Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtige locatie, vriendelijk personeel”
Beoordeling van Dubravka 1836 Restaurant

Dubravka 1836 Restaurant
Geclassificeerd als nr. 62 van 437 Restaurants in Dubrovnik
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 23
Keukens: Mediterraan, Kroatisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Zakelijke bijeenkomsten, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Diner, Lunch, Bezorgen, Reserveringen
14 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant ligt prachtig, verhoogd aan zee. Het eten is erg lekker en ook betaalbaar gezien wat je krijgt. Het personeel was erg vriendelijk.

4  Bedank PimSeelen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mario R, General Manager van Dubravka 1836 Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 juli 2018
Google-vertaling

Dear PimSeelen,

We would like to thank you for this delightful review about your dining experience at Dubravka 1836 Restaurant. The satisfaction of our guests is our priority and we are delighted to have exceeded your expectations.

We hope you enjoyed your time in Dubrovnik and we are already looking forward to welcoming you back in the near future.

Yours sincerely,

Dubravka 1836 Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.785)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 2.785 beoordelingen

20 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten bij dit fijne restaurant met vriendelijk personeel, mooi uitzicht en lekker eten. Een echte aanrader!!

5  Bedank nicole1603
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mario R, General Manager van Dubravka 1836 Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 juni 2018
Google-vertaling

Dear Nicolehermes,

Thank you for being our guests in Dubravka 1836 restaurant. We hope you will return to Dubrovnik and Dubravka 1836 as it was our true pleasure to have you as guests.

Thank you also for your excellent review; it is in fact a big motivation for us to move forward with creating new delicacies and improving our service. We are happy to hear your enjoyed our food, service and unique views.

Looking forward to welcoming you again in Dubravka 1836 restaurant we send warmest regards,

Mario Raic
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met een grote groep (12) heerlijk kunnen eten met een super goede service. Met zo'n prachtig uitzicht kan het bijna niet mis gaan! Echt een aanrader

4  Bedank Amberash414
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mario R, General Manager van Dubravka 1836 Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guests,

Thank you for choosing the Dubravka 1836 Restaurant and for the time you took to share your valued feedback with us via TripAdvisor. We are pleased to hear that you had satisfying experience at our restaurant. We hope you enjoyed your time in Dubrovnik and we are looking forward to welcoming you back as our guests in the near future.

Best regards,

Dubravka 1836 Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten op een prachtige locatie naast de Pile gate. Er werd goed rekening gehouden met allergieën en de hond was welkom. Niet goedkoop, maar naar Nederlandse maatstaven zeer betaalbaar.

5  Bedank mdeb72
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mario R, General Manager van Dubravka 1836 Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 mei 2018
Google-vertaling

Dear Marc D,

Guest satisfaction is our main goal and there is nothing better than achieving that. We look forward to your next visit! Best regards, Dubravka 1836 Restaurant Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We gingen alleen wat drinken. Het uitzicht is mooi maar de prijzen zijn veel te duur. Cola 32, bier 50. Onze ober was ook niet vriendelijk. Zeker geen aanrader

Bedank lijs50
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mario R, General Manager van Dubravka 1836 Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 mei 2018
Google-vertaling

Dear Lijs50,

I would like to use this opportunity to thank you for being our guests in the Dubravka 1836 Restaurant and for taking your valuable time to share your comments.. We appreciate your praise of our unique location in the city center with breathtaking view of UNESCO protected city walls, blue Adriatic, and two fortresses of Lovrijenac and Bokar.

We are sorry that we didn't meet your expectations when it comes to prices, but I may point out that the prices are published on the website, the menu on the front of the restaurant and the menu we present to you when we seat you.

Thank you once again and we hope to see you again in the future and wish you the very best.

With my best regards,

Mario Raic
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Dubravka 1836 Restaurant bekeken, bekeken ook

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 

In Dubravka 1836 Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding