Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten en mooi ingericht”
Beoordeling van Souposo

Souposo
Geclassificeerd als nr. 3 van 174 Restaurants in Paramaribo
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
18 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens onze vakantie meerdere malen hier gegeten. Ontzettend lekkere soep en gezellig ingerichte binnentuin om in te zitten. Vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Juniorrrr2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (429)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 429 beoordelingen

16 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

In de prettige binnenplaats is het goed toeven. Ik kan de pindasoep met garnalen (dagsoep) en die was heel lekker. De bediening was erg vriendelijk. Ik kom zeker nog eens terug voor één van de andere soepen.

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank cordebruin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2019 beoordeeld

leuk om te ontdekken in het centrum van de stad, aan de rand dan in een achterafstraatje maar wel makkelijk te vinden, zeker voor herhaling vatbaar en we gaan ze zeker weer opzoeken

Datum van bezoek: april 2019
Bedank feloduo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 mei 2019 beoordeeld

Souposo is een schattig klein restaurantje waar je op een prachtig binnenplaatsje kunt genieten van heerlijke soep. Ik heb genoten van de pindasoep en mijn partner van een heerlijke saoto soep. Als "toetje" een heerlijk pindakoekje gegeten. Vriendelijke bediening, niet duur. Aanrader.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Travellinggirl71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 mei 2019 beoordeeld

enkele keren heerlijk gegeten. Prettige bediening en geweldig mooi (buiten) zitten. Echte een aanrader.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Margriet v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Souposo bekeken, bekeken ook

Paramaribo, Paramaribo District
Paramaribo, Paramaribo District
 
Paramaribo, Paramaribo District
Paramaribo, Paramaribo District
 
Paramaribo, Paramaribo District
Paramaribo, Paramaribo District
 

In Souposo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding