Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (828)
Beoordelingen filteren
828 resultaten
Waardering van reizigers
354
365
85
19
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
354
365
85
19
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 828 beoordelingen
Beoordeeld op 4 juni 2017 via mobiele applicatie

Het hotel heeft een goede ligging en erg vriendelijk personeel. Chinatown is gezellig druk en er is veel te zien, een fijne uitvalsbasis dus. Wij zullen aan het einde van onze reis hier zeker terugkeren.

Internetverbinding was super trouwens en in tegenstelling tot andere hotels in Myanmar hele schone badkamers!

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank leoniev371
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
The Management T, The Management Team van Best Western Chinatown Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2017
Google-vertaling

Dear Leonie V,

Thank you very much for your recent stay with us and taking the time to post your review on the trip advisor.

We are pleased to read that you enjoyed the service of our friendly staff; the hotel’ location and other facilities. It is our goal to meet and exceed our guests’ expectation.

Leonie V, it is our great pleasure to have you as our valued guest and we look forward to welcoming you back.


Warmest Regards,


The Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2017

Bij aankomst in het hotel was ik al enkele dagen flink ziek. Mr. Thaw Zin Win zag gelijk dat ik mij niet goed voelde en heeft direct een dokter ingeschakeld en er voor gezorgd dat ik de juiste medicijnen heb gekregen.

Het hotel voelde werkelijk als een warm thuis. We hadden een geweldige kamer en het ontbijt was fantastisch. Je kunt hier ook uitstekend dineren.

Wat ons betreft is het hotel een echte aanrader en nogmaals onze dank aan Mr. Thaw Zin Win voor zijn goede zorgen.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Hendrik32
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
The Management T, the management van Best Western Chinatown Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 mei 2017
Google-vertaling

Dear Hendrik,

Thank you very much for your recent stay with us and taking the time to share your experiences.

Your business is very important to us and we value your feedback. By telling us what you liked about your stay and how we can improve, you are helping us deliver a superior experience for you and other guests in the future. We hope you will come back and see us again soon.

Thank you again for taking the time to write the review. We appreciate your loyalty to our brand.

Warmest Regards,

The Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2016 via mobiele applicatie

Echt een goed hotel met zeer vriendelijk personeel. Kamers en bedden zijn schoon, bediening snel, goed en zeer vriendelijk. Goede ligging in Chinatown. Ontbijt zeer uitgebreid en ook het diner was goed. We begonnen onze rondreis in dit hotel en we zullen hier de reis ook afsluiten. Wat ons betreft alles prima met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Eigenlijk geen opmerkingen.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Leon P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yeoh N, General Manager van Best Western Chinatown Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2016
Google-vertaling

Dear Leon P,

Thank you for the wonderful feedback of your recent stay at The Best Western Chinatown Hotel Yangon.

I will be sure to pass on your compliments to all of my team here for making your stay so enjoyable. We take pride in our service and attention to detail and I am thrilled you found our service to be of high standards.

We all look forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards,
NK Yeoh
General Manager
gm@greenhillhotel.com.mm

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 mei 2016 via mobiele applicatie

we verbleven hier 3 nachten.
erg goed. zeer vriendelijk personeel.
mooie ruime kamers.
eten erg lekker.
minpuntje is (dat wisten we) dat het geen zwembad en fitness heeft. In Yangon is genoeg te zien om daar 3 nachten te vertoeven.

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank BernadetteClinge
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yeoh N, General Manager van Best Western Chinatown Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 mei 2016
Google-vertaling

Dear Bernadette Clinge,

Thank you for your support to The BEST WESTERN Chinatown Hotel Yangon and the kind review following your stay.

We look forward to welcoming you on your next visit, whether it's for business or leisure, or both.

Best wishes,
NK Yeoh
General Manager
gm@greenhillhotel.com.mm


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2016

Na een lange reis een zeer vriendelijke ontvangst, hartelijk. Fijne kamers met uitzicht op de mooiste pagode van de stad.
Na een rondreis door Myanmar kwamen we nog een nacht slapen. We werden als goede vrienden welkom geheten en kregen zelfs nog mooiere kamers
Op loopafstand van het hotel de Chinese wijk met veel straatverkopers. Ook een overdekte markt met kleding, houtsnijwerk en sieraden
Eten in dit hotel? Zeker doen!

Datum van verblijf: januari 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Carolien v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yeoh N, General Manager van Best Western Chinatown Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2016
Google-vertaling

Dear Carolien,


Thank you so much for the five star review!

We are absolutely delighted that everything had gone well during your stay and look forward to the opportunity of welcoming you the next time you visit our lovely city.

Kind regards,
NK Yeoh
General Manager
gm@greenhillhotel.com.mm

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken