Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ontbijt”
Beoordeling van Daro

Daro
Geclassificeerd als nr. 4 van 1.528 Restaurants in Sofia
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 4
Gegevens restaurant
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker ontbijt! Goed gevulde bordjes, vriendelijke bediening. Klein gezellig barretje.
Voor een lekker ontbijt kan je hier terecht.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 730stephaniev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DarinStoykov, Owner van Daro, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Heel erg bedankt voor de vriendelijke woorden! Ik hoop dat je leuke herinneringen aan onze stad zult bewaren en dat je snel weer terug zult zijn in Sofia.

Vertaald met Google

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (372)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 372 beoordelingen

4 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lieve kleine lunchgelenheid. Wel 5 tafeltjes voor 2 personen en een barretje. Maar allemaal verse producten welke heerlijk op smaak zijn. Let op dit is een toppertje.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank kingarthur01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DarinStoykov, Owner van Daro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juli 2019

Heel erg bedankt voor de vriendelijke woorden! Ik hoop dat je mooie herinneringen zult bewaren aan onze stad en misschien binnenkort weer naar Sofia gaat :)

Vertaald met Google.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke sandwich maar dan net even anders, mat een goed stuk vlees van de grill en een heerlijk sausje er bij.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank bjorne2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DarinStoykov, Owner van Daro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 maart 2019

Heel erg bedankt voor de vriendelijke woorden! Ik hoop dat je onze stad leuk vond en mooie herinneringen zult bewaren van je bezoek

Vertaald met Google

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier onze laatste ochtend ontbeten en het was echt heerlijk. Het is een klein zaakje en ziet er niet heel hip uit, maar het is zeker een bezoekje waard! Het is heel goedkoop maar ook heel lekker en de service was ook goed, ze waren heel vriendelijk!

Zeker een aanrader om hier even langs te gaan als je in Sofia bent en iets lokaals of gewoons wil eten.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank dionne_travel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DarinStoykov, Owner van Daro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juni 2018

Heel erg bedankt voor de vriendelijke woorden! Ik hoop dat je goede herinneringen zult bewaren van onze stad :)

Vertaald met Google

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein zaakje met 3 tafels waar je heerlijk kunt onbijten als je zin hebt in wentelteefjes, pannenkoeken of een eitje.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank AlettaWilbrink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DarinStoykov, Owner van Daro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2018

Heel erg bedankt voor de vriendelijke woorden. Ik hoop dat je goede herinneringen aan Sofia zult bewaren

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Daro bekeken, bekeken ook

 
Sofia, Regio Sofia
 

In Daro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding