Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker traditioneel eten”
Beoordeling van 3 Nagas Restaurant

3 Nagas Restaurant
Geclassificeerd als nr. 23 van 238 Restaurants in Luang Prabang
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 25
Keukens: Aziatisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Lokale keuken, Speciale gelegenheden
Dineropties: Diner, Lunch, Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
27 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker eten, vooral traditionele gerechten. Het is een stuk toegankelijker dan het van buitenaf eruit ziet. De bediening is erg aardig en goed, en staan er zelfs op dat je op een veilige manier thuis komt

Bedank Bas v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SofitelLuangPrabang, Operations Manager van 3 Nagas Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 april 2018
Google-vertaling

Dear "Bas v"

We very much appreciate your comments regarding your stay at the 3 Nagas Restaurant - MGallery by Sofitel.
It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Regards.

Audrey

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (853)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 853 beoordelingen

17 maart 2017 beoordeeld

Na de goede ervaringen gelezen te hebben op Tripadvisor besloten wij hier te dineren. Er was nog plaats op het terras, dus dat leek ons prima. Na lang wachten bracht men eindelijk de bestelde dranken. Het personeel leek erg onverschillig, eerst bracht men mijn eten en wanneer dat bijna op was pas het gerecht wat mijn reisvriendin had besteld. Beide gerechten waren niet verfijnd en smaakten niet. De sticky rijst was zuur, de laap onsmakelijk. Ik ben gewoon om Aziatisch te eten, ook de Loa keuken, maar dit was het peil van een klein wegrestaurantje waar je voor 2à3 $ kan eten en niet het peil van een goed en duurder restaurant. Volgens mij is de goede score erg overroepen, het eten was niet van goede kwaliteit en de bediening erg ongeïnteresseerd en laks. Vermijden als de pest want veel te duur voor wat je krijgt!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Helena V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerHotel1, Gérant van 3 Nagas Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 maart 2017
Google-vertaling

Dear Helena V,

Thank you for taking the time to give us your feedback. We are a bit surprise by you review because it the first time we have a guest complain about the laap. We use only fresh and local product, our chef has more than 15 years of experience in Lao Cuisine.

We also do not understand why you did not complain during your diner, we have all time a manager on duty and a restaurant manager. It is more constructive to complain directly to the manager as the manager can find a solution to satisfy you.

Thank you again for sharing your feedback, we wish you a nice day.

Best regards,

Mao and 3 Nagas Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed gegeten in koloniale setting. Gelegen middenin het prachtige Luang Prabang Sofitel hotel 3 Nagas. In de voortuin van het hotel het menu gekozen en begonnen met een bijzondere cocktail van rijstwijn, munt, basilicum, limoen en citroengras. Heerlijke traditionele gerechtjes met sticky rice. Zie foto.

Bedank Brood75
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerHotel1, Gérant van 3 Nagas Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 maart 2017
Google-vertaling

Dear Brood75,

3 Nagas team would like to thank you for your great review and for coming in our restaurant. We wish you a nice day.

Best regards,

Mao and 3 Nagas Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 november 2016 beoordeeld

Dit restaurant (met tevens gelijknamig hotel aan de overzijde van de straat) serveert Laotiaanse gerechten in een westerse sfeer. Je kan zowel binnen als buiten dineren ; wij kozen voor de tweede optie. Alle gerechten waren lekker op smaak ; de bediening loopt vlot. Dit is niet het goedkoopste restaurant in Luang Prabang maar is de extra 'kips' meer dan waard. Een aanrader als je in Luang Prabang vertoeft.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Hijger
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerHotel1, Gérant van 3 Nagas Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 december 2016
Google-vertaling

Dear Hijger,

3 Nagas Team would like to thank you for your great review about our restaurant. We are really glad you enjoyed the quality of the food and service.

Have a nice day.

Best regards,

Mao and 3 Nagas Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2016 beoordeeld

De tafels staan op de stoep waar het rustig en gezellig ontbijten is. De service is uitstekend en de keuzes uit de gerechten zijn voldoende. Eeen aanrader.

Bedank vlad l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerHotel1, Guest Relations Manager van 3 Nagas Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 september 2016
Google-vertaling

Bonjour Sabaidee Vlad,

3 Nagas team would like to thank you for your nice review about our Mango Trees Restaurant, we are really happy you enjoyed the food, the service and the ambiance.

We are looking for to welcome and serve you again soon.

Have a nice day.

Fred and 3 Nagas Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 3 Nagas Restaurant bekeken, bekeken ook

Luang Prabang, Luang Prabang Province
Luang Prabang, Luang Prabang Province
 
Luang Prabang, Luang Prabang Province
Luang Prabang, Luang Prabang Province
 
Luang Prabang, Luang Prabang Province
Luang Prabang, Luang Prabang Province
 

In 3 Nagas Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding