Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Gunstig gelegen goed ingericht appartement”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Lima, Lima

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Loek F
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Gunstig gelegen goed ingericht appartement”
Beoordeeld op 14 januari 2018 voor een verblijf in december 2017

Goed gelegen appartement, prachtig uitzicht, inrichting voldoet aan moderne normen, veel nieuwe en goede apparatuur, bereidwillige eigenaar en assistenten.
Minpunten: appartement werd bepaald niet schoon opgeleverd en er waren een aantal gebreken die overigens snel werden opgelost. Voorts: locatie is erg rumoerig, veel en continu verkeerslawaai, dag en nacht. Aanbrengen dubbele beglazing in hoofdslaapkamer zou dit kunnen verhelpen of omwisselen hoofd- en extra slaapkamer.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 jan 2018
Thank you for your review and thank your for staying at our luxury apartment ★★★★★, Loek. Please come back anytime!.
We wish you all the best in your next destination and a safe return home.
Luis Gutierrez / Professional Tripadvisor Host
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PeruvianL ...
Raleigh, North Carolina
2 beoordelingen
Beoordeeld op 29 maart 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 apr 2018
Wow,Wow,Wow. Thank you for the great review. We are thrilled to hear you love our "Luis Miraflores Apartments: Ocean View".
We appreciate the confidence you have placed in us and for allowing us to be part of your experience in Miraflores Lima Peru.
Thank you for giving us the opportunity to serve you AGAIN. Please come back any time.

Luis Gutierrez / Professional Host "⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Luis Miraflores Apartments ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ivansalaz ...
New York, New York
1 beoordeling
Beoordeeld op 14 februari 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 apr 2018
Thanks a million, Ivan and thank you for staying at our Luis Miraflores Apartments: Ocean View. You are more than welcome to stay whenever you are in town.
Thank you for giving us the opportunity to serve you.
We appreciate the confidence you have placed in us and for allowing us to be part of your experience in Miraflores Lima Peru.
Luis Gutierrez / Professional Host "⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Luis Miraflores Apartments ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen