42 personen bekijken dit hotel
Official HotelUS$ 501
travelup.comUS$ 673
Lol.travelUS$ 833
Beoordeeld op 27 juni 2022 via mobiele applicatie

Ahmed heeft mijn vanaf het moment van aankomst top verwelkomt! Stond me altijd klaar en nooit moest ik lang wachten voor hulp. Als ik al rond keek om hulp te vragen, snapte hij het al en kwam meteen naar me toe. Vast en zeker een top hotel met top persoon ! SHOUTOUT naar Ahmed hindawy

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 29 maart 2022

Het hotel is ontzettend mooi en heel schoon. Iedereen die hier werkt is onwijs aardig en beleefd. Ze zijn gek op kinderen en helpen je overal bij! Voor ons waren er een paar mensen in het bijzonder:

Rashin (ik hoop dat ik het goed schrijf); Hij stond altijd bij de ingang van het hotel. Een lieve behulpzame man. Altijd een High Five voor de kids of even een praatje.

Abhisher, Pradeep, Sandesh Rai, Rahul (weet niet of ik het goed schrijf); De housekeepers, ook zo attent. Kwamen altijd vragen of alles naar wens was en op de laatste dag kregen de kinderen een handdoekje met eigen naam.

Joann; Zij werkte bij de Family Pool. Ze onthield altijd wat je bestelde en op welk kamernr het moest. Ze was betrokken bij de kinderen en altijd aan het lachen!

Anisha; Van de roomservice. Zo lief en leuk met kids!

Mustafa; De beveiliger bij het zwembad. We kende hem al van onze vorige reis en hij herkende ons ook! Hij is altijd leuk met de kinderen en erg behulpzaam.

High Five Kids Club; Ik ben helaas de namen vergeten te noteren bij de Kids Club, maar ze waren allemaal zo lief en speelde zo leuk samen met de kids. Mijn zoon voelde zich erg op zijn gemak! Ze hebben elke dag een activiteiten programma waaronder pizza's bakken.

Ik kan oprecht zeggen dat iedereen die hier werkt voor ons even aardig en behulpzaam was. Het kan soms druk zijn met feesten. Daar moet je wel tegen kunnen, maar ik vond het niet storend. Je kan het zelf opzoeken.

Wij zullen zeker met gezin nog een keer terug gaan naar dit hotel!

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 18 maart 2022

Personeel weet niet waar ze mee bezig zijn.
Moet 10x iets vragen. Kunnen de Engelse taal vaak niet voldoende waardoor ze je gewoon niet begrijpen.

Organisatie 0/10.
Managers kennen hun job niet vandaar dat het personeel ook niet goed aangestuurd wordt.
Ze lopen ongestructureerd rond waaronder de service en de kwaliteit lijd.

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 19 februari 2022 via mobiele applicatie

We konden niet slapen s nachts omdat de muziek van de nightclub zo hard was dat we die in onze kamer hoorden tot 04.00 s morgens en vanaf 12.00 uur s middags tot 19.00 uur s avonds hoorde je de keiharde muziek van het zwembad in onze kamer . Er waren s avonds meer hoeren in het hotel dan klanten we waren met onze dochter we zaten bij de Blvd bar op het moment dat mijn vrouw en dochter naar het toilet waren had in binnen 2 minuten 3 hoeren aan tafel die hun service aanboden . We moesten voor 8 dagen vooruit betalen. Na 2 nachten zijn we naar een ander hotel gegaan . Er was absoluut geen enkele mogelijkheid tot een gedeeltelijk refund dus we hebben de kamer aangehouden . Ondanks dat de managers toegaven dat er veel hoeren in het hotel waren en dat het misschien wat misleidend was om als family hotel aan te bevelen . Kamers zijn goed en schoon maar voor ons nooit meer FIVE PALM

Datum van verblijf: februari 2022
Beoordeeld op 24 januari 2022 via mobiele applicatie

Wij konden de hele nacht niet slapen, door een vervelend geluid. Vervolgens gingen wij naar de receptie toe, na 5x gebeld te hebben met hen, waarvan 2x in mn oor werd opgehangen!

Wij voelden ons niet gehoord en niet begrepen. Zij snapten niet, dat als men voor vakantie komt, zij ook rust en slaap nodig hebben.

Totdat, Oliver kwam! Hij heeft ons super goed geholpen en een upgrade gegeven qua kamer!

Dus mocht je gebruik maken van dit hotel, dan kun je alles bespreekbaar maken met Oliver Rubens, hij is public relation manager.

Datum van verblijf: januari 2022