Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke saoto”
Beoordeling van 't Vat Sidewalk Cafe

't Vat Sidewalk Cafe
Geclassificeerd als nr. 1 van 2 Dessert in Paramaribo
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
4 augustus 2019 beoordeeld

Onverwacht heerlijke saoto soep gegeten bij 't Vat. Net als de hamburgers en de andere soepen prima eten. De service is matig. Het duurt iedere keer erg lang voor de gerechten geserveerd worden, maar dit wordt wel weer gecompenseerd door de smaak en de prijs.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank GerritB709
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (461)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 461 beoordelingen

4 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Kaart heeft nauwelijks authentiek eten. Plek biedt nederlandse producten, daarvoor hoef je niet naar Suriname. Je krijgt de kaart snel maar daarna was het lang wachten op een ongezeliigr weliswaar beschutte plek.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank bvinken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het Vat is een terras en café zonder airco. Heel bekend en beroemd. De kaart is aangepast aan Europa, maar de pom en de saoto wel erg lekker. Duurt wel wat lang voordat je vergeten hebt. Prijzen redelijk. Lekkere cocktails.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank ivonnef773
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Probeer hier eens de chicken sausage, ofwel vleesworst. Erg lekker! Onze dochter bestelde een frikandel maar die kun je toch beter links laten liggen....

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Gladys-Josephine
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2019 beoordeeld

Vanavond in 't VAT gegeten. Salade met kip, frites en pindasaus. Waar je in Suriname normaal voldoende kip in een salade krijgt, zitten er hier maar vijf kleine stukjes in, die je moet zoeken. Bovendien volgens mij geen Surinaamse, maar gewoon Amerikaanse kip. De pindasaus was koud en waterig, viel gewoon van je gerecht af. Geen aanrader, volgende keer weer in Bar Zuid eten of in mijn hotel Torarica. Net zo duur, maar lekker.

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank robert k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 't Vat Sidewalk Cafe bekeken, bekeken ook

Paramaribo, Paramaribo District
Paramaribo, Paramaribo District
 
Paramaribo, Paramaribo District
Paramaribo, Paramaribo District
 
Paramaribo, Paramaribo District
Paramaribo, Paramaribo District
 

In 't Vat Sidewalk Cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding