Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 133
US$ 127
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 62
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 51
US$ 46
Novotel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Shangri-La Hotel Jakarta(Jakarta)
US$ 1.256
US$ 206
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 151
US$ 126
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Pullman Jakarta Indonesia(Jakarta)
US$ 171
US$ 156
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 187
US$ 165
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 106
US$ 92
Trip.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Citi M Hotel(Jakarta)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 32
US$ 21
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.473)
Beoordelingen filteren
1.473 resultaten
Waardering van reizigers
676
552
150
58
37
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
676
552
150
58
37
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.473 beoordelingen
1 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Altijd fijn om in hotel Borobudur terug te komen en te verblijven.
Vroege check in mogelijk.
Ontbijt altijd zeer gevarieerd en uitgebreid.
Kamer: lekker bed om te slapen. Heerlijke kussens. Minibar.
Veel extra faciliteiten als groot zwembad en Spa mogelijkheden.
Late check uit mogelijk en wordt zeer gewaardeerd.
Prijzen restaurant te hoog. Ook vragen van 11.000 roepia’s voor printen boardingpass hoe weinig dan ook: is een verkeerd teken.

Verbleef: februari 2018, reisde met vrienden
Bedank ReneeMarijke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2017 beoordeeld

Ja, dat hotel borobudur heeft een fantastische tuin met heel groot zwembad.Uniek in een stad als Jakarta.
Daarbij hebben ze een smashing ontbijt, waar je wel een paar uur over kunt doen, tenminste als je alles gaat proeven, wat er zoal in lange rijen aan lekkernijen is opgesteld. wow!
En.... heel aardig, een upgrade naar grotere kamer met uitzicht op metropolisch Jakarta.

Kamertip: Mocht je van hoog houden vanwege het wijdse uitzicht, kies hogere verdiepingen
  • Verbleef: juli 2017, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank sinjohengki
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel kom je niet zomaar binnen. Eerst een slagboom, bewaking en autocontrole. Dan de handtassen door de x-ray en de gasten door het controlepoortje, inclusief fouilleren. Eenmaal binnen: hoogglans vloeren, dikke tapijten en uiterst vriendelijk personeel. Mooie ruime kamers, luxe naar Westerse maatstaven. Keuze uit diverse restaurants, zeer uitgebreid ontbijtbuffet met Chinees, Indisch, Europees en Amerikaans voedsel. Gym, buitenzwembad, vergaderzalen, live muziek, pattiserie, een kledingwinkeltje: het is er allemaal. Een heerlijk hotel om even te acclematiseren na een lange vlucht om vervolgens Java te gaan ontdekken.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
1  Bedank annelisse70
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jimcosta, General Manager van Hotel Borobudur Jakarta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 juli 2017
Google-vertaling

Good Afternoon annelisse70,

I was happy to see that you enjoyed your rest while staying here at Hotel Borobudur.

I was particularly happy to see that the team provided the "fast & friendly" service that both Indonesia and the Hotel Borobudur have been come to be known for. I hope that you had an opportunity to enjoy all the facilities and some of the great restaurants here.

I will surely pass along your kind comments to the entire team and we all look forward to your next visit to Jakarta and to being able to "Welcome" you back to your home away from home here in Indonesia.

Finally, I might add that we are always looking to offer better and more extensive services to our guests. New facilities, promotions and special events are always happening here. If you would like to keep up with these, may I suggest that you follow us on:

Facebook: hotelborobudurjkt
Twitter: htborobudurjkt
Instagram: hotelborobudurjakarta
Hotel Website: hotelborobudur.com

We are always updating these sites with the latest promotions, best room rates and events which I hope will be of interest to you.

Please let us know if there is anything more we can do to make your next stay with us even better than the last. Thank you for your patronage and loyalty, we appreciate your decision to stay with us!

Warm Regards,
James Costa
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2017 beoordeeld

Prijzig luxe hotel met veel comfort en heerlijk ontbijt. Goed onderhouden 5 sterren hotel met mooie tuin midden in centraal Jakarta. Elke keer weer een heerlijk begin of einde van een bezoek aan Jakarta. Personeel heel vriendelijk en efficiënt.

Kamertip: Uitstekend comfortabel luxe en nostalgisch hotel met groot zwembad en heetlijk diverse keuzes ontbijt
  • Verbleef: juli 2017, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ReneeMarijke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jimcosta, General Manager van Hotel Borobudur Jakarta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juli 2017
Google-vertaling



Good Afternoon from Hotel Borobudur, Jakarta ReneeMarijke.

I wanted to take this opportunity to personally "Thank You" for the nice review that you submitted on TripAdvisor. I am always particularly encouraged when I read that the team has delivered on our goal of "service excellence".

With regard to your mentioning the central location and huge green area inside the hotel compound, we too, believe that Hotel Borobudur offers a very unique stay and hope that you will continue to visit us at the beginning or end of your visits to Jakarta.

Have a wonderfuld day and very pleasant weekend ahead.

Warm Regards,
James Costa
General Manager

(Please excuse the Google translation if the Dutch is poor)

Goede middag van Hotel Borobudur, Jakarta ReneeMarijke.

Ik wilde deze gelegenheid gebruiken om persoonlijk "Dank u" voor de fijne beoordeling die u op TripAdvisor heeft gedaan. Ik ben altijd bijzonder aangemoedigd wanneer ik lees dat het team heeft geleverd op ons doel van "service excellence".

Met betrekking tot uw vermelding van de centrale locatie en het grote groene gebied in de hotelverbinding, geloven wij ook dat Hotel Borobudur een heel uniek verblijf biedt en hoop dat u ons bij het begin of het einde van uw bezoek aan Jakarta blijft bezoeken.

Heb een geweldige dag en een prettig weekend voor u.

Hartelijke groeten,
James Costa
Algemeen directeur

(Excuseer de Google vertaling als de nederlanders arm zijn)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik boekte een dag van te voren en verbleef hier voor 70 euro per nacht, dan is de prijs prima, maar normaal gesproken is de prijs 200 euro of meer, dan vind ik de prijs kwaliteit minder in orde. Maar ik moet beoordelen op mijn ervaringen en prijs en dat was dus hartstikke prima, ontbijt was goed, service ook van receptie en conciërge! Zwembad was lekker en schoon!

Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
Bedank Arjengl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel Borobudur J, Marketing Communications van Hotel Borobudur Jakarta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 februari 2017
Google-vertaling

Dear Arjengl

Greetings from Hotel Borobudur Jakarta!

We are very pleased to hear that you captured our hotel as a nice hotel in Jakarta with the good breakfast, the good service of reception and concierge, the nice and clean Olympic size swimming pool.

We thrilled to know that you have a great time while staying at Hotel Borobudur Jakarta. As we aim to provide a memorable stay to all of our guests, there is no pleasure other than to hear the happiness that we were able to bring to you and your significant other.

We very much look forward to welcome you back to our hotel. Should there be anything that we can do to assist you in securing a room, please do not hesitate to let us know.

Discovery yours,
Management of Hotel Borobudur Jakarta

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken