Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.254)
Beoordelingen filteren
1.254 resultaten
Waardering van reizigers
801
344
76
21
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
801
344
76
21
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.254 beoordelingen
Beoordeeld op 21 juli 2019 via mobiele applicatie

Hotel ligt prima tov het centrum. Mooie huiselijke sfeer. Waar hospitaliteit hoog in het vaandel staat. Op de binnen plaats kun je heerlijk bijkomen van de indrukken die je hebt opgedaan. Inrichting is mooi en het ontbijt en eten uitstekend. Maar het verhaal achter dit hotel is veel belangrijker! Door hier te verblijven investeer je direct in het geven van kansen aan de kansarme kinderen van Cuzco eo.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank jheutink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2019

Vlakbij alle belangrijke bezienswaardigheden van Cusco. Super mooi hotel met patio. Super lekker gegeten en vriendelijke bediening. Hele mooie kamers en alles is heel erg netjes. Op de patio is het heerlijk vertoeven.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Corine_reisgraag
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juni 2019

Leuk hotelletje om een aantal nachten door te brengen bij uw bezoek aan Cuzco! Ligt erg centraal en vanuit hier heel makkelijk om rond te stappen. Vriendelijke mensen, goed ontbijt en heerlijke (eenvoudige) keuken.
Gezien de achterliggende gedachte van het hotel echt een bezoek waard.

Datum van verblijf: juni 2019
1  Bedank petervP7232MD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 november 2018 via mobiele applicatie

Een mooi hotel, met nog mooiere achterliggende gedachte. Overdag is het heerlijk verblijven en lekker eten in het hotel. In de nacht is het erg fris (en dus niet aantrekkelijk om naar het toilet te gaan). Wel bieden ze elektrische dekens te huur. Echt heerlijk!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank NicoleL2545
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 oktober 2018 via mobiele applicatie

Zowel voor als na machu Picchu waren we in ninos Meloc. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk en helpen je met alles
Het ontbijt is heerlijk en erg uitgebreid
S avonds eten kan voor een klein bedrag, Indonesische sateh is heerlijk
Kamer en badkamer zijn prima (celso en dimas hadden wij )
Een aanrader !

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank erwin_Netherland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken