Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Azure beach”
Beoordeling van Azure Beach

Azure Beach
Geclassificeerd als nr. 1 van 11.782 Restaurants in Dubai
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 54
Wijk: The Marina
Gegevens restaurant
Wijk: The Marina
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

De service aan het zwembad was top! Alles wat we vroegen werd meteen met een glimlach gedaan, ondanks de extreem hoge temperaturen. Vooral Krishna, Jae Shiek, Yam Lal en Shamika deden hun uiterste best. Voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank phaezou
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
James B, Manager van Azure Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Hi there,

Thank you for taking the time to leave a review.

We're very happy to hear about your recent experience at Azure Beach and we will certainly pass your comments onto the team.

We look forward to welcoming you back in the near future!

Kind regards,
The Azure Beach Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.045)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 2.046 beoordelingen

5 weken geleden beoordeeld

Wat een top beachclub, goed eten, mooi uitzicht, heerlijke bedjes & vooral perfecte service! Goed geholpen door Tirso die elke moment klaar staat om je te helpen met je bestelling of het verplaatsen van je parasol.
Wat een super leuk personeel die alles voor je doen om het naar je zin te maken!

Bedankt voor deze heerlijke tijd bij Azure beach!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank VivHoog
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
James B, Manager van Azure Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Hi there,

Thank you for taking the time to leave a review.

We're very happy to hear about your recent experience at Azure Beach and we will certainly pass your comments onto the team.

We look forward to welcoming you back in the near future!

Kind regards,
The Azure Beach Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2019 beoordeeld

Top hotel met uitstekende ligging . mooie kamers met uitstekende afwerking .Mogelijkheid om te lunchen en te dinneren in het hotel een aanrader

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank Rudi G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
James B, Manager van Azure Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2019
Google-vertaling

Hi there,

Thank you for taking the time to leave a review.

We're very happy to hear about your recent experience at Azure Beach and we will certainly pass your comments onto the team.

We look forward to welcoming you back in the near future!

Kind regards,
The Azure Beach Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ben ik in Scheveningen? Dat was het eerste wat ik dacht toen ik het strand op liep. Allemaal bedjes op elkaar. Als externe gast kan je niet bij het zwembad liggen, jammer hier is gezellige muziek en lekkere loungebedden. Op de 200 bedden op het strand loopt 1!!! Man personeel voor drinken. Lunch was wel lekker alleen de pizza’s komen uit andere keuken daardoor hadden 2 van ons al eten de pizza kwam 25 min later!! Personeel is vooral management is arrogant onvriendelijk en totaal niet klantvriendelijk. Het zit er vol met russen en die gillen hard en worden eerder geholpen ik had even flashback naar toen ik vroeger naar Egypte op vakantie ging.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank cadl2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
James B, Manager van Azure Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2019
Google-vertaling

Hi there,

Thank you for taking the time to leave a review. All your comments are taken seriously and shared with our team.

We're surprised to hear about your experience at Azure Beach and we certainly don't feel this is the usual feeling our guests get when they visit us.

Can you kindly send an email directly to our manager Sally with your contact details - sally@azure-beach.com. Sally has been made aware and is looking forward to hearing from you to discuss everything in person.

Kind regards,
The Azure Beach Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Azure beach is een onderdeel van Rixos hotel. Ook een aantal restaurants waaronder Stk is in dit hotel gevestigd.
De beach club heeft een groot zwembad en daarnaast veel bedjes zeer dicht naast elkaar op het strand. De website vd beachclub geeft geen goede weergave. Direct naast het hotel/ de beachclub wordt een groot hotel gebouwd. Veel bouwoverlast dus.
Zeer veel kinderen en Russische gasten.
Gelukkig was de entree voor de eerste 100 vrouwen gratis. Dat verzacht wat de pijn van de behoorlijke entree prijs NL 300 Aed. 100 aed mag je gebruiken voor consumptie.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Linda12031203
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
James B, Manager van Azure Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 april 2019
Google-vertaling

Dear Linda,

Thank you for taking the time to leave a review.

Azure Beach is the only pool for The Rixos Premium and we currently have more than 400 beds to accommodate. We open from 7am to ensure all hotel guests have priority to the pool and beach and 10am for all outside guests.

We do have a number of great offers and activation's for our guests to enjoy throughout the week and we're glad you were here to experience.

Do let us know if you would like to return so we can certainly save you a bed in a good spot.

Kind regards,
The Azure Beach Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Azure Beach geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding