Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtig!!”
Beoordeling van Park Plaza Histria Pula

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
Park Plaza Histria Pula
Beoordeeld als nr. 2 van 31 hotels in Pula
Certificaat van uitmuntendheid
5 augustus 2017 beoordeeld

Fantastisch hotel waar je zoveel aan het strandje beneden kan liggen dan aan het zwembad! Het is er heerlijk rustig en de bedden heel lekker. Minpunt : alles is er erg duur en je krijgt er weinig voor je geld, heel jammer!!

  • Verbleef: Juli, 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Service
Bedank msxim
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arenaturist, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

thank you for choosing Park Plaza Histria and for sharing your impressions on Trip Advisor.

We are very happy to know that your stay with us was pleasant and that you enjoyed relaxing atmosphere and pool area.

It would be our pleasure to get the opportunity to welcome you again.
Best regards,
Park Plaza Histria Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.335)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 1.335 beoordelingen

31 juli 2017 beoordeeld

Het hotel is niet goedkoop, maar als je van vertier, strand en zonnebaden houdt is dit een top locatie.
Wel het park af en toe verlaten want het is niet goedkoop.
Slapen is heerlijk door de liggjng en mogelijkheid om de kamer geheel donker te krijgen.
Wifi is traag, maar ie heeft dat nog nodig als je een grote databundel hebt.

Al bij al, een fijn verblijf en een mooie locatie

Kamertip: Een kamer met zeezicht is het beste maar ook meteen een stuk duurder
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Rick_Oosterbos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arenaturist, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Mr. Rick,

thank you for choosing Park Plaza Histria for your stay and for taking time to write a review on Trip Advisor.
We are delighted to know that you had a pleasant stay and that you enjoyed the location and surrounding areas.
It would be our to have you again as our valuable guest.

Kind Regards,
Park Plaza Histria Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Alhier zou belangrijke uitgaansgelegenheid zijn. Echter niets! Geen muziek, geen vertier.
Na 2100 is alles stil! Bussen vol jeugd. Gaan allemaal naar omliggende gebieden. Geven daar wel geld uit. Want hier is voor jong volwassenen niets!!!!

Verbleef: Juli, 2017, reisde met familie
1  Bedank Simoon1500
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arenaturist, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juli 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

thank you for choosing Park Plaza Histria and for sharing your experience.

We are very sorry to know that our evening entertainment did not meet your expectations.
We would like to point out that at the moment there is "Cinema by the sea" event at Ambrela beach ( 5min walking distance) every evening from 22:00 as a part of Pula Film Festival. Also, there are several beach bars convenient for young adults in the walking distance. If you are still at our hotel, we are kindly asking you to contact our Guest Relations Managers who will be more than happy to provide you with all details.

In hope to get the opportunity to improve your experience with us, we send our warm regards,
Park Plaza Histria Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juni 2017 beoordeeld

  • Verbleef: Juni, 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Park Plaza Hotels
Bedank 729albertg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Arenaturist, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juni 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
25 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie kamer voor 3 personen. Zeer vriendelijk personeel.
Heerlijke bufetten, steeds enorm uitgebreid.
Fantastische accomodatie. Zeer mooi uitzicht op de jachthaven.
Wat ons betreft zeker een aanrader voor een zalige week vakantie.

Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
Bedank AnnVdR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arenaturist, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 februari 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

thank you for choosing Park Plaza Histria and for providing us with such a wonderful feedback.

We are delighted to know that you had a five star experience with us and that all aspects of your stay met your expectations.

It would be wonderful to get the opportunity to welcome you again,
Best regards,
Park Plaza Histria Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2016 beoordeeld

Het is een groot hotel met veel faciliteiten.
Vooral de kamers zijn ruim met een mooi uitzicht en vooral belangrijk, een heerlijk bed!
Ontbijt, lunch en diner was ok. Maar als je hier voor vakantie zit langere tijd, dan is het zeker de moeite om de omgeving verder te verkennen.

Opmerkelijk was de hoge service, vriendelijke en alerte bediening! Super.

Kamertip: kamer 214 mooi uitzicht met balkon
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Patsaf123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2016 beoordeeld

Hebben hier weekje doorgebracht in suite/zeezicht. Wat een verademing in vgl met 5 star resorts in bvba Kos, Rhodos, Turkije. We komen zeker terug. Zeer veel faciliteiten. Pula & Rovinj zijn de moeite waard om te bezichtigen.`

  • Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jan K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Arenaturist, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 september 2016
Google-vertaling

Dear Mr. Jan,

thank you for choosing Park Plaza Histria and for sharing your impressions on Trip Advisor.

We are very happy to know that you had a pleasant stay and that you are planning to come back.

We are looking forward welcoming you,

All the best,
Park Plaza Histria Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Pula in overweging
op 0,8 km afstand
Park Plaza Arena Pula
op 0,9 km afstand
Oasi - Boutique Hotel & Restaurant
op 6,8 km afstand
Adrion Aparthotel
Adrion Aparthotel
nr. 6 van 31 in Pula
39 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 0,5 km afstand
Hotel Valsabbion
Hotel Valsabbion
nr. 5 van 31 in Pula
125 beoordelingen
op 8,5 km afstand
Park Plaza Belvedere Medulin
op 1,5 km afstand
Splendid Golden Rocks Resort
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Park Plaza Histria Pula geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Park Plaza Histria Pula

Adres: Ulica Verudella 17, Pula 52100, Kroatië
Telefoonnummer:
Locatie: Kroatië > Istrië > Pula
Voorzieningen:
Strand Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis parkeren Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 1 luxe hotel in Pula
Nr. 2 hotel aan het strand in Pula
Nr. 2 romantisch hotel in Pula
Prijsklasse: € 96 - € 264 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Park Plaza Histria Pula 4*
Aantal kamers: 368
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Hotels.com, TripOnline SA, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Park Plaza Histria Pula met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Histria Hotel Pula

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding