Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooie kerk”

Church of St. Ignatius of Loyola
Geclassificeerd als nr. 25 van 141 dingen om te doen in Dubrovnik
Certificaat van uitmuntendheid
30 mei 2018 beoordeeld

Nadat je de trappen hebt beklommen kom je bij deze imposante jezuïetenkerk. De brede trappen doen je denken aan de Spaanse trappen in Rome. Het is een hele mooie kerk om te bezoeken met rijke en prachtige schilderingen, beelden en gekleurde ramen. Een kerk met één schip met zijkapellen en een hoog beschilderd plafond.

Datum van activiteit: mei 2018
1  Bedank adkennis100
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (461)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

1 - 5 van 461 beoordelingen

20 april 2018 beoordeeld

dit pareltje is vrij toegankelijk , doch niet altijd openbaar iv m met missen. ligt een aardige trapgang naar boven. een bezoek zeker waard

Datum van activiteit: april 2018
Bedank esbbv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juli 2017 beoordeeld

De mooie kerk zowelbinnen als buiten heeft binnenin een oude Mariagrot.Vanaf de hoofdstraat moet je wat trappen beklimmen om er te geraken.

Datum van activiteit: juni 2017
Bedank marc k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 mei 2017 beoordeeld

Zoveel mooie kerken, allemaal een bezoekje waard, deze kerk om haar beschilderingen. Ook voor mensen zoals ik die naar de sfeer van de bouw en naar de kunst kijken.

Datum van activiteit: mei 2017
Bedank Ingeborg B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
5 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een mooie kerk die je zeker gezien moet hebben. Met de beschrijving op de muur weet je nog beter wat er uitgebeeld wordt in de prachtige beschilderingen

Datum van activiteit: augustus 2016
Bedank dorienv799
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Church of St. Ignatius of Loyola bekeken, bekeken ook

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 

In Church of St. Ignatius of Loyola geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding