Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.984)
Beoordelingen filteren
3.984 resultaten
Waardering van reizigers
3.476
408
56
23
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.476
408
56
23
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.984 beoordelingen
22 december 2017 beoordeeld

Fantastisch hotel heb een dag aan het zwembad doorgebracht ( the shades) geweldige service prima locatie wat een vriendelijke mensen. Een plek om aan te raden kom hier zeker terug. Top Top Top.
Op loopafstand naar The Walk en strand

Verbleef: december 2017, reisde met vrienden
Bedank Joop E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2017 beoordeeld

Dit hotel werd mij aangeraden door mijn zakenpartner in Dubai en het was een voltreffer: reeds vooraf word je per mail gecontacteerd, transfer van de luchthaven wordt snel en efficiënt geregeld, vriendelijke ontvangst, ruime kamer met alle snufjes en IPad touch command. Ruime badkamer met prima douche. Restaurant ok, lounge zeer goed. Prachtige infinitypool. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Geen probleem om late check-out te krijgen. Kortom top hotel!

  • Verbleef: juni 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Herwig C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jeroen E, General Manager van Address Dubai Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 juni 2017
Google-vertaling

Dear herwigc,

Thank you very much for taking the time to share you stay experience here on TripAdvisor. I am glad to read that we were able to deliver you with a flawless experience and you basically summed it up as "a top hotel"
We look forward to welcome you back to the Address Dubai Marina in the near future!

Best regards,
Jeroen Elmendorp
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit vijfsterrenhotel is elke ster meer dan waard en voor mijn Tripadvisor beoordeling zou ik bij eenmalige uitzondering hier zelfs een zes op vijf willen geven.
Op elk onderdeel is de score maximaal : grote kamers, bijzonder volledig uitgerust, te lang om op te noemen. Met een iPad wordt bijvoorbeeld alles bediend in de kamer maar kunnen ook bestellingen en reservaties gebeuren. Het hotel ligt aan de Dubai Marina, en niet ver van het strand. Het heeft uitstekende restaurants en een hoop faciliteiten als zwembad en fitness. Maar daar bovenop is het de vriendelijkheid van elk van de medewerkers die dit hotel tot een heel aangename plaats maken om een tijdje te vertoeven.

Verbleef: november 2016, reisde met een partner
Bedank jan m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2016 beoordeeld

Dit prachtige hotel is gelegen aan een van Dubai's mooiste locaties, the Marina en beschikt ook over een eigen ingang tot de Marina Mall. The Marina is een zeer geliefd gebied waar je zeer gezellig kunt wandelen, joggen, leuke terasjes en kunt kiezen uit vele restaurantjes. Hét uitgangsgebied voor Dubai en dicht bij gelegen aan The Walk, strand e.d.. Top enals enige in Dubai is het verwarmde 50 m zwembad op het dakterras van de Marina Mall. Maar het grootste verschil met de meeste andere luxe hotels is het personeel. Elk nog zo klein probleem word direkt opgelost. The Adress heeft ons 25 jarig huwelijks jubilieum tot een heel bijzonder feest gemaakt. De Club Lounge is een echte aanrader, hard en ziel hier is Grace en haar collega's die je elke wens van de ogen aflezen. Alleen hadden wij half board en Emirates Deal wat te veel van het goed was. Value for money zeg je niet snel in Dubai maar dit hotel was elke cent waard. Hopen snel weer terug te komen. Onze kamer had prachtig zicht over de Marina en het schitterende zwembad. The Adress is zeker een hotel wat we kunnen aanbevelen. Mooi verzorgd hotel met goed eten, wat wil je nog meer.

  • Verbleef: februari 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank SuzanneT66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jeroen E, General Manager van Address Dubai Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 februari 2016
Google-vertaling

Dear SuzanneT66,

We sincerely thank you for choosing to stay at The Address Dubai Marina and for sharing your wonderful feedback on Tripadvisor.
We are delighted to learn that you enjoyed your stay and thank you for celebrating your 25th wedding anniversary with us. The entire team of The Address Dubai Marina is joining me to congratulate you on your anniversary celebration.

We are also glad that you loved everything about our hotel especially our Club Lounge. Many thanks for recognizing our location, hotel facilities and the services provided by our associates who are indeed accommodating and helpful to all our guests. I will definitely share your comments with them especially to Grace.

Once again, thank you very much and we are all excited to welcome you back soon and create more wonderful memories.

Warm regards,

Jeroen Elmendorp
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 januari 2016 beoordeeld

Dit hotel is werkelijk super, niet alleen qua locatie (Dubai Marina), de kamer zijn luxueus en zeer ruim. Het personeel heeft een heel persoonlijke aanpak.
Het panoramisch zicht van uit de badkamer is zeker de moeite waard, 's avonds relaxen in bad met zicht op de Dubai skyline, super !!
Ik heb ook lekker gegeten in de 2 restaurants, de "Shades" naast het zwembad en "Mazina"

Kamertip: Neem een kamer zo hoog mogelijk met uitzicht op het zwembad
  • Verbleef: augustus 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Chris E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jeroen E, General Manager van Address Dubai Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 januari 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for choosing The Address Dubai Marina and for the time you have taken to post your comments on Tripadvisor.

I was very pleased to read about the positive comments you have made on the hotel, particularly the rooms and the view in our hotel and the dining experience at Shades & Mazina. I will be more than happy to share your generous feedback to team.

Thank you very much for your generous review and we look forward on having you again with us.

Yours sincerely,

Jeroen Elmendorp
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken