Vanwege ziekte moesten we eerder weg uit Panama. Voor dit hotel had ik geboekt 20-21 januari. Nu kwamen we op 15-1 aan en boekten - ziek en zwak als we waren- 2 nachten, 108 dollar per nacht ( via booking was het 82 dollar, maar ik kan mijn creditcard niet gebruiken in open internetverbindingen. Ik probeerde ze duidelijk te maken, dat in alle andere hotels, waarin we zonder booking kwamen, de prijs van booking werd gehanteerd.
Mijn dochter in Nederland heeft de derde nacht via booking geregeld voor 82 dollar.
Bij afrekening wilden ze me nogmaals de al betaalde eerste 2 nachten laten betalen. Ons reçu zat al in de koffer, want we gingen naar het vliegveld. Na 20 minuten waren ze erachter dat er toch wel betaald was. Ik weigerde namelijk te betalen. Nu moest de derde nacht nog getaald worden: 82 dollar + tax. Zwart op wit kon ik ze laten zien dat dat het 82 dollar inclusief was.
Al met al heeft het bijna 30 minuten geduurd omdat er bewust extra traag gewerkt werd.
Nog een minpuntje: de derde dag was de kamer niet schoongemaakt. Dit aan de balie gemeld. Niets gebeurd!