Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen zijn dit hotel aan het boeken
Booking.com
US$ 843
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 843
Aanbieding bekijken
FindHotel
US$ 391
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 843
Hotels.comUS$ 843
Trip.comUS$ 759
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.401)
Beoordelingen filteren
2.401 resultaten
Waardering van reizigers
1.708
288
196
90
119
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.708
288
196
90
119
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.401 beoordelingen
Beoordeeld op 21 augustus 2021 via mobiele applicatie

Een prachtige schone resort met een indrukwekkende aquarium, aquaventure is ook leuk alleen wat minder vanwege de drukte, personeel heel vriendelijk en behulpzaam, ontbijt zeer uitgebreid evenals het diner buffet in saffron, als gezin met jonge kinderen erg naar ons zin gehad

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank Driss B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ATP GuestRelations, Guest Services / Front Office van Atlantis The Palm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2021
Google-vertaling

Dear Driss B,

Thank you for choosing us as your preferred destination.

We truly appreciate your feedback and we are happy to read that our colleagues, products and services have exceeded your expectations.

We look forward to welcoming you back.

Best regards,

Guest Relations Team, Atlantis, The Palm

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 mei 2021 via mobiele applicatie

Wat een misbaksel !
Pseudo Amerikaanse toestanden, maar dan smaakloos, ongezellige dinning rooms, ongezellig groot .
Het enige lichtpunt : het aquarium met het kitcherige onderwater Atlantis.
Je hebt constant het gevoel dat je blij mag zijn om hier te mogen komen.

Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde met een partner
5  Bedank mineera
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ATP GuestRelations, Guest Services / Front Office van Atlantis The Palm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 mei 2021
Google-vertaling

Dear mineera.

Thank you for taking the time to provide an overview of your recent visit to the resort. We are extremely disappointed to know your visit wasn't pleasant and are truly sorry about the issue that you have faced. We would like the opportunity to discuss your experience further hence, we request you to kindly contact us via email on guestservices@atlantisdubai.com to enable us to take immediate action.

We look forward to connecting with you personally.

Best regards,

Guest Relations Team, Atlantis, The Palm

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 januari 2021 via mobiele applicatie

Toeval bracht ons naar bovenstaand adres, een fraai geoutilleerd appartementje naast het woonhuis.
De gastvrouw, zowel de gastheer is een Brabantse benadering niet vreemd wat ons gezelligheid én (lokale) kennis bracht.
Voor ons duikers, gaf het een welkome plek om uit te rusten, via een sterke WIFI naar de top 2000 te luisteren, de BBQ aan te steken en ondertussen mee te zingen al hebben we twijfel of dat laatste nu echt door hen geapprecieerd werd..
Kortom de tijd is omgevlogen en we denken samen hardop terug aan een geslaagd Kerstmis en nieuwjaar in Kralendijk!

Datum van verblijf: december 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Bruce_2021
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ATP GuestRelations, Guest Services / Front Office van Atlantis The Palm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 januari 2021
Google-vertaling

Dear Bruce_2021,

Thank you for the review.

You have posted a review on Atlantis the Palm TripAdvisor page, would you be refereeing to any of the facilities at our resort.

Best regards,

Guest Relations Team, Atlantis, The Palm

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 december 2020 via mobiele applicatie

Wij zijn geen gast van dit hotel.

Als je er aankomt ( wij met de fiets en treintje) is het net euro Disney....

Een grote kermis, maar dan wel een dure.

We wilde even snel iets op het strand eten in de zon, dat was lastig. In het Mexicaanse restaurant bij het zwembad kon het wel.
We moesten even op een tafel wachten, toen gelijk drinken besteld, dat duurde echt heel lang, terwijl het rustig was, we zaten daar pas om 16.00 uur.

Het eten was prima, maar door dat de zon achter het hotel zat, werd het snel koud.

Datum van verblijf: december 2020
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank edgarh733
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ATP GuestRelations, Guest Services / Front Office van Atlantis The Palm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 december 2020
Google-vertaling

Dear edgarh733 ,

Thank you for sharing your experience at Atlantis, The Palm on TripAdvisor.

We are grateful to read about your feedback. While it is a regret that we were not able to fully exceed your expectations, we can assure you that your review will be discussed with the heads of departments to ensure that the team continues to reinforce the service standards that we are known for.

Once again, thank you for your kind feedback and we are looking forward to having you back as a guest in Atlantis, The Palm.

Best regards,

Guest Relations Team, Atlantis, The Palm

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juni 2020

Ik ben hier in 2018 geweest, en tot op heden denk ik er nog vaak aan terug. Echt een fantastisch hotel. Groot, maar tegelijkertijd niet het gevoel dat het druk is. Je kan er zoveel beleven, een weekje was eigenlijk te kort. Ik heb van alles genoten. Ik kom zeker nog een keer terug.

Datum van verblijf: februari 2020
1  Bedank kismetu2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ATP_GuestRelations, Guest Relations Manager van Atlantis The Palm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2020
Google-vertaling

Dear kismetu2020,

Thank you for sharing your feedback on TripAdvisor.

We wish to thank you for your wonderful comments and are happy to know that you have enjoyed your time at Atlantis, The Palm. We will ensure that your experience is shared with the team to continuously motivate them in upholding the highest standard of our products and services.

We look forward to welcoming you back soon.

Best regards,

Guest Relations Team, Atlantis, The Palm

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken