Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.855)
Beoordelingen filteren
3.855 resultaten
Waardering van reizigers
2.462
1.100
216
41
36
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.462
1.100
216
41
36
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.855 beoordelingen
Beoordeeld op 21 november 2016

De locatie en voorzieningen zijn goed. Erg behulpzaam en vriendelijk personeel, het eten is erg goed. Mooi zwembad met toezicht! De rokers kunnen in de bar terecht en de niet rokers eten en drinken in de gang. Maar daar was niets mis mee. En er is happy hour.

Kamertip: Alle kamers zijn goed en erg rustig
Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank trudi2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Manish G, Manager van Sule Shangri-La Yangon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2016
Google-vertaling

Dear trudi2016,

Thank you very much for taking the time to review your stay with us. We are delighted to note that you have enjoyed at the swimming pool and Gallery Bar and that you had an enjoyable stay with us. Please do let us know if you have any future travel plans to Yangon; it would be our pleasure to have you staying with us again.

Sincerely Yous,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 januari 2016 via mobiele applicatie

Prima start voor het begin van een rondreis: centrale locatie.Professionele service en zeer vriendelijk.In december hadden we een redelijk kleine kamer op lager verdiep met minder mooi uitzicht, maar na de rondreis een ruimere kamer op hoger verdiep.
Alles prima in orde, zeer netjes.
Mooi zwembad met goede ligstoelen maar spijtig dat de zon zich achter de gebouwen verschuilt.
Om 6 u kan je al ontbijten en dit is echt geweldig: alles erop en eraan en zeer vriendelijke bediening.
Na de ronreis waren we hier terug voor 1 nacht en hebben we ook gedineerd: 33 dolar per persoon maar de prijs meer dan waard! Heerlijke langoustines, mossels, kreeft, enz... Zeer goede wijn ( 7 dollar/glas).Om de heerlijke desserts niet te vergeten! Wel zeer lawaaierig maar de zaal zat ook supervol.Een prachtige afsluiter in Myanmar!

Datum van verblijf: januari 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Truijen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dave J, Manager van Sule Shangri-La Yangon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 januari 2016
Google-vertaling

Dear Truijen,

Thank you very much for taking the time to review your stay with us. We are delighted to know that you enjoyed our hotel's facilities and services. My team and I certainly look forward to welcoming you back to Sule Shangri-La soon.

Sincerely yours,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 november 2015

Tophotel met uitstekende kamers en voorzieningen waaronder zwembad en goede en gratis wifi. Echt 5-sterren. Geweldig restaurant Cafe Sule voor zowel heerlijk ontbijt als diner. De ligging is centraal met ook vele eetmogelijkheden buiten de deur. Er tegenover is Sakura Tower waar op de bovenste etage een restaurant is met een happy hour en met een geweldig uitzicht over de stad.
Overigens is er in het hotel ook op de één na bovenste verdieping de Horizon Club met een mooi uitzicht voor foto’s.

Datum van verblijf: oktober 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank stoffel1147
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2015

het hotel is zeer goed gelegen dicht bij Bogyoke market leuk om te winkelen is echter maar open tot 17 uur
Het hotel heeft aangename kamers gratis wifi en zeer goed en uitgebreid ontbijt
ook op iedere verdieping een ijsmachine

Kamertip: kies een kamer niet te dicht bij de lift daar die veel lawaai maken
Datum van verblijf: januari 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank rudy b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 november 2013

Dit is een luxueus hotel, centraal gelegen in de drukke grootste stad van Myanmar, Yangon. Er is een warm welkom van proffesioneel en vriendelijk personeel. De kamers zijn ruim en netjes, mooi aangekleed. Er is een buiten zwembad, verfrissend na bezoeken in de broeierige stad. Het ontbijt buffet is verleidend met ruime keuze van aziatische en europese lekkernijen.

Datum van verblijf: november 2013
Reistype: Reisde met een partner
Bedank frankp276
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken