Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (171)
Beoordelingen filteren
171 resultaten
Waardering van reizigers
50
50
35
17
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
50
50
35
17
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 171 beoordelingen
Beoordeeld op 1 september 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben genoten van een schitterende vakantie, onze staanplaats vlak aan zee met schitterende vergezichten op de nabij gelegen eilanden en prachtige zonsondergang. Vriendelijke Nederlandstalige ontvangst bij aankomst aan receptie. Groot resort met verschillende restaurants voor elk wat wils. Kortom een aanrader.

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank Jenny D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2018 via mobiele applicatie

Ontzettend nette camping, alles wordt netjes schoon gehouden.
De receptie is meertalig, ook is er een Nederlandstalige receptioniste aanwezig. Over haar is niets dan lof te zeggen, ze neemt altijd alle tijd voor je en wil alles voor je regelen. Wij moesten met een taxi terug naar het vliegveld en dit werd meteen geregeld. Top service!
Prachtig strand waar altijd wel een plekje is en een goed onderhouden zwembad.
Verschillende restaurants aanwezig (soms zelfs met live muziek!), zodat er altijd wel ergens dat gerecht te krijgen is waar je zin in hebt.
Voor de kinderen is er iedere avond minidisco.
Dichtbij de Krka watervallen.
Super camping! Zeker een aanrader!

Verbleef: augustus 2018, reisde met familie
Bedank Kaily H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2018

Op de camping is alles te vinden wat je maar wilt. Uitgebreide supermarkt, meerdere restaurants met allemaal een andere kaart, zwembad en poolbar met heerlijke cocktails. Wel jammer dat je bij veel zaken op de camping opnieuw de portomonnee moet trekken daar waar andere campings all inclusive is, neem bijvoorbeeld de glijbaan waar apart voor betaald moet worden. De restaurants zijn niet goedkoop, buiten de camping is goedkoper uit eten gaan.

Verbleef: juli 2018, reisde met familie
Bedank Kroatieliefhebber
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2018 via mobiele applicatie

Camping Solaris in sibenik
Het delfin verde van l’estatit
Fantastische camping van alle gemakken voorzien zelfs een supermarkt. de tent die we kregen aan geboden door vacansolei was aan de hoofd ingang van de camping (ok snik slik oei uuhhmmm) geen nacht rust constant verkeer van auto’s campers passerende mensen. Parkeer plaats voor je eigen auto of bus niet dus 9 van de 10 keer geen of een heel klein plekkie waar de auto of bus ook nog in de weg staat.
Fantastisch dat je van alle faciliteiten gebruik mag maken je mag alleen op het strand van het hotel liggen voor het zwembad moet je dan weer een bewijs je halen erg ingewikkeld allemaal. barretjes en zwembad fantastisch maar om 22.00 uur dicht zwembad heeft even een onderhoudsbeurtje nodig verder is er behalve als je een boot hebt en dus de zee op kan helemaal niets te doen echt een kiesel strand vakantie

Verbleef: augustus 2018, reisde met familie
Bedank 312jeanpaulk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2018 via mobiele applicatie

De camping staat in een mooi gebied. Dat wel.
Van een 4 sterren camping met mooie beloftes mag je wel wat verwachten. Het zwembad was kapot, maar wel gewoon open. De hele vloer was afgebrokkeld en de scherpe stukken lagen op de vloer. Mijn zoon heeft zich verwond aan een putje zonder rooster midden op het paadje. Niet erg veilig voor de kinderen. Van de andere zwembaden op het resort mag je op de camping geen gebruik maken.
Van het aquapark dat bij het resort hoorde mocht je wel gebruik maken, tegen forse betalingen. Zelfs het parkeren kostte nog 30 kuna extra. Het animatieteam knutselde elke dag met karton.
De speeltoestellen van het speeltuintje waren kapot, planken met roestige spijkers!! Gewoon los.. Gevaarlijk voor de kinderen.
Nooit meer.

Verbleef: augustus 2018, reisde met familie
Bedank martine r
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken