
Agoda.com
US$ 744
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 29-09-21
Hotels.comUS$ 791
PricelineUS$ 1.322
eDreamsUS$ 791
alle 17 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (7.384)
Beoordelingen filteren
7.384 resultaten
Waardering van reizigers
6.106
870
261
95
52
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
6.106
870
261
95
52
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 7.384 beoordelingen
Beoordeeld op 23 februari 2021

De kamers waren zeer ruimtelijk en comfortabel met een balkon wat uitkeek op het zwembad. Elke dag werd de kamer dan ook perfect opgeruimd en opgemaakt door staff member Abudul.

Het team is zeer vriendelijk met een hoog service level. Het is boven alles een zeer kindvriendelijk hotel.

De restaurants, het zwembad, de spa en de kidsclub zijn allemaal een aanrader.
We hebben een erg fijne familie vakantie gehad.

Datum van verblijf: januari 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Jessie2345895566
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RixosThePalm Dubai, General Manager van Rixos The Palm Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 februari 2021
Google-vertaling

Dear Jessie2345895566,

Thank you for choosing Rixos Th palm Dubai Hotel& Suites and for your wonderful review .
It is a big pleasure for us to make our guests happy and provide the best service.

We are looking forward to welcome you back to Rixos The Palm Dubai Hotel& Suites soon!

Best regards,
Guest Relations Department

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 december 2020 via mobiele applicatie

Mijn familie zijn gaan rijzen naar rixos deze december tot januari de 6'de. Het is mooi ik heb uitzicht in het familie gebouw,er is een kids club voor kinderen,en de zee is heeeeeel mooi...het is uitstekend.schoon maakster romit en varghese maakt de kaamer heel goed schoon,en is heel goed in handoek knutselen bijvoorbeeld een hond.

Datum van verblijf: december 2020
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank imemir132
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RixosThePalm Dubai, General Manager van Rixos The Palm Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2021
Google-vertaling

Dear imemir132,

Thank you for choosing Rixos The palm Dubai Hotel& Suites and for your review.

It is a big pleasure for us to know that you enjoyed your time in the hotel, appreciate Rixy Kids club and beach.

We will be happy to see you again in Rixos The palm Dubai Hotel& Suites!

Best regards,
Guest Relations Department

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 november 2020 via mobiele applicatie

Prachtig hotel op het uiteinde van The Palm,met een schitterend uitzicht over Dubai...De bediening is hier super en de formule ultra all inclusive is werkelijk top!Een zeer uitgebreide keuze in het buffet restaurant,het eten is er heerlijk.Er zijn óók 3 a la carte restaurants waar het al even lekker is...ook het personeel is hier enorm vriendelijk en attent.In tijden van corona nemen ze in het hotel gratis je test af,dus geen gedoe om naar een dokter of centrum te gaan..Hier wordt werkelijk aan alles gedacht!zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: november 2020
Reistype: Reisde met vrienden
2  Bedank R972ECvanessac
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RixosThePalm Dubai, General Manager van Rixos The Palm Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 november 2020
Google-vertaling

Dear R972ECvanessac,

Thank you for choosing Rixos The palm Dubai Hotel& Suites and for your feedback!

The entire Rixos team is happy to know that you enjoyed your time with us and appreciate our services.

We will be happy to welcome you back to Rixos The Palm Dubai Hotel& Suites!

Sincerely,
Guest Relations Department

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2019

Zeer mooie en ruime suite, absoluut proper, je krijgt 100% waarde voor wat je betaald. Super vriendelijk personeel in de restaurants en ontbijtruimte, ook aan de balie is iedereen behulpzaam en zoeken ze steeds naar de juiste oplossing.
Een pluim voor Jarred die je steeds vriendelijk begroet en chief concierge Gangadhar, alsook de chauffeur Naeem die super is.

Kamertip: Een suite is voor de meerprijs zeker aan te raden, alsook de all inclusive formule
Datum van verblijf: december 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank coreyverstraete
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RixosThePalm, Manager van Rixos The Palm Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 januari 2020
Google-vertaling

Dear coreyverstraete,

It is so delightful to read such a wonderful feedback from you about your stay in Rixos The Palm Dubai.

We are very thankful for your detailed approach to the review as well as warm comments towards our team members, accommodation and service.

Let us thank you for your kind mentions of our staff members – in Rixos we are aiming at the best service, and your comments are the biggest reward for the effort.

We sincerely hope that your stay in Rixos the Palm Dubai was truly memorable and look forward to welcoming you back.

Sincerely,
Guest Relations Department

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 december 2019

A la carte eten is een aanrader. Veel gezinnen met kinderen maar door de ruime opzet en het grote strand is het absoluut niet hinderlijk. De bediening en verzorging van de kamer, het strand , patisserie en restaurant is geweldig.
Je wordt in dit hotel echt in de watten gelegd.

Datum van verblijf: december 2019
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
2  Bedank TuiDubai
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RixosThePalm, Manager van Rixos The Palm Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 januari 2020
Google-vertaling

Dear TuiDubai,

Thank you for choosing to stay with us while visiting Dubai. It was our pleasure to have you as guests.

We really appreciate receiving such positive comments from our guests and we will share your review with our colleagues, as it will serve as encouragement to keep on providing an excellent service to our guests.

We hope to see you again for another enjoyable stay

Regards,
Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken