Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utopisch”
Beoordeling van Utopia

Utopia
Geclassificeerd als nr. 43 van 263 Restaurants in Luang Prabang
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 6
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen, Romantisch, Barscene, Speciale gelegenheden, Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Ontbijt, Diner, Reserveringen
20 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden erover gelezen en de verwachtingen zijn ingelost, het is hier fan-tas-tisch!!! Een mega chill spot met lounge zetels op een terras langs de oever van de Nam Khan rivier. Lekker eten en gewoonweg een super gezellige vibe, waar uiteraard veel backpackers elkaar vinden.
Aanrader!!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank CedricV73
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.002)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 2.003 beoordelingen

27 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zaten in een hostel ernaast. Tot 23.00 uur wordt er muziek gedraaid. Daarna wordt eindelijk de muziek gestopt.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank jasper-bonaire
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2019 beoordeeld

Utopia is de plek waar je yoga kunt doen in de ochtenduren en in de avonduren is het een erg gezellige bar waar je allerlei mensen tegenkomt.
De bar sluit, net als de meeste barretjes in Luang Prabang trouwens, om 23:30, maar daarna stap je gewoon in een gereedstaande tuktuk die je naar de bowlingbaan brengt.

Erg leuke ambiance en een prettige kennismaking voor de beginnende backpacker..

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank richardhN7116KW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig uitzicht, relaxte atmosfeer en prima vegetarische snacks zorgden voor een heerlijke lunch. Voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank SiebeDeVries
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk ingericht, gezellige en gezapige sfeer, leuk gelegen, mooi uitzicht op de rivier, uitgebreide kaart en lekker eten. Voor ons gezinnetje een voltreffer na een drukke dag in Luang Prabang.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank 290maarteng
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Utopia bekeken, bekeken ook

Luang Prabang, Luang Prabang Province
Luang Prabang, Luang Prabang Province
 
Luang Prabang, Luang Prabang Province
Luang Prabang, Luang Prabang Province
 
Luang Prabang, Luang Prabang Province
Luang Prabang, Luang Prabang Province
 

In Utopia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding