Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.805)
Beoordelingen filteren
1.805 resultaten
Waardering van reizigers
1.203
393
143
48
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.203
393
143
48
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.805 beoordelingen
Beoordeeld op 3 mei 2018

We boekten een kamer in het oude deel van het hotel, aan de straatkant. Sfeervol hotel met vriendelijk personeel die weten wat service is. Uitstekend ontbijtbuffet! Bij ons volgend bezoek aan Beijing kiezen we weer voor dit hotel.

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank Tineke V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marketing N, 经理 van Beijing Hotel NUO, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Tineke,
Dank u voor uw opmerkingen en aanbevelingen. Thank you for choosing Beijing Hotel NUO and feedback after your recent stay with us.
It is a pleasure to know you enjoyed the location and service of the hotel.
The feedback provided by you is used to identify the areas in need of improvement and to better train our employees, all of which will help to continuously enhance the satisfaction levels when you return.
Thank you for your support and efforts, and we truly hope to welcome you back in the near future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 oktober 2015

Prachtig hotel in bijzonder pand en overal dichtbij. De kamers zijn ruim en hebben een luxe uitstraling. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Alles is op loopafstand zoals het centrum maar ook the forbidden city

  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Anita N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RafflesBeijingHotel, General Manager van Beijing Hotel NUO, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 oktober 2015
Google-vertaling

Dear Anita N,

Thank you for your recent review of Raffles Beijing Hotel. I was delighted to read your review and appreciate your positive comments about us.

Thank you once again for your very detailed review and we hope to welcome you back soon!

Christian Sack-General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2014

We verbleven twee dagen in een uitstekende kamer. Na een rondreis door China
Verblijven we nog twee nachten in het hotel.we werden ondergebracht in kamer7419 naast de airco van hét zwembad.oorverdovend lawaai. Het hotel was vol. Na veel misbaar kregen we een andere kamer.iemand had vervroegd uitgechekt! Vermijd ten alle tijde kamer 7419.ik begrijp niet hoe een hotel als raffles zo'n kamer durft te verhuren

Verbleef: mei 2014, reisde met een partner
Bedank nollenad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2013

Alles was zeer goed en we kregen zelfs een mooie suite. Desalniettemin was er niet veel plaats in de kasten om de bagage uit te pakken. Dit is iets dat we in diverse hôtels in China hebben opgemerkt: ruime comfortabele kamers, maar met bijna geen kasten om kleren en linnen op te bergen.

  • Verbleef: september 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Godfried T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2013

Heerlijk hotel om Beijing te verkennen. Op loopafstand van verboden stad. Fantastische sfeer en grote kamer.

Locatie is super, hoewel taxi chauffeurs het hotel niet kennen. Zorg dat je het hotel wat naast ligt de naam weet dat kennen ze wel.

Wat ik heel jammer vond is dat je uit de lobby via een soort atrium naar een ander gebouw moet. Het atrium is qua sfeer geen onderdeel van het hotel en ziet er uit als een soort warenhuis.

De gym was super met moderne apparaten. Het zwembad en spa leken niet bij het hotel te horen. Die zagen er niet uitnodigend uit.

Enkele opmerkingen:
-Er waren 2 grote handdoeken per persoon, vind ik te weinig
-Amenities ook weinig zoals shampoo, werd pas bij gevuld als je erom vroeg
-Vloer was beschadigd
-Meubels zaten vieze vlekken op
-Weinig goed engelstalig personeel

Voor mij kleine details maar kan me voorstellen dat andere gasten hier zich aan kunnen storen.

  • Verbleef: oktober 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Timo J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken