Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
44 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 621
Aanbieding bekijken
Geen aanbetaling vereist
Priceline
US$ 621
Aanbieding bekijken
Hotels.com
US$ 479
Aanbieding bekijken
Official HotelUS$ 501
travelup.comUS$ 673
Lol.travelUS$ 833
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (11.355)
Beoordelingen filteren
11.355 resultaten
Waardering van reizigers
9.981
665
278
173
258
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
9.981
665
278
173
258
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 11.355 beoordelingen
Beoordeeld op 28 juni 2022 via mobiele applicatie

Extreem goede service!! Barpersoneel is top ! Vooral Avadhoot, Ben en Jeff bij de bar Praia hier in Five is de service goed maar vooral bij deze jongens was het top !!

Vriendelijk barpersoneel heb een hele vermakelijke avond gehad door deze drie gasten

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank stan d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 juni 2022 via mobiele applicatie

Ahmed heeft mijn vanaf het moment van aankomst top verwelkomt! Stond me altijd klaar en nooit moest ik lang wachten voor hulp. Als ik al rond keek om hulp te vragen, snapte hij het al en kwam meteen naar me toe. Vast en zeker een top hotel met top persoon ! SHOUTOUT naar Ahmed hindawy

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank m0jammeda
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 maart 2022

Het hotel is ontzettend mooi en heel schoon. Iedereen die hier werkt is onwijs aardig en beleefd. Ze zijn gek op kinderen en helpen je overal bij! Voor ons waren er een paar mensen in het bijzonder:

Rashin (ik hoop dat ik het goed schrijf); Hij stond altijd bij de ingang van het hotel. Een lieve behulpzame man. Altijd een High Five voor de kids of even een praatje.

Abhisher, Pradeep, Sandesh Rai, Rahul (weet niet of ik het goed schrijf); De housekeepers, ook zo attent. Kwamen altijd vragen of alles naar wens was en op de laatste dag kregen de kinderen een handdoekje met eigen naam.

Joann; Zij werkte bij de Family Pool. Ze onthield altijd wat je bestelde en op welk kamernr het moest. Ze was betrokken bij de kinderen en altijd aan het lachen!

Anisha; Van de roomservice. Zo lief en leuk met kids!

Mustafa; De beveiliger bij het zwembad. We kende hem al van onze vorige reis en hij herkende ons ook! Hij is altijd leuk met de kinderen en erg behulpzaam.

High Five Kids Club; Ik ben helaas de namen vergeten te noteren bij de Kids Club, maar ze waren allemaal zo lief en speelde zo leuk samen met de kids. Mijn zoon voelde zich erg op zijn gemak! Ze hebben elke dag een activiteiten programma waaronder pizza's bakken.

Ik kan oprecht zeggen dat iedereen die hier werkt voor ons even aardig en behulpzaam was. Het kan soms druk zijn met feesten. Daar moet je wel tegen kunnen, maar ik vond het niet storend. Je kan het zelf opzoeken.

Wij zullen zeker met gezin nog een keer terug gaan naar dit hotel!

Datum van verblijf: maart 2022
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Jeaninevdloo
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 maart 2022

Personeel weet niet waar ze mee bezig zijn.
Moet 10x iets vragen. Kunnen de Engelse taal vaak niet voldoende waardoor ze je gewoon niet begrijpen.

Organisatie 0/10.
Managers kennen hun job niet vandaar dat het personeel ook niet goed aangestuurd wordt.
Ze lopen ongestructureerd rond waaronder de service en de kwaliteit lijd.

Datum van verblijf: maart 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 181amaliav
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 februari 2022 via mobiele applicatie

We konden niet slapen s nachts omdat de muziek van de nightclub zo hard was dat we die in onze kamer hoorden tot 04.00 s morgens en vanaf 12.00 uur s middags tot 19.00 uur s avonds hoorde je de keiharde muziek van het zwembad in onze kamer . Er waren s avonds meer hoeren in het hotel dan klanten we waren met onze dochter we zaten bij de Blvd bar op het moment dat mijn vrouw en dochter naar het toilet waren had in binnen 2 minuten 3 hoeren aan tafel die hun service aanboden . We moesten voor 8 dagen vooruit betalen. Na 2 nachten zijn we naar een ander hotel gegaan . Er was absoluut geen enkele mogelijkheid tot een gedeeltelijk refund dus we hebben de kamer aangehouden . Ondanks dat de managers toegaven dat er veel hoeren in het hotel waren en dat het misschien wat misleidend was om als family hotel aan te bevelen . Kamers zijn goed en schoon maar voor ons nooit meer FIVE PALM

Datum van verblijf: februari 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank richardkP6770LT
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken