Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ontgoogeling !”
Beoordeling van Gallo

Gallo
Geclassificeerd als nr. 14 van 953 Restaurants in Zagreb
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 22
Keukens: Italiaans, Mediterraan, Kroatisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als we in Zagreb komen bezoeken we naar gewoonte ook dit restaurant.Dat altijd voor ons goed was.
Maar nu ,de St Jacobs schelp smaakte naar iets .Ik denk een bewaarmiddel of iets dergelijks.
We bestelde lams koteletten waarvan meer dan 2/3 afval bevat vet en been.Neen sorry een echte tegenvaller.
We hadden er naar uit gekeken.
Neen nu zouden we dit restaurant niet aanbevelen.Er zijn andere Italiaanse restaurants niet ver van deze zaak vandaan waar de kwaliteit meesterlijk was.
Hopelijk was het misschien voor hun een slechte dag en wordt later alles weer beter.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank camillej444
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (428)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 428 beoordelingen

15 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Topbediening, smaak en locatie !! Wij hadden de zalmtartaar/rundscarpaccio en daarna risotto met scampi / verrassing van pasta (aanrader van de ober) lekker wijntje en zeer aangenaam tafelen.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank liselotted2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit Italiaanse restaurant is niet voor mensen die snel, goedkoop en ongedwongen willen eten. Als je dat allemaal overboord gooit is het een geweldig restaurant met heel erg lekker eten, een zeer persoonlijke bediening door de ober die voortdurend suggesties heeft die hout snijden bv over de wijnkeuze. De wijn- en menukaart zijn uitgebreid al is er voor de vegetariër niet heel veel keus. Maar dat geldt voor de hele stad. Topper!

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank iwbhtii
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2016 beoordeeld

Bezocht met een gezelschap van ca. 25 personen. Via een grote poort kom je meteen op een mooi terras. Het eigenlijke restaurant ligt een trapje naar beneden. Niet zo handig voor mensen die niet goed te been zijn. Maar je kan ook op het terras eten.
Voor zo'n grote groep was er een menu afgesproken. Lekkere gerechten bereid met lokale specialiteiten. Truffel en kaas werden, zeer genereus, geschaafd boven het voorgerecht. Lekkere steak die voor de kieskeurigen extra werd gebakken of zelfs in plakjes gesneden door het vriendelijke personeel. Smakelijke wijnen, al moest je wel vragen naar een glas rood.
Goed restaurant.

Datum van bezoek: augustus 2016
1  Bedank 827dirkv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Je gaat door de voorpoort en komt op een terras.
Rechtsonder de ingang ,ik de keldergebouwen.
Je wordt vriendelijk onthaalt.Het is gezellig zitten en rustig.
De kelners zijn niet opdringerig en attent.Als je graag verse vis eet mag je kiezen van een stootkarretje vol geladen wat ze aan tafel rijden.De keuze van de wijnen zijn goed.De zaak heeft wat Italiaanse invloeden.Zeker een aanrader voor wie Zagreb bezoekt.De ligging is ook centraal.De prijzen zijn normaal.Misschien iets boven het gemiddelde.

Datum van bezoek: december 2015
1  Bedank camillej444
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gallo bekeken, bekeken ook

 
Zagreb, Centraal-Kroatië
 
Zagreb, Centraal-Kroatië
 

In Gallo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding