Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Van tevoren boeken
  
Google
Manieren om Vitosha Mountain te ontdekken
vanaf US$ 57,93
Meer info
vanaf US$ 52,14
Meer info
Vitosha Tour
6 beoordelingen
vanaf US$ 52,14
Meer info
Beoordelingen (1.133)
Beoordelingen filteren
1.133 resultaten
Waardering van reizigers
778
268
58
19
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
778
268
58
19
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 1.133 beoordelingen
Beoordeeld op 26 februari 2018

Erg leuk om vlak bij de stad een wintersportgebiedje te bezoeken. Vlak bij de gondel is een erg sfeervolle berghut waar je lekker kunt eten en drinken

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank Croixx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 februari 2018 via mobiele applicatie

Met de skilift naar boven, een hele ervaring. Skiliften zijn oud, maar prima te doen; ongeveer een half uurtje en je bent boven voor 15 bgn pp.
Mooi ski gebied, wel was het op vrijdag en maandag erg druk met schoolklassen die ski les hadden. Dit was bij Aleko binnen niet leuk, alle tafels gereserveerd en erg druk. Op de piste was het ook druk met kindjes helaas dus hebben wij ervoor gekozen om een lekkere wandeling te maken wat ook zeker aan te raden is! Prachtig in de sneeuw

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank 24geertjev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 februari 2018

Een uitstapje met hindernissen. Bus 122 naar de Simeonovo kabelbaan gaat alleen in het weekend en bus 123 (ook naar de kabelbaan) gaat 's ochtends pas vanaf 10.00 uur. Let op : de bus gaat maar 1x per uur, ook terug. De kabelbaan gaat tot heel erg hoog. Vanaf het bergstation kun je naar de top lopen als het weer het toelaat. Mooie afwisseling na een dag of een paar dagen in de stad Sofia.

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank Frans P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 februari 2018

Mooie berg, leuk om te zien zo dicht tegen de stad met besneeuwde toppen. Je kunt er skiën maar daarvoor waren wij niet in Sofia.

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank Swa1970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 november 2017

Je kan er te voet naar toe, maar is wel 900 hoogtemeters!
Een goed alternatief is de skilift te nemen (in 2 stages). Kostprijs: €10 voor op en neer. Prachtig om te wandelen in 't groen of in de sneeuw.

Datum van activiteit: november 2017
Bedank HendrikL65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken