Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Zeer goed”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Villa 'House of Hathor'

House of Hathor
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
House of Hathor
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
House of Hathor
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
4 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 12 gasten
Luxor, Nile River Valley

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

602sylvia ...
Zwijndrecht, Nederland
Niveau 3 bijdrager
7 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Zeer goed”
Beoordeeld op 9 januari 2019 voor een verblijf in december 2018

In December zijn wij hier 5 dagen geweest en het was werkelijk fantastisch..het is een zeer mooie ruime villa met hele lieve respectvolle mensen die het schoonhouden..Wij hebben de tijd van ons leven gehad met zoveel privacy..Wij gaan er zeker nog een keer naar toe..De villa is v an alle gemakken voorzien..Wij hebben er mooie en speciale herinneringen aan..

Datum van verblijf: december 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 jan 2019
Danke für Ihren Aufenthalt in meiner Villa. Wir würden uns freuen, Sie wieder begrüssen zu dürfen.
Danielle
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MartaZala ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 29 april 2020 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 mei 2020
Thank you for your feedback, we are pleased that you were able to enjoy your stay and we hope to see you again soon!
Danielle, Mohamed and Team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mobile590 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 10 mei 2020 voor een verblijf in november 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: november 2019
Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen