Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skybar”
Beoordeling van Hard Rock Cafe Panama

Hard Rock Cafe Panama
Geclassificeerd als nr. 32 van 1.240 Restaurants in Panama Stad
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 10
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Barscene, Grote groepen
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Reserveringen
22 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig uitzicht over de stad vanaf de 63e verdieping waar een rooftop sky bar zit. Entree kost wel 20 dollar als je geen hotelgast bent maar het is zeker de moeite waard. Leuke plek om een drankje te doen!

Bedank brobronger
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hard Rock Cafe ... P, Director de Relaciones Públicas van Hard Rock Cafe Panama, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 juni 2017
Google-vertaling

Hi brobroger, we are very excited to know that we meet your expectations and that there is a feeling and live the experience Hard Rock Café, we thank you for taking the time to make us come to your opinion, we want to invite you to the rock house again to give you The Best Amplified Service.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.183)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.184 beoordelingen

3 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Genoten van alles! Goede tentoonstelling, lekker eten en goeie bands! Een aanrader om langs te gaan als je in Panama bent.

Bedank anneketanneke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HardRockCafePan... P, Director de Recepción van Hard Rock Cafe Panama, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juni 2017
Google-vertaling

Hi anneketanneke, we are very excited to know that we meet your expectations and that there is a feeling and live the experience Hard Rock Café, we thank you for taking the time to make us come to your opinion, we want to invite you to the rock house again to give you The Best Amplified Service.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij kwamen daar aan en het personeel begon te juichen. Super enthiousiast allemaal. Dansen daar ook als het er niet te druk is. Hamburgers zijn super!

Bedank mariel071184
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tate S, Gerente van Hard Rock Cafe Panama, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 februari 2017
Google-vertaling

Thanks for your comment, we look forward to your return

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Typisch restaurant van de bekende Amerikaanse fastfoodketen. Het is ondergebracht in een groot winkelcentrum en je kan er zowel binnen in de airco als buiten zitten. Let wel: aan een drukke hoofdweg, dus niet meteen in alle rust. We namen een traditionele hamburger en club sandwich met biertjes en die waren lekker. Het personeel was vriendelijk, maar betalen duurde 20 minuten omdat de serveerster een fout had gemaakt met het apparaat van Visa. Zes mensen moesten komen helpen. De rekening bedroeg 43 dollar.

Bedank Koen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tate S, Gerente van Hard Rock Cafe Panama, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 februari 2017
Google-vertaling

Thanks for your comment! We work to continue improving our service to continue causing that sensation, come back

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2016 beoordeeld

Gezellige en leuke sfeer met eventuele live muziek. Eventueel naar de top van het gebouw voor een prachtige overzicht van de stad.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank lisan Y
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ricaurte S, Gerente van Hard Rock Cafe Panama, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 maart 2017
Google-vertaling

Hello, Thank you for visiting us, it is very important to know your opinion to keep improving the service and give you the best service amplified in the HardRock style.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hard Rock Cafe Panama bekeken, bekeken ook

Panama Stad, Provincie Panama
Panama Stad, Provincie Panama
 
Panama Stad, Provincie Panama
Panama Stad, Provincie Panama
 
Panama Stad, Provincie Panama
Panama Stad, Provincie Panama
 

In Hard Rock Cafe Panama geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding