Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.022)
Beoordelingen filteren
2.022 resultaten
Waardering van reizigers
949
795
160
59
59
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
949
795
160
59
59
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.022 beoordelingen
Beoordeeld op 2 januari 2017

Met Emirates vanaf Dusseldorf naar Dubai gevlogen, was een aangename vlucht. Hotel ligt mooi gelegen tussen oud en nieuw Dubai in. Het was n beetje n zakelijk hotel, stond ook n buro op de kamer. Vriendelijk ontvangen aan de receptie, Mooie , ruime kamers, 2 aparte bedden, apart zitje, badkamer met ligbad. Goed gevarieerd ontbijt, en n aardige ontbijt manager. Met de Filipijnse man , die in hotel werkte, als n soort tour manager hebben we n prive tour gemaakt , voor de hele dag. Goeie prijs afgesproken. Bezocht Burj Khalifa, waarvan je n mooi uitzicht hebt over Dubai en tevens n mooie zonsondergang., dit overigens op eigen houtje met taxi . Met de Filipijnse man, langs de Jumeirah moskee gereden, Palmeilanden, jammer deze omgeving was under construction, Atlant hotel gezien. Bij Dubai museum geweest. Met n bootje over de Dubai creek naar de bazaar. Diverse mall bezocht, waarvan Dubai Mall, de grootste, inkl. met ski-baan, aquarium en n dinosaurus skelet. Mercato-Mall was meer voor de locals. Je hebt goedkope en dure winkel, voor elk wat wils. Met de gratis shuttle van het hotel naar het Jumeirah beach gegaan, waar je de Burj al Arab ziet vanaf het strand, heel duur hotel.Ook naar Dubai haven geweest, waar we heel lekker Thais hebben gegeten. In het hotel zelf heb je ook n restaurant, hebben we ook gegeten, goeie bediening en lekker eten en bovenalles een fabulous uitzicht.top vakantie.

Datum van verblijf: april 2016
Bedank Wallie H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Scott_Butcher-GM, General Manager van Park Regis Kris Kin Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2017
Google-vertaling


Dear Wallie H

Thank you for your review. I was pleased to see that you found our rooms to be spacious and you also like the service in the Restaurant and the food.

I do hope that we will have the opportunity to look after you again in the future and if I can ever be of any assistance in this regard please contact me. May I take this opportunity to wish you all the best in the New Year.

Best regards

Scott Butcher

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 november 2016

Dit is een goed hotel, heerlijke ruime kamers. Super bedden en goede badkamer. Neem hier echter geen ontbijt. Het ontbijt is van zeer matige kwaliteit (broodjes niet vers en producten worden slecht aangevuld, zoals fruit en yoghurt) De prijs voor een ontbijt is 105 AED wat neerkomt op € 26,00 per persoon. Het zwembad is klein maar goed. Handdoeken service en een prachtig uitzicht. Het hotel is op een paar honderd meter gelegen van de Burjuman mall en metro. Taxi vanuit het nieuwe centrum naar hotel kost zo'n € 5,00.
Er gaat vanuit het hotel twee keer per dag een gratis shuttle bus naar de Dubai Mall en naar de beach. Goed geregeld. Hop on Hop off bus stopt schuin tegenover.

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 589moniqueh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Scott_Butcher-GM, General Manager van Park Regis Kris Kin Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 november 2016
Google-vertaling


Dear Monique H

Thank you for taking the time to review our Hotel, it is appreciated. I have noted that you found our rooms to be spacious and that you enjoyed the view from the Roof Top Pool. I have also noted your comments about the breakfast buffet replenishment and I have followed up on this matter.

I do hope that we will have the opportunity to look after you again in the future and if I can ever be of any assistance in this regard please contact me.

Best regards

Scott Butcher

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2016

Het hotel is niet gunstig gelegen. Ligt ongeveer tussen het toeristische gedeelte en het zakengedeelte Waar je ook heen wilt, altijd veel reistijd kwijt. De foto's van het zwembad zien er aantrekkelijk uit, maar in werkelijkheid is het een sfeerloos en saai geheel. Service liet te wensen over. We hadden 2 kamers geboekt en betaald, maar bij aankomst was er maar 1 kamer beschikbaar en moesten we voor de 2e kamer betalen!

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Monica5527
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Scott_Butcher-GM, General Manager van Park Regis Kris Kin Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2016
Google-vertaling



Dear MoniqueSo

Thank you for your review. I see that you did not find our location to be convenient for you and I also note that you had an issue with your reservation. I apologize to you for these shortcomings.

I have followed up with our Reservations Department to ensure that we are correctly processing all bookings.

I do hope that you will consider our Hotel again in the future and if I can ever be of any assistance in this regard please contact me.

Best regards

Scott Butcher

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juni 2015

Uitstekend hotel gelegen tussen oude en nieuwe Dubai. Het hotel ligt dichtbij zowel het business district als Deira. Vriendelijk personeel en goed ontbijt. In het hotel zit een muziekclub, maar dat veroorzaakt geen enkele overlast, hooguit wat drukte in de lobby in de avonduren. De security houdt echter alles goed in de gaten. Bar, zwembad en gym zitten op bovenste etage. Bij het zwembad op het dak zit ook nog een goede wellness met sauna en turks stoombad. Aanrader met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Datum van verblijf: januari 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Arjen B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Scott_Butcher-GM, General Manager van Park Regis Kris Kin Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juni 2015
Google-vertaling

Dear Arjen B

Thank you for your review. I was pleased to see that our people looked after you and that you found our location to be convenient for your needs. I also note that you enjoyed the breakfast.

I do hope that we will have the opportunity to look after you again in the future and if I can ever be of any assistance in this regard please contact me.

Best regards

Scott Butcher

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 mei 2015

Bij binnenkomst wordt je al als een koning ontvangen, zodra je binnenkomt vraagt het personeel of ze je bagage naar je kamer moeten dragen. Het inchecken is binnen 10 minuten klaar.
als je een 'executive room' hebt geboekt heb je toegang tot de executive lounge waar je internationale kranten kan lezen er is ook gratis koffie,thee,frisdrank en elke dag zijn er verschillende hapjes.
de kamer is erg groot en comfortabel. Als bed is er een kingsize bed en als extra optie heb je het gratis 'kussen-menu' dan kan je kiezen uit 5 verschillende soorten kussens.je hebt een groot bureau met een muziekbox waar je je iphone aan kan koppelen daarnaast is er ook nog een zithoek met 2 stoelen aan het raam. de badkamer is erg groot en van alle gemakken voorzien. Er zijn ook nog 4 kasten waar je je spullen kan opbergen. Er hangen altijd minimaal 2 badjassen, shampoo,zeep,body lotion,douchekapjes en elke dag krijg je 2 verse flesjes water. op het dak is een zwembad met geweldige skyview over Dubai! Het ontbijt is prima, heel veel keuze! Er is een gratis pendeldienst van het hotel naar het Jumeirah strand. Bij de receptie staan allemaal folders over activiteiten die je kan doen. Als je een activiteit wilt doen belt de receptie en dan kom degene die de activiteit verzorgt je ophalen bij het hotel.

kort samengevat: FANTASTISCH HOTEL!

Datum van verblijf: juni 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank Pieter v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Scott_Butcher-GM, General Manager van Park Regis Kris Kin Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2015
Google-vertaling

Dear Pieter v

Thank you for your review. I note that you found our rooms to be spacious and that you enjoyed the views from our Roof Top Pool. I also note that you liked the breakfast variety.

I do hope that we will have the opportunity to look after you again in the future and if I can ever be of any assistance in this regard please contact me.

Best regards

Scott Butcher

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken