Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel Lero(Dubrovnik)
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 239
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Neptun Hotel(Dubrovnik)
US$ 298
US$ 266
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 296 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Gratis annuleren tot 25/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 459
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 190
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 231
US$ 218
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 248 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel More(Dubrovnik)
US$ 360
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 299
US$ 247
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 426
US$ 370
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hotel Lapad(Dubrovnik)
US$ 279
US$ 220
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (2.166)
Beoordelingen filteren
2.166 resultaten
Waardering van reizigers
1.101
687
273
72
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.101
687
273
72
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.166 beoordelingen
3 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer leuk maar kamermeisjes niet perfect . Zeer goed ontbijt . Verzorgd terras en zeer vriendelijk personeel. Een aanrader . Goede ligging ten opzichte van. De oude stad ... te voet te goed te doen ...............

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank ignace1964
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maris S, Guest Relations Manager van Rixos Hotel Libertas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your feedback. We are happy to hear that you were satisfied with your stay at our hotel and that you liked our hotel and all facilities. It would be our pleasure to welcome you back in the near future.
Kind Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 december 2017 beoordeeld

Ik ben erg tevreden over dit hotel. Ligging, kamer, uitzicht, alles top.
Behalve het geweldig goede ontbijt en diner beviel mij het zwembad heel goed.
De prima service van de gastvrije vriendelijke medewerkers maakte het tot een top-verblijf. Aanrader!

Kamertip: Het uitzicht op zee is fantastisch.
  • Verbleef: december 2017, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Paul v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maris S, Guest Relations Manager van Rixos Hotel Libertas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 december 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your feedback. We are extremely happy that we meet all your expectations, and that you were satisfied with the service we provided. It would be our pleasure to welcome you back and provide you one more time with the best possible service.
Kind Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed hotel met uitstekende kamers en goede restaurants. Het personeel daarentegen kan nog wel een paar lesjes fatsoen en stressbestendigheid gebruiken. Afstand naar Dubrovnik is nog een stevige wandeling, vooral bergop op de terugweg.

Verbleef: april 2017, reisde voor zaken
Bedank Frans S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maris S, Guest Relations Manager van Rixos Hotel Libertas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 april 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for staying at our hotel. Your opinion is very important to us and your suggestions will help us in our future improvement. It would be our pleasure to welcome you back and provide you with the best possible service.

Kind Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2016 beoordeeld

ideaal gelegen voor een bezoek aan Dubrovnik : alles binnen wandelafstand ( 20min) geen openbaar vervoer of taxi nodig. Hotel met alle denkbaar comfort : prachtige kamers, ruim binnenzwembad, uitstekend terras met buitenzwembad, fitness.. etc. Zeer accurate service . Enorm uitgebreid ontbijtbuffet : vers en vlotte service. Geen gebruik gemaakt van de 3 restaurants ( verkozen om de meer lokale restaurants in Dubrovnik te bezoeken) Zeker een aanrader bij een kort of lang verblijf in Dubrovnik. Hogere prijskategarie met zeker waard.

  • Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank kimpe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 mei 2016 beoordeeld

Prachtig uitzicht, comfortabele kamer, goede ligging t.o.v. oude stad Dubrovnik.
De restaurants vielen helaas tegen. Het ontbijtbuffet is ok, het avondbuffet is niet bijzonder. Binnen zwembad is wat klein. Het buitenzwembad heeft eveneens een prachtig uitzicht met een heerlijk terras erbij.
Er is ook een fitness ruimte en mogelijkheid tot massages.

  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Ella S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maris S, Guest Relations Manager van Rixos Hotel Libertas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 mei 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for staying at our hotel and thank you for your feedback. Our Rixos Libertas team is happy to hear that you were satisfied with your stay. Your opinion is very important to us and it would be our pleasure to welcome you back and provide you one more time with the best possible service.

Kind Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken