Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (718)
Beoordelingen filteren
718 resultaten
Waardering van reizigers
246
257
104
59
52
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
246
257
104
59
52
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 718 beoordelingen
Beoordeeld op 27 augustus 2017

Na de lange reis van Amsterdam naar Cairo en dan nog naar Luxor was het fijn landen in dit hotel aan de Corniche. Fantastisch weer om de Nijl te zien, mijn lievelingsrivier allertijden.
Het bed lag heerlijk diep en zo was ook mijn slaap. Het ontbijt smaakte voortreffelijk, en er was veel keus. De bediening was uitermate vriendelijk.
in de lobby was WIFI, op de kamers niet. De kamers werden uitstekend schoongehouden.
Het zwembad ontdekte ik pas op moment van vertrek...ja, ik heb het altijd druk in Egypte... maar het zag er aanlokkelijk uit.

Kamertip: De hogere verdiepingen hebben een beter uitzicht op de Nijl.
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Corine v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aly M, Guest Relations Manager van Aracan Eatabe Luxor Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for the nice review.
Hotel managers and the staff is delight to know that have have enjoyed your holiday with us and you like our rooms room view restaurant and happy with the staff servesl
thanks again and hope to see you here again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 december 2016

Luxe kamer in een verder wat gedateerd hotel. Maar voor de prijs moet je dat niet laten!
Dichtbij de pont naar de overkant van de Nijl. Om de hoek bij de Luxor Tempel. Fijn ontbijt en heel aardig personeel. Zeer behulpzaam.

Kamertip: Kies een kamer aan de binnenring, dat is het minst lawaaiig. Buitenzijde ligt aan de straat.
Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank zonnehaan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aly M, Guest Relations Manager van Aracan Eatabe Luxor Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 januari 2017
Google-vertaling

Thank you for the nice review.
Glad that you happy with the room , location and the staff.Hotel management has plan ahead for some more updating soon.
Hope to see you here again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 december 2016 via mobiele applicatie

Het hotel is mooi en schoon,vanaf balkon prachtig uitzicht op de Nijl.Personeel hartelijk en vriendelijk.Het eten lekker.Een minpuntje was dat op m'n eerste dag de receptie weigerde een vriend telefonisch door te verbinden die mij wilde bereiken. Ik begrijp ergens wel dat zij dit vanwege privacy niet doen maar ze gaven ze mij óók niet door dat er (herhaaldelijk) voor mij gebeld was terwijl ik toch diverse malen langs receptie ben gelopen. Jammer; hierdoor was mijn vriend het geld kwijt dat hij voor een excursie als verrassing voor mij had betaald.
Voor de rest een super vakantie gehad.

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde alleen
Bedank Anja N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aly M, Guest Relations Manager van Aracan Eatabe Luxor Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 december 2016
Google-vertaling

Thank you for the nice review.
We are glad that your room and staff were up to standard.
We are sorry about the call for you and it was indeed regarding your privacy.
We hope to see you here soon where you can enjoy the stunning Nile views again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2016

Eén van de hotels die Djoser Junior had uitgekozen om te verblijven.
Prima keuze!

Heerlijke kamer voor mij en mijn zoon met heerlijke bedden.
We hebben ontzettend genoten van ons verblijf hier. Het was altijd gezellig vertoeven bij het zwembad en je hebt meerdere mogelijkheden om te lunchen en dineren hier. Ook het ontbijt is overigens ruim van opzet.
Op deze locatie kun je ook een massage boeken voor je ontspanning na een lange dag op pad.

We hebben ontzettend veel gedaan vanaf deze locatie. Karnak, bazaar, Luxor openlucht en met de taxi natuurlijk naar het centrum om te dineren. Maar ook een boottocht op de Nijl. Het was altijd heerlijk om weer terug te komen naar het hotel.

In de loungeruimte is er de mogelijkheid om te poolen, er zijn winkeltjes binnen en ook een restaurant, behalve het eigen hotelrestaurant en het restaurant aan het zwembad.

Kamertip: Kies voor een kamer met uitzicht op de binnentuin; het is er altijd gezellig aan het zwembad
Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank richardhN7116KW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aly M, Guest Relations Manager van Aracan Eatabe Luxor Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2016
Google-vertaling

We are very pleased to hear about your stay at the Eatabe hotel and that you enjoyed it so much.
It was nice that you enjoyed the massage and the food at the hotel.
We hope to welcome you back again in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 mei 2015 via mobiele applicatie

Wij waren op dit moment de enigste groep in het hotel. Wat zijn de mensen vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben in Egypte de toeristen nodig en dan is een verblijf in dit hotel een echte aanrader. Op kleine afstand van karnak, luxor museum en luxor tempel en ook de bazar. Het hotel is voorzien van zwembad goed Italiaans restaurant waar je voor weinig goed kan eten. De kamers zijn ruim en schoon. Zeker met kleine kinderen een prima hotel.

Datum van verblijf: mei 2015
1  Bedank Mpcamu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aly M, Guest Relations Manager van Aracan Eatabe Luxor Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 mei 2015
Google-vertaling

Thank you for the nice review.
Glad you happy with the hotel restaurants.and we all here looking forward to see you here again.
Thank you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken