Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (386)
Beoordelingen filteren
386 resultaten
Waardering van reizigers
256
91
16
7
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
256
91
16
7
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 386 beoordelingen
4 weken geleden beoordeeld

Hele slechte manager, slecht eten en alleen handzeep in je ‘4’ sterren kamer.
Ontbijt met ranja, oud brood en flut koffie
Kamer niet schoon
Veel geluidsoverlast van muziek
Bij klachten over het eten, flipte de manager
Agressieve houding
Obers die toetje al brengen als je nog aan het hoofdgerecht zit
Geen aanrader!

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Rob D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel-krivacuprija, Inhaber van Hotel-Restaurant Kriva Cuprija, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Here is to answer your review but the truth.
You were a group of 36 people.
You brought 62 suitcases that you told us to bring to your room.
And that's not a problem, but it's humbling.
The rule of tourism is 1 suitcase 1 person, other suitcases are left on the bus, but you cannot know this because You're into tourism .

Your statement, you do not need to complain because we bring you money to Bosnia. Do not forget that we are a very kind and proud nation. If you think we are kind because we must not be, we love our job. This is appreciated by many of our guests and only a small percentage of people think so.

You treated our staff in a respectful manner, you are not a professional or responsible group guide I cannot say for the guests, they were nice but not organized because you are not an experienced and stressful person
You had food for 36 people, 24 fish and 12 chicken.
When we asked you who was eating the fish you didn't know, so we asked the guests. The last 6 people didn't want fish because someone in your group took chicken from another guest.
The highlight, the agreed time for breakfast with you is 7 o'clock carrying your suitcase at 8 o'clock to Bus.
You didn't organize anything on time. My people waited 2 hours to get the suitcase out for your organization. We threw 6 fish in the trash for your ability. We never see that on our receivers, we have no problem with organized people, but when one deals with tourism and does not know how to do , we have a big problem.
It is a pity that these people are engaged in tourism and take the place of our colleagues who are much more professional and organized. When I asked you why my people wait 2 hours to load a suitcase on a bus?
Your answer was, because they have to wait.
I would advise you to change jobs because you are not a tourism man.
And that's what I told you at the front desk face to face .

Some people, instead of seeing their mistakes and changing them in the future, lie that they are all guilty only he is not. This is an indication that you are not a tourism man and that you do not like this job. Please change your business because it affects tourism.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2019 via mobiele applicatie

Tijdens onze roadtrip door Montenegro, Bosnië & Kroatië stond ook Mostar op ons programma. Het hotel is eenvoudig bereikbaar maar vaak wordt je gestopt door zogenaamde parkeerwachters. Vraag ze gewoon waar het hotel zich bevindt en dan laten ze ja door. Voor 20 BAM kan je de auto parkeren op de naastgelegen beveiligde parking, ideaal. Wanneer we het hotel binnenkwamen via de trap kwam er direct iemand om te helpen met de bagage. Ook ging er iemand met ons mee om de parking aan te wijzen. Een welkomstdrankje werd daarna direct aangeboden en de nodige info werd gegeven. Ook het ontbijt is top, met een ongelofelijk mooi uitzicht vanop het terras. Je kan enkel CASH betalen, houdt hier rekening mee want per afhaling dien je 5-6 euro te laten vallen aan bankkosten! De bekende brug van Mostar is net als het hele oude stadscentrum op 5 minuten wandelen van het hotel.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 374glennv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel-krivacuprija, Manager van Hotel-Restaurant Kriva Cuprija, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2019
Google-vertaling

Dear Guest ,

Thank you for stay with us .

It has been an amazing pleasure to read your comment. 
Thank you so much for taking the time. 

Thank you for beautiful words about restaurant,location,hotel,staff and best note 5 stars , this mean much for us and give our staff more motivation and will to make our guests best holiday .

I have certainly shared your review with my team, which is also very proud to have made your stay a perfect one. We are very much looking forward to the pleasure to be your hosts again soon.

Best regards from Mostar,

Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juni 2019 via mobiele applicatie

Uitstekend hotel, met zeer servicegericht en vriendelijk personeel op een prachtige locatie met uitzicht op de 'Crooked Bridge'. Zeker 's avonds is de sfeer sprookjesachtig, door de verlichting en de nauwe gangetjes en trappetjes. Het uitzicht vanaf het restaurantterras op de oude brug is fenomenaal en het gedonder van het water maakt het eten op het terras helemaal een bijzondere ervaring.
Het personeel was vriendelijk en heel servicegericht en hielp ons met het vinden van de nabijgelegen parkeerplaats en het sjouwen van de koffers op en af de trappen. De kamers zijn ruim en comfortabel. Het ontbijtbuffet was uitgebreid met voor elk wat wils en het diner was heerlijk. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed.
De locatie is geweldig, midden in de oude stad: binnen een paar minuten ben je bij de beroemde brug.
Echt een aanrader!

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Greetje F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel-krivacuprija, Manager van Hotel-Restaurant Kriva Cuprija, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juni 2019
Google-vertaling

Dear Greetje

Thanks for the wonderful words for the hotel and the location. Thank you for the best rating 5 star . This mean much for us and give our staff more power and will to make our guests best holiday in Hotel Kriva cuprija .
Thank you for your time. 
Best regards General Manager Sami Tanovic

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 april 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel scoort hoog op service en kwaliteit. Dit soort service kom je niet vaak tegen in Europa. Het ontbijt is heel uitgebreid en lekker .De locatie is fantastisch want je zit midden in het oude centrum langs een zijtak van de rivier. Het geluid van het bruisende water is prachtig om te horen vanaf je eigen balkon.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank ErikaBroekman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sami T, General Manager van Hotel-Restaurant Kriva Cuprija, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Erika

We're delighted your experience with us at our prime location was so wonderful!
We strive to make all of our guests feel welcome and relaxed during their time with us.
It's fantastic our team could accommodate your needs and assist you in any way possible.
We aim to please and your praise lets us know we're doing our job!
Thank you for best note 5 stars this mean much for us andgive our staff more motivation , power and will to make our guests best holiday in Hotel Kriva Cuprija Mostar .

We look forward to sharing another amazing experience with you soon! Have a lovely day!

Warm regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2017

Dit hotel is ideaal gelegen aan de befaamde brug van Mostar. Het is er overigens zeer idyllisch met de watermolen en het snelstormend riviertje onder het gebouw door. Kamers bevinden zich in verschillend gebouwen, je moet heel wat trappen doen.

Kamers zelf zijn mooi en hebben alle comfort.

Restaurant van het hotel is zeer goed en het terras biedt mooie zichten op de oude stad en de omliggende bergen. Het is er zeer gezellig.

Bediening is uiterst vriendelijk en attent. Ze bieden de gasten meerdere extra's aan.

Prijs/kwaliteit is dit enorm de moeite, dit is echt een aanrader ! Boeken dus !

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Vincent1984
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken