Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vakantie”
Beoordeling van Alegria

Alegria
Geclassificeerd als nr. 41 van 174 Restaurants in Paramaribo
Gegevens restaurant
19 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier kun je lekker relaxen en een ijsje eten. In de buurt zijn er zat winkels: Kirpalani etc om gezellig te winkelen.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Kotomisi75
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (26)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 26 beoordelingen

21 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk ijs en milkshakes. Iedere avond waren we hier te vinden voor een heerlijk ijsje of milkshake.

Datum van bezoek: april 2017
Bedank Margreet L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2017 beoordeeld

Je kunt verschillende activiteiten (spelletjes) ondernemen met kinderen. Jammer dat de ballenbak alleen voor hele jeugdigen is.... Voor kinderen ouder dan 4 jaar is de interesse in Alegria er dan uit. Ze verkiezen dan Mac Donald, Burgerking etc, boven Alegria. Vind ik persoonlijk jammer.
De ALEGRIA (Icecream in een schelp) is nog steeds mijn grote favoriet! De rest is matig.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank joang2282019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ze hebben de heerlijkste ijs . Van alle soort smaken.banana split moet je ook proberen je kunt ook Snacks daar verkrijgen.Er is ook een kinderspeelparadijs.Maar Alegria staat echt bekend om hun heerlijke ijs.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Xenere
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Alegria heeft vooral heerlijk ijs. We gaan bijna iedere avond ons toetje daar eten. We worden er altijd vriendelijk geholpen door bijna altijd de zelfde jonge man die royaal is met het ijs. Kortom heerlijk!

Datum van bezoek: april 2017
Bedank Margreet L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Alegria bekeken, bekeken ook

Paramaribo, Paramaribo District
Paramaribo, Paramaribo District
 
Paramaribo, Paramaribo District
Paramaribo, Paramaribo District
 
Paramaribo, Paramaribo District
Paramaribo, Paramaribo District
 

In Alegria geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding