Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfecte tour!”
Beoordeling van Tours 4 Tips

Tours 4 Tips
Geclassificeerd als nr. 3 van 58 Tours in Valparaiso
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Aanbevolen duur van bezoek: 2-3 uur
Nuttige informatie: Activiteiten voor oudere kinderen, Activiteiten voor jonge kinderen, Toiletten, Trappen / lift
8 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Super geslaagde tour met de immer enthousiaste Wally, Matthias! Deze jonge mensen doen echt hun uiterste best om de rondleiding voor iedereen interessant en leerrijk te maken! Hoedje af! Een aanrader!

Bedank Elke H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
P M, Manager van Tours 4 Tips, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 december 2015

Hola Elke H. Petje af voor uw beoordeling zo goed! 5 sterren is altijd zeer gewaardeerd! We zijn blij dat de "Jonge Mensen" waren in staat je een unieke insider uitzicht op de Valparaiso lokale leven te geven. Valparaíso is een geweldige boeiende plek vol verborgen schatten, zoals Terremoto drankjes en Sopaipilla brood;) Bedankt voor deze aanbeveling. Een fijne dag verder! Peter

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.348)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

6 - 10 van 2.349 beoordelingen

29 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

GEWELDIG, DE manier om in een korte tijd kennis te maken met deze stad. Gidsen zijn ZEER enthousiast en dat maakt het natuurlijk nog leuker!!

Bedank Marlanka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
P M, Manager van Tours 4 Tips, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 december 2015

Hallo Marianka! We zijn ZEER enthousiast over je 5 ster beoordeling! Het is een genot om te horen van u. We zijn zo blij dat je de kans om een blik achter het gordijn van Valparaíso en de Chileense cultuur krijgen gehad. Wij hopen dat u ons opnieuw bezoeken ergens hier in Chile, zodat we kunnen u nog meer laten zien! Ciau. Peter

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2015 beoordeeld

Dit is echt een ideale manier om de stad te ontdekken en je te oriënteren. De gids deed onwijs zijn best om er echt een leuke tour van te maken en ze hadden in de tour veel contactmomenten met mensen van daar (oa voor wat reclame voor hun, maar toch dat maakte het heel leuk!). Man met een gitaar, alfajores, likeur etc. Zeker doen!

Bedank Nicky K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
P M, Manager van Tours 4 Tips, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 augustus 2015

Hey Nicky. Dank u voor uw fantastische recensie! Wij zijn blij dat je dacht dat onze tour was "een Ideale Manier om de stad te Ontdekken en je te oriënteren". Wij willen onze bezoekers van de Valparaíso dat wij liefde te ervaren. Zowel de mensen en de likeur;) Tot ziens, Peter

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2015 beoordeeld

Een ideale manier om de stad te leren kennen! Aardige rondleidster Paula en prachtige uitzichten en Grafiitties waar je langs komt!

Bedank Koen B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
26 april 2015 beoordeeld

In december deden wij een daguitstap vanuit Santiago de Chile naar Valparaiso. Omdat het soms moeilijk is om de stad op je eentje te verkennen als je maar enkele uren tijd hebt, besloten we om de free walking tour van tours 4 tips te volgen. Dit was een zeer goede beslissing van ons. De tour duurde een tweetal uur en was zeer informatief. De gidsen waren heel enthousiast. Aangezien we met een grote groep waren besloten ze om onze groep in twee groepen op te splitsen. We proefden heerlijke alfajores! We zagen enkele delen van de stad die we met ons tweetjes nooit hadden ontdekt op enkele uren tijd. Momenteel reizen we 8 maanden en hebben we enkele free walking tours gedaan, maar deze tour blijft een van de beste!

Bedank Elleig
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tours 4 Tips bekeken, bekeken ook

Vina del Mar, Regio Valparaíso
Valparaiso, Regio Valparaíso
 
Valparaiso, Regio Valparaíso
Valparaiso, Regio Valparaíso
 

In Tours 4 Tips geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding