Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 06:30 - 18:00
Van tevoren boeken
  
Google
Manieren om Zomerpaleis (Peking) te ontdekken
vanaf US$ 4,50
Meer info
vanaf US$ 15,99
Meer info
vanaf US$ 54,99
Meer info
vanaf US$ 48,00
Meer info
Beoordelingen (14.524)
Beoordelingen filteren
14.524 resultaten
Waardering van reizigers
8.717
4.700
980
92
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
8.717
4.700
980
92
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
143 - 148 van 14.524 beoordelingen
Beoordeeld op 6 november 2013

Een heel mooi groot complex dat bestaat een meer, kunstmatig!, en talloze gebouwen waaronder de paleizen etc. Echt een aanrader die je niet moet missen.

Datum van activiteit: december 2012
Bedank KevinG895
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2013

wat een aanrader is het zomerpaleis om te bezoeken. met alle pracht en praal en vooral grootte van alles is het een bijzondere ervaring.
echt even terug in de tijd!
je kijkt hier je ogen uit en kunt er met gemak 2 uur rondwandelen en nog kijk je je ogen uit. absolute aanrader om te bezoeken als je in Beijing bent.

Datum van activiteit: november 2013
Bedank charlotte l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 oktober 2013

Heel mooie omgeving, het paleis met hoge trappen is heel lastig, maar je krijgt een super mooi panorama van de omgeving.

Datum van activiteit: september 2013
Bedank robert d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 oktober 2013

De wandeling door het park van ca. 280 ha is meer dan de moeite waard.
Het park is gelegen aan het Kunmingmeer.
Er is ook een overdekte galerij van 728 meter, de steunbalken en het dak hiervan zijn voorzien van prachtige schilderingen.
Aan het einde van de galerij ligt de beroemde marmeren Boot. ( Qingyanchuan ) of te wel de boot voor de Zuivere Banketten.

Datum van activiteit: september 2013
Bedank W v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2013

Het Zomerpaleis is met stip mooiste plek van de stad. Zo groot en ruim opgezet. Prachtig aangelegd aan het meer, bergen op de achtergrond. De vele fraaie gebouwen de mooie brug. Een volmaakte tuin. Bezoek aan het commerciële onderdeel Suzhou- Street hebben wij ervaren als een toeristenval en zonde van de tijd. Overslaan dus!
De mooiste zonsondergang achter de hier zittend op een bankje kijkend over het meer beleefd. Een dag aan bezoek Zomerpaleis op eigen gelegenheid besteden is fantastische ervaring. Goed met metro bereikbaar,

Datum van activiteit: september 2013
Bedank AdrianHolland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken