Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.287)
Beoordelingen filteren
1.287 resultaten
Waardering van reizigers
857
308
69
31
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
857
308
69
31
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.287 beoordelingen
14 augustus 2017 beoordeeld

Dit historisch hotel ligt in het centrum van Jakarta en is gekoppeld aan een gigantische en luxueuze mall. Aan de buitenkant niets speciaals. Maar binnenin statig en mooi. De kamers (wij namen een deluxe room) zijn zeer ruim, prachtig ingericht en voorzien van alle hedendaags comfort. Zeer grote badkamer met 2 wastafels, groot bad, aparte douche en (geautomatiseerd ;-) toilet.
Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Het ontbijt is uitzonderlijk uitgebreid en heerlijk.
Het Japans OKU restaurant in het hotel is super.
Kortom, een heerlijke luxueuze plek om van te genieten in het zweterige Jakarta.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ChrisVanRoey
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KempinskiHotelJKT, General Manager van Hotel Indonesia Kempinski, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 augustus 2017
Google-vertaling

Dear ChrisVanRoey,

Thank you for taking the time to share the wonderful experience of your recent stay at Hotel Indonesia Kempinski Jakarta.

Your compliments regarding the hotel interior, the spacious room, the friendliness and attentive service provided by our employees as well as the wide range of culinary delights on our breakfast buffet and also at OKU Restaurant and Bar are greatly appreciated. I will surely be sharing your comments with my entire team.

May these wonderful memories of your stay entice you to return for another memorable stay and it would be our great pleasure to welcome you back in the near future.


Best regards,

Alex Pichel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Novie Malingkas een super medewerker van hotel Indonesia kempinski Ieder dag staat hij klaar voor ons om dienen en extra information te geven over stad hotel en nog veel meer Hotel is van hoog niveau en zeer schoon

Verbleef: februari 2017, reisde voor zaken
Bedank Marcel v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KempinskiHotelJKT, General Manager van Hotel Indonesia Kempinski, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 februari 2017
Google-vertaling

Dear Marcel v,

Thank you for taking the time to share your review on TripAdvisor following your recent stay with us.

It gives me great pleasure to know you have enjoyed your stay and you were satisfied with the level of service provided by our team member. Your comment will encourage my entire team to consistently provide excellent service for our guests at all times. I will certainly share this to them and especially to Mr. Novie Malingkas.

We look forward to welcome you back in the near future.


Best regards,

Alex Pichel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig service en kwaliteit. Alle voorzieningen waren meer dan top. Hygiëne was van hoog niveau. Eten en drinken zeer hoed en meer dan goede bediening. Wil hierbij 1 man in bijzonder noemen en dat is de heer Novie. Z. Malingkas de Supervisor van de conciërge, behalve dat hij goed is in zijn werk gaf hij ons de nodige extra informatie over hotel, restaurants en Jakarta. Man weet hoe met hotel gasten om te gaan Top.

Verbleef: februari 2017, reisde voor zaken
Bedank guyinovare
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KempinskiHotelJKT, General Manager van Hotel Indonesia Kempinski, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 februari 2017
Google-vertaling

Dear guyinovare,

Thank you for your stay with us and for taking the time to give us your review on TripAdvisor.

It is our utmost pleasure to hear that the friendliness and attentive service extended by my entire team as well as the quality of food and beverages on offer have made your visit more pleasant. Your comments are most valuable and will surely motivate my team to continue to deliver service excellence to all our guests. I ensure to share this comment with my entire team, especially to Mr. Novie Z. Malingkas.

The team and I look forward to having you back in a not too distant future.


Best regards,

Alex Pichel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke kamer goede service. Locatie naast grote shoppingmall heel handig voor als je nog even boodschappen wil doen. Je loopt v het hotel de mall in. Eten was ook echt super in japans restaurant dat gevestigd is in het hotel. Ontbijt ook geweldig! Fijn hotel!!

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank AstriNaarden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2015 beoordeeld

Dit hotel is heel erg strategisch gevestigd in het centrum van Jakarta en veel restaurants en malls in de buurt en leuke bezinswaardigheden. Veel leuke winkels in de buurt zijn ook dichtbij om te bezoeken.

Kamertip: Kies een kamer uit dat je naar de beroemde fontein van Jakarta kan kijken vanuit je kamer
  • Verbleef: mei 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Sulawesi2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken