Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“geweldig gewoon”
Beoordeling van At.Mosphere

At.Mosphere
Geclassificeerd als nr. 156 van 10.518 Restaurants in Dubai
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Speciale gelegenheden, Romantisch, Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Bezorgen, Reserveringen
Wijk: Downtown
31 mei 2018 beoordeeld

met prive chauffeur opgehaald bij hotel (stipt op tijd) en naar Armani hotel gereden waar je met de lift naar het At.Mosphere wordt gebracht. mooie window seat waar we hartelijk werden ontvangen door Tarik, leuke gast die er alles aan doet om het naar je zin te maken en als hij tijd heeft ook tijd maakt voor een praatje. Heerlijk gegeten met een mooi uitzicht. Wel wat prijzig, maar het is het geld wel waard

Bedank Tulehu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.127)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 3.127 beoordelingen

24 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een mooie ervaring. Via het Armani Hotel kan je op het afgesproken tijdstip met de lift naar de 123ste etage, waar je uiterst vriendelijk ontvangen wordt. Aan tafel krijg je uitleg over de gerechten en de dranken.
Wat hebben wij genoten van de Mocktails. Vooral de mocktail met bramen was heerlijk.
Verder geniet je van het mooie uitzicht over Dubai. Niet goedkoop, maar het geld zeker waard!
Zelfs het toilet is een bezienswaardigheid.

Bedank aqua-myra
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2018 beoordeeld

Hemels dineren in een klassevol restaurant aan de top van het hoogste gebouw ter wereld, met schitterend uitzicht over de stad Dubai. 's Avonds heb je een spectaculair uitzicht over de dansende fonteinshow! Het eten is verbluffend lekker, ietwat kleine porties, maar toch wel voldoende. Een wijntje of Belgisch biertje erbij maakt het avontuur compleet. Wel prijzig, maar een echte ervaring!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Inspiration672945
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Iva Stupar S, General Manager van At.Mosphere, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 februari 2018
Google-vertaling

Dear Marie-Jo V,

Greetings from At.mosphere Burj Khalifa and thank you for the time you have taken to write such a positive feedback about your recent visit to us!

I am truly delighted to see that you have enjoyed the dining experience in the Restaurant and have shared your warm words with both Service and Culinary Teams, as everyone is certainly glad to know that you had pleasant time with us!

We are always looking forward to welcoming you back and please do not hesitate to contact me directly via email at istupar@atmosphereburjkhalifa.com, as I will personally look after your reservation and service.

Kind regards,
Iva Stupar
At.mosphere General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima restaurant heerlijk eten prima bediening en dat op de 123etage alleen jammer van het uitzicht was een beetje mistig

Bedank Joop E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vadim F, Manager van At.Mosphere, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 januari 2018
Google-vertaling

Dear Joop E,

Greetings from At.mosphere Burj Khalifa and thank you for the time you have taken to write such a positive feedback about your recent visit to us!

I am truly delighted to see that you have enjoyed your dining experience and have shared your warm words with both Service and Culinary Teams, as everyone is certainly glad to know that you had pleasant time with us!

We are always looking forward to welcoming you back and please do not hesitate to contact me directly via email at vfalkovskiy@atmosphereburjkhalifa.com, as I will personally look after your reservation and service.

Kind regards,
Vadim Falkovskiy
At.mosphere Restaurant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wil je echt iets super romantisch doen, boek dan hier een tafel, helaas eten ze hier in shifts. Je wordt gebracht en opgehaald om via een trap naar de 122 ste te lopen. Perfecte plek om van boven naar beneden een foto te maken. Bediening en het eten is geweldig. Een plek om nooit meer te vergeten.

Bedank Diederik54
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vadim F, Manager van At.Mosphere, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 november 2017
Google-vertaling

Dear hiddie,

Greetings from At.mosphere Burj Khalifa and thank you for the time you have taken to write such a positive feedback about your recent experience with us!

I am truly delighted to see that you have enjoyed your visit and have shared your warm words with both Culinary and Service Teams, as everyone is certainly glad to know that you had pleasant time with us!

We are always looking forward to welcoming you back and please do not hesitate to contact me directly via email at vfalkovskiy@atmosphereburjkhalifa.com, as I will personally look after your reservation and service.

Kind regards,
Vadim Falkovskiy
At.mosphere Restaurant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die At.Mosphere bekeken, bekeken ook

 
Dubai, Emiraat Dubai
Dubai, Emiraat Dubai
 

In At.Mosphere geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding