Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Het beste hotel waar ik ooit heb mogen verblijven”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 3 websites!
Residence & Spa at One&Only Royal Mirage Dubai
Beoordeeld als nr. 1 van 565 hotels in Dubai
Certificaat van uitmuntendheid
30 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel voldoet aan alle verwachten van een luxe resort. Het personeel staat dag en nacht voor je klaar, is supervriendelijk en behulpzaam, ze leggen je in de watten. Kamers zijn prachtig ingericht met goede bedden, minibar is goed gevuld. Service op het strand en aan het zwembad is niet te overtreffen. Bedjes worden voor je klaargemaakt met handdoeken, drinken wordt gebracht, soms wordt er ongevraagd een hapje geserveerd, je zonnebril wordt gepoetst...kortom, overal wordt rekening mee gehouden. Kamer wordt voortdurend gecontroleerd als je er niet bent, zodra je de kamer oploopt is alles weer netjes en schoon. Ontbijt is ook top! Verder biedt dit gedeelte van het complex veel privacy en rust. Ook is de spa en gym voorzien van alle luxe dat je maar kan wensen. Voor een weekje relaxen kan ik dit resort echt aanraden.

Verbleef: Januari, 2017, reisde met een partner
Bedank Sjaantjuh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OORoyalMirage, Manager van Residence & Spa at One&Only Royal Mirage Dubai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 februari 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for sharing your recent experience at the Residence & Spa, and are indeed delighted to read that you enjoyed the facilities and services provided by our young dedicated team members.

We are truly grateful to read such a positive observation with regards to the style and details of our Arabian rooms. As you stated, the resort is blessed with a variety of spacious pools and one kilometre of private beach coastline, only for you as guest of the resort.

Our Pool & Beach and Recreation team will truly be delighted to learn about your accolades related to their level of attentiveness and unformatted service. Thank you.

Moreover, we are also pleased that you personally enjoyed your One&Only Spa experience and appreciated our fitness facilities, located at the Health and Beauty Institute of the Residence & Spa.

Once again, thank you for your patronage and kind words. We sincerely look forward to welcome you back in a not too distant future.

With kind regards,
Management Team
One&Only Royal Mirage, Dubai.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (805)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 805 beoordelingen

28 mei 2016 beoordeeld

Een prachtig ruim opgezet resort met een 1 km lange privé strand met gezellige restaurants, waarvan 1 op het strand en een lounge restaurant waar je heerlijk buiten kunt zitten en kunt genieten van het uitzicht en heerlijke loungemuziek; mooie ambiance. Het resort bestaat uit drie gedeeltes en elk gedeelte heeft een eigen zwembad (zeer ruim!) Ook een kindergedeelte is aanwezig. Mooie ruime schone kamers met bijna allemaal zeezicht. Bijzonder vriendelijk personeel en het hotel straalt een gemoedelijke sfeer uit. Niks is te gek en ze doen er alles aan om je te verwennen; bediening en service op top niveau!! Er is ook een dakterras boven het Indiaas restaurant. Kwaliteit van eten is op ster niveau! Er is een Frans restaurant met een ster, niet geschikt voor kinderen onder de 12! Maar alle restaurants serveren bijzonder goed eten echt een aanrader. Het is niet goedkoop maar wat je ervoor krijgt is zeker de moeite waard!

Verbleef: Mei, 2016
Bedank Woodfield29
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OORoyalMirage, Manager van Residence & Spa at One&Only Royal Mirage Dubai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 juni 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for sharing your experience at the Residence & Spa, and are indeed delighted to read that you enjoyed the resort facilities and services provided by our team of young dedicated members.

As you stated, the resort has three distinctive properties, namely The Palace, Arabian Court and Residence & Spa. All these properties are stretched throughout 65 acres of lush landscaped garden and a kilometre of private beach coastline.

Furthermore, we are truly grateful that you enjoyed your dining experience within our wide array of restaurant, with eight dining venues.

Once again, thank you indeed for your kind words and we sincerely look forward to your return visit in a not too distant future.

With kind regards,
Management Team
One&Only Royal Mirage, Dubai.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg mooi resort. Links Palace, midden Resident en rechts Arabian Court. Bij de laatste kan je wel wat rumoer hebben van de weg naar de Palm. Heerlijke ligbedden en goede service. Maar wel prijzig. 40 Eu voor ontbijt is best pittig. En voor de dure kamer prijzen mag ontbijt wel inclusief zijn vind ik. Ook mag er wel een koffie/thee setje op de kamer zijn. Is geen overbodige luxe. Met kinderwagen is het trouwens moeilijk om ontbijt restaurant in te komen! Terwijl er voor het restaurant waar geen kinderen mogen komen wel een net oprij stukje is gemaakt, erg stom. Het is dus ook zeker niet rolstoelvriendelijk.

Verbleef: Februari, 2016, reisde met familie
Bedank Jorien W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OORoyalMirage, Manager van Residence & Spa at One&Only Royal Mirage Dubai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 februari 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for sharing your recent experience at the Residence & Spa, and are indeed delighted to read that you enjoyed the facilities and services provided by our young dedicated team members.

We are indeed pleased to read that you appreciated the overall look and feel of the resort. With regards to our Pool and Beach facilities, we are blessed with a variety of spacious pools and a kilometre of private beach with ample amount of sunbeds, just for you as guest of the resort.

We take good note of your observation made with regards to our dining options. Rest assured that each comment is reviewed with members of the concerned teams and adjusted where ever possible.

Once again, thank you indeed for your comment and we sincerely look forward to your return visit in a not too distant future

With kind regards,
Management Team
One&Only Royal Mirage, Dubai.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
23 maart 2015 beoordeeld

De Royal Mirage is een prachtig hotel. Prachtig landgoed, grote kamers, zeer vriendelijk personeel en een mooi strand. Mijn familie en ik doorbrachten een geweldige tijd! We zullen de volgende keer zeker terugkomen naar Dubai!

Bedank Anna F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
OORoyalMirage, Manager van Residence & Spa at One&Only Royal Mirage Dubai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 maart 2015
Google-vertaling

Dear Mrs. Anna,

Thank you so much for sharing your recent experience, and indeed delighted to read that you and your family enjoyed the facilities and services provided by our team of dedicated members.

We value your comments and suggestions which are shared with all and look forward to your return visit in a not too distant future.

Kind Regards
Management Team
One&Only Royal Mirage, Dubai.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 januari 2015 beoordeeld

Fantastisch genoten van deze heerlijke plek met geweldige service . Ik wil mijn lof ook heel erg uitspreken over onze kamerbediende . Hij probeerde het ons op alle manieren naar onze zin te maken .Wij hebben 10 dagen in dit resort gelogeerd en raden het ook aan iedereen aan . Alles klopte dan ook de kamer , eten , locatie aan het strand

  • Verbleef: December, 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank sylvia1965
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OORoyalMirage, Manager van Residence & Spa at One&Only Royal Mirage Dubai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 februari 2015
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you so much for sharing your recent experience, and indeed delighted to read that you enjoyed our facilities and services provided by our team of dedicated members.

We value your comments and suggestions which are shared with all and look forward to your return visit in a not too distant future.

Kind Regards
Management Team
One&Only Royal Mirage, Dubai.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 april 2014 beoordeeld

Fantastische kamer/suites prima restaurants een magnifieke ambiance en een geweldige spa.
Een resort uit de 1001 nachten. Het complex ligt aan het strand en heeft een prachtig uitzicht. Het hotel bestaat uit 3 aan elkaar gekoppelde gebpowen. The Palace het hoofdgebouw en ruim opgezet ook voor gezinnen. Het middelste hotel is the Residence&Spa. Grote suitesmet Health care en Spa. Het laatste complex is The Arabian Court. Alle hotels zijn aan te bevelen. Echter the Residence&Spa is het rustigste gelegen. Daarn avolgt The Arabian Court en last but not least The Palace. Wij hebben van alle accomodaties gebruik gemaakt, vanaf 2006. Fantastisch.

  • Verbleef: December, 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Tico0499
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OORoyalMirage, Manager van Residence & Spa at One&Only Royal Mirage Dubai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 februari 2015
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you so much for sharing your recent experience, and indeed delighted to read that you enjoyed our facilities and services provided by our team of dedicated members.

We value your comments and suggestions which are shared with all and look forward to your return visit in a not too distant future.

Kind Regards
Management Team
One&Only Royal Mirage, Dubai.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 maart 2013 beoordeeld

Een intiem hotel met slechts zo'n 50 kamers. Alles perfect onderhouden, zowel binnen als buiten. Vriendelijk en service-minded personeel. Met name Noura en Dijo in het restaurant en Sonu en Ken bij het zwembad verdienen een groot compliment. Ontbijt en diner waren voortreffelijk. Kleine minpuntjes: alleen goede WiFi ontvangst op de kamer (waar je eigenlijk alleen maar bent om te slapen) en de hoge prijs voor drank. Voor herhaling vatbaar!

Kamertip: Prestige King kamers zijn ruim (60m2). Advies: boek een kamer met zeezicht op de 1e etage.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Februari, 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank HHorstink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Dubai bekeken
Raffles Dubai
nr. 3 van 565 in Dubai
3.725 beoordelingen
Burj Al Arab Jumeirah
nr. 30 van 565 in Dubai
4.610 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Atlantis, The Palm
nr. 120 van 565 in Dubai
17.993 beoordelingen
The Marina
Address Dubai Marina
Address Dubai Marina
nr. 7 van 565 in Dubai
3.010 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Residence & Spa at One&Only Royal Mirage Dubai geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Residence & Spa at One&Only Royal Mirage Dubai

Adres: Al Sufouh Road | Jumeirah Beach Road, Dubai 37252, Verenigde Arabische Emiraten
Locatie: Verenigde Arabische Emiraten > Emiraat Dubai > Dubai
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 1 hotel aan het strand in Dubai
Nr. 1 luxe hotel in Dubai
Nr. 1 beste resorthotel in Dubai
Nr. 7 romantisch hotel in Dubai
Nr. 159 zakenhotel in Dubai
Prijsklasse: € 445 - € 1.360 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Residence & Spa at One&Only Royal Mirage Dubai 5*
Aantal kamers: 50
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Booking.com en Ctrip TA, dus je kunt je reserveringen bij Residence & Spa at One&Only Royal Mirage Dubai met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Residence&Spa At One And Only Royal Mirage Dubai
Residence&Spa At One&Only Royal Mirage Dubai Hotel Dubai
Residence Hotel Dubai
Residence Resort Dubai

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding