Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Van tevoren boeken
  
vertaald door Google
Manieren om Vrelo Bosne te ontdekken
Vrelo Bosne Tour
2 beoordelingen
vanaf US$ 28,80
Meer info
vanaf US$ 598,40
Meer info
Beoordelingen (622)
Beoordelingen filteren
622 resultaten
Waardering van reizigers
419
152
43
7
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
419
152
43
7
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 622 beoordelingen
Beoordeeld op 4 juli 2017

Met openbaar vervoer geweest, en vanaf begin van het park met paard en kar (is 3 km). Park is supermooi!!!

Datum van activiteit: juni 2017
Bedank 944vj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2016 via mobiele applicatie

Hele mooie en leuke park om te bezoeken als je in ilidza bent. Je kan er gezellig wandelen boot varen en nog meer activiteiten doen. Echt raad iedereen het aan.

En je hebt daar een beekje waar je uit kan drinken het water komt meteen uit de bergen en is lekker koud.

Datum van activiteit: april 2016
1  Bedank HOMOKINEET_89
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 maart 2016

Rustig park net buiten de stad. Heerlijk gewandeld en je kan er natuurlijk met een koetsje op uit. Wij kozen voor het restaurant.
Enig min punt: iedereen rookt nog binnen dus ook in dit restaurant.

Datum van activiteit: maart 2016
Bedank saskiakoelemij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2015

Net even buiten Sarajevo, via de buitenwijk Illidza, richting de berg Igmann, kom je bij het buitenpark Vrelo Bosne. Het laatste stuk tot het park is niet met de auto te bereiken, maar via een lange laan met bomen en aan beide zijden de oude huizen en villa's uit de Austro-Ottomaanse periode, waar tegenwoordig veel ambassades in gevestigd zijn. Je kunt ervoor kiezen om de laan te lopen, ongeveer 20 minuten tot aan het park, maar er staan ook van die ouderwetse koetsjes met paarden.
4 personen in een koetsje voor 15 KM... dat is nog geen 2,- euro per persoon, en je hebt een mooie ervaring erbij.

Ik ben nu 3x in Vrelo Bosne geweest; April 2015, November 2014 met guur herfstweer, en in de afgelopen zomer. Eenmaal in het park kun je genieten van meertjes, watervallen, flora en fauna.
Is het warm, dan ga je naar de plaats waar de pure waterbron uit de berg Igmann komt om jezelf even op te frissen en je flesjes water te vullen.
Is het wat kouder, ga dan het restaurant in met een mega grote open haard en geniet van warme chocolade, verse koffie of een omelet met kaas uit de streek.

Datum van activiteit: april 2015
1  Bedank John B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2015

Een plek waar vooral locale bevolking geniet van de rust. Prachtig park met heerlijk helder water. Leuke speeltuin en restaurant waar je wat kan drinken. Ga er heen met paard en wagen :)

Datum van activiteit: augustus 2015
Bedank Ilse771016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken