Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (386)
Beoordelingen filteren
386 resultaten
Waardering van reizigers
256
91
16
7
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
256
91
16
7
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 386 beoordelingen
Beoordeeld op 17 juli 2019 via mobiele applicatie

Tijdens onze roadtrip door Montenegro, Bosnië & Kroatië stond ook Mostar op ons programma. Het hotel is eenvoudig bereikbaar maar vaak wordt je gestopt door zogenaamde parkeerwachters. Vraag ze gewoon waar het hotel zich bevindt en dan laten ze ja door. Voor 20 BAM kan je de auto parkeren op de naastgelegen beveiligde parking, ideaal. Wanneer we het hotel binnenkwamen via de trap kwam er direct iemand om te helpen met de bagage. Ook ging er iemand met ons mee om de parking aan te wijzen. Een welkomstdrankje werd daarna direct aangeboden en de nodige info werd gegeven. Ook het ontbijt is top, met een ongelofelijk mooi uitzicht vanop het terras. Je kan enkel CASH betalen, houdt hier rekening mee want per afhaling dien je 5-6 euro te laten vallen aan bankkosten! De bekende brug van Mostar is net als het hele oude stadscentrum op 5 minuten wandelen van het hotel.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 374glennv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel-krivacuprija, Manager van Hotel-Restaurant Kriva Cuprija, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2019
Google-vertaling

Dear Guest ,

Thank you for stay with us .

It has been an amazing pleasure to read your comment. 
Thank you so much for taking the time. 

Thank you for beautiful words about restaurant,location,hotel,staff and best note 5 stars , this mean much for us and give our staff more motivation and will to make our guests best holiday .

I have certainly shared your review with my team, which is also very proud to have made your stay a perfect one. We are very much looking forward to the pleasure to be your hosts again soon.

Best regards from Mostar,

Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juni 2019 via mobiele applicatie

Uitstekend hotel, met zeer servicegericht en vriendelijk personeel op een prachtige locatie met uitzicht op de 'Crooked Bridge'. Zeker 's avonds is de sfeer sprookjesachtig, door de verlichting en de nauwe gangetjes en trappetjes. Het uitzicht vanaf het restaurantterras op de oude brug is fenomenaal en het gedonder van het water maakt het eten op het terras helemaal een bijzondere ervaring.
Het personeel was vriendelijk en heel servicegericht en hielp ons met het vinden van de nabijgelegen parkeerplaats en het sjouwen van de koffers op en af de trappen. De kamers zijn ruim en comfortabel. Het ontbijtbuffet was uitgebreid met voor elk wat wils en het diner was heerlijk. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed.
De locatie is geweldig, midden in de oude stad: binnen een paar minuten ben je bij de beroemde brug.
Echt een aanrader!

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Greetje F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel-krivacuprija, Manager van Hotel-Restaurant Kriva Cuprija, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juni 2019
Google-vertaling

Dear Greetje

Thanks for the wonderful words for the hotel and the location. Thank you for the best rating 5 star . This mean much for us and give our staff more power and will to make our guests best holiday in Hotel Kriva cuprija .
Thank you for your time. 
Best regards General Manager Sami Tanovic

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 april 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel scoort hoog op service en kwaliteit. Dit soort service kom je niet vaak tegen in Europa. Het ontbijt is heel uitgebreid en lekker .De locatie is fantastisch want je zit midden in het oude centrum langs een zijtak van de rivier. Het geluid van het bruisende water is prachtig om te horen vanaf je eigen balkon.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank ErikaBroekman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sami T, General Manager van Hotel-Restaurant Kriva Cuprija, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Erika

We're delighted your experience with us at our prime location was so wonderful!
We strive to make all of our guests feel welcome and relaxed during their time with us.
It's fantastic our team could accommodate your needs and assist you in any way possible.
We aim to please and your praise lets us know we're doing our job!
Thank you for best note 5 stars this mean much for us andgive our staff more motivation , power and will to make our guests best holiday in Hotel Kriva Cuprija Mostar .

We look forward to sharing another amazing experience with you soon! Have a lovely day!

Warm regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2017

Dit hotel is ideaal gelegen aan de befaamde brug van Mostar. Het is er overigens zeer idyllisch met de watermolen en het snelstormend riviertje onder het gebouw door. Kamers bevinden zich in verschillend gebouwen, je moet heel wat trappen doen.

Kamers zelf zijn mooi en hebben alle comfort.

Restaurant van het hotel is zeer goed en het terras biedt mooie zichten op de oude stad en de omliggende bergen. Het is er zeer gezellig.

Bediening is uiterst vriendelijk en attent. Ze bieden de gasten meerdere extra's aan.

Prijs/kwaliteit is dit enorm de moeite, dit is echt een aanrader ! Boeken dus !

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Vincent1984
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2017

Het hotel ligt aan de hoofdstraat van de oude stad op een goede honderd meter van de wereldbekende brug van Mostar. We werden heel vriendelijk onthaald met fruitsap en fruit. Na de uitleg werd onze huurauto naar een parkingplaats geleid (op vijftig meter van het hotel) en werd onze bagage door een personeelslid langs trapjes en nauwe steegjes naar onze kamer gebracht. Een mooie, ruime kamer met een mooie badkamer en alles heel proper. 's Nachts sliepen we het raam open en was het desondanks zeer rustig. We hadden een superbed. Het ontbijt was goed en uitgebreid maar een gedeelte van het buffet was niet ons ding omdat het nogal zoet was. De prijs was slechts de helft van de prijzen in Kroatië en een part van de prijzen in Dubrovnik en dat voor een gelijke service.

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank marc k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken