Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Movenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai(Dubai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 164
US$ 105
Movenpick.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 13% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 13% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 120 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 261
US$ 204
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Aan het strand
Sofitel Dubai Jumeirah Beach(Dubai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 166
US$ 141
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Atlantis, The Palm(Dubai)
Gratis annuleren tot 26/07
US$ 353
US$ 337
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Besparingsmelding! 18% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 18% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 410 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa(Dubai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 241
US$ 204
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 25/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 322
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Shangri-La Hotel, Dubai(Dubai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 238
US$ 169
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
JA Ocean View Hotel(Dubai)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 117
US$ 97
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 342
US$ 242
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 268 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 211
US$ 201
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 20% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 20% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 252 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Beoordelingen (843)
Beoordelingen filteren
843 resultaten
Waardering van reizigers
760
60
16
4
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
760
60
16
4
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 843 beoordelingen
28 mei 2016 beoordeeld

Een prachtig ruim opgezet resort met een 1 km lange privé strand met gezellige restaurants, waarvan 1 op het strand en een lounge restaurant waar je heerlijk buiten kunt zitten en kunt genieten van het uitzicht en heerlijke loungemuziek; mooie ambiance. Het resort bestaat uit drie gedeeltes en elk gedeelte heeft een eigen zwembad (zeer ruim!) Ook een kindergedeelte is aanwezig. Mooie ruime schone kamers met bijna allemaal zeezicht. Bijzonder vriendelijk personeel en het hotel straalt een gemoedelijke sfeer uit. Niks is te gek en ze doen er alles aan om je te verwennen; bediening en service op top niveau!! Er is ook een dakterras boven het Indiaas restaurant. Kwaliteit van eten is op ster niveau! Er is een Frans restaurant met een ster, niet geschikt voor kinderen onder de 12! Maar alle restaurants serveren bijzonder goed eten echt een aanrader. Het is niet goedkoop maar wat je ervoor krijgt is zeker de moeite waard!

Verbleef: mei 2016
Bedank Woodfield29
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OORoyalMirage, Manager van Residence & Spa at One&Only Royal Mirage Dubai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 juni 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for sharing your experience at the Residence & Spa, and are indeed delighted to read that you enjoyed the resort facilities and services provided by our team of young dedicated members.

As you stated, the resort has three distinctive properties, namely The Palace, Arabian Court and Residence & Spa. All these properties are stretched throughout 65 acres of lush landscaped garden and a kilometre of private beach coastline.

Furthermore, we are truly grateful that you enjoyed your dining experience within our wide array of restaurant, with eight dining venues.

Once again, thank you indeed for your kind words and we sincerely look forward to your return visit in a not too distant future.

With kind regards,
Management Team
One&Only Royal Mirage, Dubai.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg mooi resort. Links Palace, midden Resident en rechts Arabian Court. Bij de laatste kan je wel wat rumoer hebben van de weg naar de Palm. Heerlijke ligbedden en goede service. Maar wel prijzig. 40 Eu voor ontbijt is best pittig. En voor de dure kamer prijzen mag ontbijt wel inclusief zijn vind ik. Ook mag er wel een koffie/thee setje op de kamer zijn. Is geen overbodige luxe. Met kinderwagen is het trouwens moeilijk om ontbijt restaurant in te komen! Terwijl er voor het restaurant waar geen kinderen mogen komen wel een net oprij stukje is gemaakt, erg stom. Het is dus ook zeker niet rolstoelvriendelijk.

Verbleef: februari 2016, reisde met familie
Bedank Jorien W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OORoyalMirage, Manager van Residence & Spa at One&Only Royal Mirage Dubai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 februari 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for sharing your recent experience at the Residence & Spa, and are indeed delighted to read that you enjoyed the facilities and services provided by our young dedicated team members.

We are indeed pleased to read that you appreciated the overall look and feel of the resort. With regards to our Pool and Beach facilities, we are blessed with a variety of spacious pools and a kilometre of private beach with ample amount of sunbeds, just for you as guest of the resort.

We take good note of your observation made with regards to our dining options. Rest assured that each comment is reviewed with members of the concerned teams and adjusted where ever possible.

Once again, thank you indeed for your comment and we sincerely look forward to your return visit in a not too distant future

With kind regards,
Management Team
One&Only Royal Mirage, Dubai.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
23 maart 2015 beoordeeld

De Royal Mirage is een prachtig hotel. Prachtig landgoed, grote kamers, zeer vriendelijk personeel en een mooi strand. Mijn familie en ik doorbrachten een geweldige tijd! We zullen de volgende keer zeker terugkomen naar Dubai!

Bedank Anna F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
OORoyalMirage, Manager van Residence & Spa at One&Only Royal Mirage Dubai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 maart 2015
Google-vertaling

Dear Mrs. Anna,

Thank you so much for sharing your recent experience, and indeed delighted to read that you and your family enjoyed the facilities and services provided by our team of dedicated members.

We value your comments and suggestions which are shared with all and look forward to your return visit in a not too distant future.

Kind Regards
Management Team
One&Only Royal Mirage, Dubai.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 januari 2015 beoordeeld

Fantastisch genoten van deze heerlijke plek met geweldige service . Ik wil mijn lof ook heel erg uitspreken over onze kamerbediende . Hij probeerde het ons op alle manieren naar onze zin te maken .Wij hebben 10 dagen in dit resort gelogeerd en raden het ook aan iedereen aan . Alles klopte dan ook de kamer , eten , locatie aan het strand

  • Verbleef: december 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank sylvia1965
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OORoyalMirage, Manager van Residence & Spa at One&Only Royal Mirage Dubai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 februari 2015
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you so much for sharing your recent experience, and indeed delighted to read that you enjoyed our facilities and services provided by our team of dedicated members.

We value your comments and suggestions which are shared with all and look forward to your return visit in a not too distant future.

Kind Regards
Management Team
One&Only Royal Mirage, Dubai.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 april 2014 beoordeeld

Fantastische kamer/suites prima restaurants een magnifieke ambiance en een geweldige spa.
Een resort uit de 1001 nachten. Het complex ligt aan het strand en heeft een prachtig uitzicht. Het hotel bestaat uit 3 aan elkaar gekoppelde gebpowen. The Palace het hoofdgebouw en ruim opgezet ook voor gezinnen. Het middelste hotel is the Residence&Spa. Grote suitesmet Health care en Spa. Het laatste complex is The Arabian Court. Alle hotels zijn aan te bevelen. Echter the Residence&Spa is het rustigste gelegen. Daarn avolgt The Arabian Court en last but not least The Palace. Wij hebben van alle accomodaties gebruik gemaakt, vanaf 2006. Fantastisch.

  • Verbleef: december 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Tico0499
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OORoyalMirage, Manager van Residence & Spa at One&Only Royal Mirage Dubai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 februari 2015
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you so much for sharing your recent experience, and indeed delighted to read that you enjoyed our facilities and services provided by our team of dedicated members.

We value your comments and suggestions which are shared with all and look forward to your return visit in a not too distant future.

Kind Regards
Management Team
One&Only Royal Mirage, Dubai.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken