Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed eten!”

Klarisa Restaurant - Mediterranean delicacies
Geclassificeerd als nr. 123 van 437 Restaurants in Dubrovnik
Keukens: Sushi, Mediterraan
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
31 mei 2018 beoordeeld

Heerlijk terras, met veel schaduwplekken, dat was tijdens ons verblijf wel noodzaak. Het eten ( salades) was prima qua prijs-kwaliteit. Eten is op veel plekken vrij prijzig in Dubrovnik. Koffie was goed. Personeel attent en vriendelijk. Dat troffen we op bepaalde terrassen en in winkels niet aan.

Bedank Willem H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (497)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 497 beoordelingen

2 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Locatie is mooi binnenin de oude stad. Het eten is ook wel okee. Bediening wat minder. Helemaal slecht is dat je als gast toch 1,5 euro betaalt om even naar het toilet te mogen.

Bedank RoyanvanVelse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Klarisa D, Manager van Klarisa Restaurant - Mediterranean delicacies, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 oktober 2017
Google-vertaling

Dear RoyanV,

Thank you for your review following your recent visit. It is only through customer feedback that we continuously improve and reach our best performance.

Please be advised that we don not charge toilet to our guests. All you needed to do is show your receipt of payment or just say that you were a guest of restaurant and you wouldn't be charged for the toilet.

We hope that we might have the chance to welcome you back next time you are in Dubrovnik.

Kind regards,

Klarisa Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2017 beoordeeld

Twee maak hier gedineerd met vrouw en dochter. Zeer nette bediening en prima kwaliteit eten. Zowel vis als vlees gegeten hier en ook risotto. Allemaal prima verzorgd!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jafwessels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Klarisa M, Manager van Klarisa Restaurant - Mediterranean delicacies, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 augustus 2017
Google-vertaling

Dear John,

Thank you for giving us a perfect rating and thank you for visiting us.

We are very glad that you enjoyed your dinner in Klarisa Resataurant with your wife and daughter. It was a pleasure having you with us.

We are all looking forward to having you back again soon!

Mit herzlichen Grüßen :)

Klarisa Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2016 beoordeeld

Over het algemeen was iedereen tevreden Maar ik had als voorgerecht een St Jacques met veel te straffe Risotto die alles overheerste de noten waren te ver gegaard en niet gekuist. verder een Staeck Rossini met een minicuul stukje ganzenlever die niet verkeerd was wilde het niet dat deze weer opgedient wird met flauwe risotto

1  Bedank 674willyh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Klarisa M, Manager van Klarisa Restaurant - Mediterranean delicacies, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 augustus 2016
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for your review following your recent stay with us. It is only through guest feedback that we continuously improve and reach our best performance.
Please rest assured that we have noted your valuable feedback which we will use to further train our team and make improvements.

Best regards,

Klarisa Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2014 beoordeeld

Vandaag namen we een late lunch in Klarisa, op de laatste dag van ons verblijf in Dubrovnik.
We werden hartelijk ontvangen door ober Ante. Hij gaf ons, zonder opdringerig te zijn, steeds goede tips. Het eten was fantastisch, lekker en mooi gedresseerd. Ook de witte wijn was erg goed.
Restaurant Klarisa kunnen we dan ook erg hartelijk aanbevelen. Tijdens ons verblijf bezochten we verschillende hoog gekwalificeerde restaurants in de oude binnenstad. We durven gerust stellen dat ze met elkaar op hoog niveau wedijverden. Misschien was Klarisa wel het hoogste niveau...
Eén minpuntje: er was een serieus probleem met het betalingstoestel voor kaart. Het wilde niet werken. Onze ober voelde zich erg ongelukkig dat het na twee pogingen niet wilde lukken. Met een ander machine lukte het wel....

    • Sfeer
    • Service
    • Eten
2  Bedank Bart V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Klarisa Restaurant - Mediterranean delicacies bekeken, bekeken ook

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Lopud, Dubrovnik-Neretva County
 

In Klarisa Restaurant - Mediterranean delicacies geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding