Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooi hotel”
Beoordeling van Jumeirah Zabeel Saray

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
Jumeirah Zabeel Saray
Beoordeeld als nr. 66 van 565 hotels in Dubai
Certificaat van uitmuntendheid
6 februari 2017 beoordeeld

Het is een prachtig hotel, met fantastische kamers. De tuin, het zwembad en het strand zijn uitstekend. De restaurants zijn klasse. Wel vonden we de service niet in lijn met wat je mag verwachten voor een 5 sterren hotel. Wij vonden het wat kil en onpersoonlijk.

  • Verbleef: Februari, 2017, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Peter B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nandana W, Manager van Jumeirah Zabeel Saray, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 februari 2017
Google-vertaling

Dear Peter,

Thank you for your review and nice comments.

We have noted your comment with regards to the service and will work on improving that with our colleagues. We hope to welcome you back to Jumeirah Zabeel Saray soon.

Best regards,

Nandana A Wirasinha
Executive Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (5.560)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 8 van 5.560 beoordelingen

24 september 2016 beoordeeld

Ik vind dit een prachtig hotel. De service is goed en de kamers zijn heerlijk ruim. Het ligt aan een prachtig strand en een prachtig zwembad. De restaurants zijn aan de dure kant maar het eten is wel erg lekker!

  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank Bram M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 mei 2016 beoordeeld

een complete vakantie, prachtig hotel, superligging, vriendelijkheid ten top, lekkere restaurants, prachtige ruime kamers, super bars, en super personeel! een aanrader van bovenste klasse waar vakantie nog echt vakantie is, rust, luxe !

Kamertip: zicht op zee zijn prachtige kamers
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Mei, 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jeebee57
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 januari 2016 beoordeeld

Beste reiziger,

we hebben afgelopen weekend gelogeerd in de Jumeria Zabeel Saray. De foto's van de home website liegen niet. Alles is zoals het er op de foto's uitziet.

Bij aankomst wordt je bagage aangenomen door een van de vele Piccolo's en wordt je begeleidt naar de Incheck bali. Waar je een drankje in ontvangst mag nemen.

Aangezien we in de ochtend gearriveerd waren (08.00) moesten we eigenlijk wachten tot de inchecktijd van 15.00 uur. Gelukkig was dit niet nodig en konden we na 20 minuten gebruik maken van onze kamer. We hadden een standaard kamer met zeezicht. Deze keek uit op de Deira Island dat nog in aanbouw is. En enkele hoge gebouwen. Dus uitzicht was goed.

Onze Kamer en volgens mij kamers van het hotel hebben een super grote Turkse bad, hier passen gemakkelijk 4 personen in . Alles in het hotel en op de kamers is arabisch-ottomaans ingericht. Wat absoluut erg mooi is, Zelfd de liften zijn mooi ( Glazen lift)

We hadden alleen logie en ontbijt, omdat we nogal lang buiten blijven en dan ook buiten eten vind we het zonde om half/full board te nemen.

Wat betreft het Ontbijt. Niks aan te merken . Ontbijt zoals het behoort bij een 5 sterren restaurant. Gewoon goed.

Zwembad is infinity, prachtig. Wat me wel is opgevallen is dat er voor de gehele zwembad maar liefst 5 lifeguard aanwezig zijn rondom het zwembad.

Over het algemeen heeft het hotel naar mijn idee te veel personeel.
Strand is goed verzorgd en biedt een mooi uitzicht op de rest van Palm Island.

Het hotel heeft meerdere restaurants. We hebben 1 keer gebruikt gemaakt van de roomservice wat uitmuntend was. De sultan Lounge is ook de moeite waard. hier hebben ze heerlijke mocktails. Wat best wel fijn is als je geen alcohol drinkt.Vaak is er maar 1-3 mocktails , maar hier had je er wel meer dan 7. Top!

We hebben ook gebruikt gemaakt van Talise ( spa )
We hadden een Ottomaanse Massage/Hammam.

Deze werd bij mij door een Turkse meneer uitgevoerd (Ali)
Wat een aardig meneer, hij heeft me zeker in de watten gelegd. Zeker je geld waard.

Wil wel even bijzeggen. Sabeel Saray is geweldig ,mooi, service gericht 5 sterren hotel. Enig minpunt is dat de prijzen nog al hoog liggen wat betreft drank en eten.


Wij hebben in ieder geval genoten van onze verblijf. Dank je wel Sabeel saray. We komen zeker wel terug naar dit hotel.

Groeten,

Raoul A

Kamertip: Alles kamers zijn goed-des te hoger des te mooier je uitzicht.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Januari, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
4  Bedank Raoul A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 november 2015 beoordeeld

Gelegen op de Palm Jumeirah op de Zuid Westelijke zijde - bijna aan het einde van de buitenste ring is dit magnifieke hotel gelegen. Exceptioneel in vele opzichten. Een overweldigende entree - vergelijkbaar met Atlantis - met gebruik van de mooiste materialen die het een ultraluxe sfeer geven. Vanuit de lobby loop je zo door naar de pool area met veel ligbedden en een (bijna) infinity pool met uitzicht over de binnenzee van de Palm. Aansluitend op het strand kan je je prima vertoeven op de goede ligbedden met een gratis waterservice, koude doekjes en verfrissende ijsjes.

De service is op hoog niveau maar is daardoor wel wat formeel. Geeft niets, want men doet er alles aan om de gast het naar het zin te maken. Door het hoge niveau en dus ferme prijzen zin sommige andere gasten nog het meest storend. In ons geval enkele luidruchtige landgenoten die elkaar wilden overtreffen in conversatie. Daar kan het hotel niets aan doen; wij troffen het net even niet.

Een waanzinnig mooie plek om te verblijven en te genieten van het heerlijke klimaat. Het is wel redelijk ver weg van het "vaste" land en andere bezienswaardigheden. Dit ter aanvulling.

Verbleef: November, 2015
Bedank Ron S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk hotel op de palm. Kamers zijn prachtig mooi en de service is bijzonder. In het hotel zit de Ottoman spa, dit is de beste Spa ter wereld, wij hadden de duo massage en dat was subliem. Voor kinderen vind ik het iets minder geschikt maar ze zijn wel welkom. Wanneer je van rust en luxe houdt moet je hier zeker zijn.

Verbleef: Juli, 2015, reisde met een partner
1  Bedank Alice B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
1 maart 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Was met mijn gezin voor de derde keer in Zabeel Sarray op de palm island in Dubai
Het verblijf was weer geweldig . Mijn dochter heeft een allergie voor noten en in elk restaurant in het hotel namen zij enorm veel zorg voor dit allergische probleem. Het ontbijt was ook erg goed en de mensen waren zeer behulpzaam met deze allergie !
De service is geweldig en we hadden een mooi verblijf
speciaal de heer Dushan was een super ober op het strand en zwembad hij begrijpen zijn taak op een vijf sterren hotel Mooi
Houden dit niveau van dienstverlening!

1  Bedank graafpkde
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Fernando G, General Manager van Jumeirah Zabeel Saray, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 maart 2015
Google-vertaling

Dear Guest

I am very pleased to read your wonderful review of your recent with us at Jumeirah Zabeel Saray and would like to personally thank you for choosing our Resort for your holiday above the many options available in Dubai.

Thank you for recognizing Dushan who impressed you by warm hospitality and I will definitely pass on your kind accolades to him. Rest assured that we would continually provide you with the best services and personalized care at all times.

I do look forward to have an opportunity to welcome you back to our paradise on Palm Jumeirah.

Sincerely,

Fernando Gibaja
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Dubai bekeken
op 4,6 km afstand
Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa
op 2,1 km afstand
Fairmont The Palm, Dubai
op 4,9 km afstand
Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 7,5 km afstand
Jumeirah Mina A'Salam
Jumeirah Mina A'Salam
nr. 44 van 565 in Dubai
2.963 beoordelingen
op 3,9 km afstand
Rixos The Palm Dubai
Rixos The Palm Dubai
nr. 26 van 565 in Dubai
3.305 beoordelingen
op 7,1 km afstand
Jumeirah Al Qasr at Madinat Jumeirah
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Jumeirah Zabeel Saray geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Jumeirah Zabeel Saray

Adres: The Palm Jumeirah, Crescent Road West, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Locatie: Verenigde Arabische Emiraten > Emiraat Dubai > Dubai
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Suites Zwembad
Stijl hotel:
Nr. 11 familiehotel in Dubai
Nr. 18 romantisch hotel in Dubai
Nr. 21 zakenhotel in Dubai
Nr. 22 hotel aan het strand in Dubai
Nr. 58 luxe hotel in Dubai
Prijsklasse: € 184 - € 1.287 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Jumeirah Zabeel Saray 5*
Aantal kamers: 442
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Booking.com, Hotels.com, Ctrip TA, Jumeirah International, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Jumeirah Zabeel Saray met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Jumeirah Zabeel Saray Hotel Dubai

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding